Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
žirafííí píše:Monny89 píše:no hale to teda, jako kočárek používam každej denžirafííí píše:no, to je zapeklitá situace… kdyby jsi nebyla tak daleko tak ti půjčím svůj, ještě ho nepotřebujuAladina píše:ale zase když něco koupim v bazaru tak co pak stim ? jka se znám pak už by ho nikdo neodkoupil . nene nikdo nemá , kamarádky ještě ani nemaj děti a ty co jo tak malinkatý a kočárek potřebují
NO, tak to už bych něco koupila v bazaru. A nějaká kamarádka nepůjčí?![]()
aaa tohle silně nasere
tak to seš hodná![]()
hodná být můžu, ale tím ti na dálku nepomůžu no.. tak hold vzít manducu nebo šátek a nosit takhle nu…
Malá ještě není tak velká a těžká ne? Takže by jsi to mohla „zvládnout“… víš jak to myslím… ![]()
Tak hodně štěstí
A nebo je prostě hold ukecat ještě u výrobce, že musí poskytnout náhradu, a já si teda myslím, že to budou mít i v nějakým „reklamačním řádu“
zkus tam zavolat nu
bekky píše:
A co třeba používat nosítko nebo šátek.
teď jsem to před tebou taky napsala ![]()
holky s nosítkem jsme nedávno byla a strašně mě bolely záda, už se pěkně pronese,a ke všemu v nosítku strašně bleje byla jsme promočená až na kůži uplně jsem se styděla dojed domů jak kdyby mi proteklo mlíko až ke kolenům
.zatim nemáme auto a kočárkem tahám nakupy ![]()
nedávno jsme v tom obchodě kupovaly nosítko a dostaly jsme se k tomu , že kočárky nepůjčují z hygienických důvodů,že nějaký ženský jsou strašný PRASATA a kočárky nehorázně zaprasí ( chlupy , špína atd
)
no tak mi asi nic jinýho nezbýbá a budu muset si koupit další kočárek
.
Těd jen jedno , nejsme tak bohatí , aby jsme si mohly dovolit kupovat levné věci ![]()
Monny89 píše: žirafíí - tak držím palečky ať se zadaří
děkuji ![]()
Monny89 píše: žirafíí, nebo si půjčit auto![]()
![]()
ke všemu ještě nemám řidičák
![]()
žirafííí píše:Monny89 píše: žirafíí, nebo si půjčit autoke všemu ještě nemám řidičák![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aha… nu tak to je pech
Mě už nic jinýho nenapadá…
tak snad ti někdo poradí, nebo pomůže ![]()
Nebo se poptat tady holek na emiminu nějak, jestli tu je nějaká z Prahy, co je těhulka a má už doma kočárek, jestli by ti ho nepůjčila, oproti „pár stovkám“
Víš jak to myslím, prostě se poptat nu.. ![]()
Já jdu zalehnout, tak hodně štěstíčka
![]()
Monny89 píše:žirafííí píše:Monny89 píše: žirafíí, nebo si půjčit autoke všemu ještě nemám řidičák![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aha… nu tak to je pech
Já jdu zalehnout, tak hodně štěstíčkaMě už nic jinýho nenapadá…
tak snad ti někdo poradí, nebo pomůže
Nebo se poptat tady holek na emiminu nějak, jestli tu je nějaká z Prahy, co je těhulka a má už doma kočárek, jestli by ti ho nepůjčila, oproti „pár stovkám“Víš jak to myslím, prostě se poptat nu..
![]()
![]()
![]()
si hodná , děkuju i tak
. ale tak zase někomu trochu vojet kočárek to se mi moc nelíbí
.
jojo dobrou noc
![]()
tak já nevím, já mám už kupovaný použitý ojetý kočárek třebas… ne každý má nový ![]()
nu, já už padám…
![]()
Ahoj všichni. Našla by se nějaká dobrá duše v Praze (ideálně Vršovice), která by byla ochotná mi půjčit kočárek pro novorozence (ideálně úzký) a ukázat, jak se s ním zachází? Potřebovala bych si vyzkoušet jak dostat kočárek do domu a k bytu. Je to otázka půl hodiny.
Situace je taková: jsem docela čerstvě těhotná a bydlíme v nájmu. Řeším, jestli se stěhovat, nebo ne. Vchod do domu je totiž strašně blbě disponovaný a moc si neumím představit, jak se tam s kočárkem dostanu.Tak bych si to potřebovala zkusit, abych měla lepší představu. Navíc bychom chtěli dělat v bytě nějaké úpravy a dokoupit vybavení, tak chci vědět, jestli se do toho mám pouštět. Koncem září nám končí smlouva, tak potřebuju vědět, jestli ji budeme prodlužovat, byt nám jinak vyhovuje.
Holky, neni někde v okolí Pardubic nějakej obchůdek, kde půjčují kočárky? Chystáme se na dovolenou k moři a nechce se mi kupovvat nové nebo použité golfáče, nevyužila bych je. Nepotřebovala jsem je ani na staršího syna. Děkuji moc ![]()
no hale to teda, jako kočárek používam každej den
aaa tohle silně nasere 

tak to seš hodná