Půjčení kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
žirafííí
23.4.11 21:13
Monny89 píše:
žirafííí píše:
Aladina píše:
NO, tak to už bych něco koupila v bazaru. A nějaká kamarádka nepůjčí?
ale zase když něco koupim v bazaru tak co pak stim ? jka se znám pak už by ho nikdo neodkoupil . nene nikdo nemá , kamarádky ještě ani nemaj děti a ty co jo tak malinkatý a kočárek potřebují :wink:
no, to je zapeklitá situace… kdyby jsi nebyla tak daleko tak ti půjčím svůj, ještě ho nepotřebuju :mrgreen: :nevim:

no hale to teda, jako kočárek používam každej den :roll: aaa tohle silně nasere :pocitac:
tak to seš hodná :-) :lol:

• Citovat
  • Upravit
36544
23.4.11 21:15
žirafííí píše:
Monny89 píše:
žirafííí píše:
Aladina píše:
NO, tak to už bych něco koupila v bazaru. A nějaká kamarádka nepůjčí?
ale zase když něco koupim v bazaru tak co pak stim ? jka se znám pak už by ho nikdo neodkoupil . nene nikdo nemá , kamarádky ještě ani nemaj děti a ty co jo tak malinkatý a kočárek potřebují :wink:
no, to je zapeklitá situace… kdyby jsi nebyla tak daleko tak ti půjčím svůj, ještě ho nepotřebuju :mrgreen: :nevim:
no hale to teda, jako kočárek používam každej den :roll: aaa tohle silně nasere :pocitac:
tak to seš hodná :-) :lol:

hodná být můžu, ale tím ti na dálku nepomůžu no.. tak hold vzít manducu nebo šátek a nosit takhle nu… :nevim: Malá ještě není tak velká a těžká ne? Takže by jsi to mohla „zvládnout“… víš jak to myslím… :nevim:
Tak hodně štěstí :wink: A nebo je prostě hold ukecat ještě u výrobce, že musí poskytnout náhradu, a já si teda myslím, že to budou mít i v nějakým „reklamačním řádu“ :nevim: zkus tam zavolat nu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
23.4.11 21:16

A co třeba používat nosítko nebo šátek. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.4.11 21:20
bekky píše:
A co třeba používat nosítko nebo šátek. :-D

teď jsem to před tebou taky napsala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
23.4.11 21:21

joo víím.. :-D já než něco nadatluju :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.4.11 21:24

žirafíí - tak držím palečky ať se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
23.4.11 21:25

holky s nosítkem jsme nedávno byla a strašně mě bolely záda, už se pěkně pronese,a ke všemu v nosítku strašně bleje byla jsme promočená až na kůži uplně jsem se styděla dojed domů jak kdyby mi proteklo mlíko až ke kolenům :oops: .zatim nemáme auto a kočárkem tahám nakupy :roll:
nedávno jsme v tom obchodě kupovaly nosítko a dostaly jsme se k tomu , že kočárky nepůjčují z hygienických důvodů,že nějaký ženský jsou strašný PRASATA a kočárky nehorázně zaprasí ( chlupy , špína atd :poblion: )
no tak mi asi nic jinýho nezbýbá a budu muset si koupit další kočárek :pocitac: .
Těd jen jedno , nejsme tak bohatí , aby jsme si mohly dovolit kupovat levné věci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
23.4.11 21:26
Monny89 píše: žirafíí - tak držím palečky ať se zadaří :kytka:

děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
36544
23.4.11 21:27

žirafíí, nebo si půjčit auto :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
23.4.11 21:29
Monny89 píše: žirafíí, nebo si půjčit auto :lol: :lol: :lol:

ke všemu ještě nemám řidičák :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36544
23.4.11 21:31
žirafííí píše:

aha… nu tak to je pech :nevim: Mě už nic jinýho nenapadá… :nevim: tak snad ti někdo poradí, nebo pomůže :nevim:
Nebo se poptat tady holek na emiminu nějak, jestli tu je nějaká z Prahy, co je těhulka a má už doma kočárek, jestli by ti ho nepůjčila, oproti „pár stovkám“ :nevim: Víš jak to myslím, prostě se poptat nu.. :nevim:

Já jdu zalehnout, tak hodně štěstíčka :kytka: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
23.4.11 21:35
Monny89 píše:
žirafííí píše:

aha… nu tak to je pech :nevim: Mě už nic jinýho nenapadá… :nevim: tak snad ti někdo poradí, nebo pomůže :nevim:
Nebo se poptat tady holek na emiminu nějak, jestli tu je nějaká z Prahy, co je těhulka a má už doma kočárek, jestli by ti ho nepůjčila, oproti „pár stovkám“ :nevim: Víš jak to myslím, prostě se poptat nu.. :nevim:

Já jdu zalehnout, tak hodně štěstíčka :kytka: :hug: :hug: :hug:

si hodná , děkuju i tak :wink: . ale tak zase někomu trochu vojet kočárek to se mi moc nelíbí :wink: .
jojo dobrou noc :hug: :-)

• Citovat
  • Upravit
36544
23.4.11 21:37

tak já nevím, já mám už kupovaný použitý ojetý kočárek třebas… ne každý má nový :nevim:

nu, já už padám… :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
30.4.12 15:28

Ahoj všichni. Našla by se nějaká dobrá duše v Praze (ideálně Vršovice), která by byla ochotná mi půjčit kočárek pro novorozence (ideálně úzký) a ukázat, jak se s ním zachází? Potřebovala bych si vyzkoušet jak dostat kočárek do domu a k bytu. Je to otázka půl hodiny.
Situace je taková: jsem docela čerstvě těhotná a bydlíme v nájmu. Řeším, jestli se stěhovat, nebo ne. Vchod do domu je totiž strašně blbě disponovaný a moc si neumím představit, jak se tam s kočárkem dostanu.Tak bych si to potřebovala zkusit, abych měla lepší představu. Navíc bychom chtěli dělat v bytě nějaké úpravy a dokoupit vybavení, tak chci vědět, jestli se do toho mám pouštět. Koncem září nám končí smlouva, tak potřebuju vědět, jestli ji budeme prodlužovat, byt nám jinak vyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
13
29.4.13 12:39

Půjčení kočárku

Holky, neni někde v okolí Pardubic nějakej obchůdek, kde půjčují kočárky? Chystáme se na dovolenou k moři a nechce se mi kupovvat nové nebo použité golfáče, nevyužila bych je. Nepotřebovala jsem je ani na staršího syna. Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí