Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
No a tato bude vaše poslední, která vás pošle totálně do kopru
Opravdu tohle není řešení vaší situace.
@Anonymní píše:
Dobrý den prosím o radu. Dostal jsem se do fin. problemu a jsem v registrů nevíte o někom kdo by půjčil částku 300000Kc na směnku? Práci mám ale abych nespadl do exekuce potřebuji zaplatit ty menší a věnovat se jen jedné. Děkuji za každou radu
Poslední zhasne..
už nyní jsi předlužený/á.. vyřeší to insolvence,
nebo komplexní pomoc v rodině,
určitě ne „lichvář“
takový Proficredit třeba ti půjčí 36tisíc a vrátíš sto…
a ty potřebuješ 300t., ty ti stejně bez ručení nemovitosti nyní nepůjčí nejen žádná banka, ale ani žádná úvěrová společnost,
není to správná cesta, věř mi.
@Anonymní píše:
Dobrý den prosím o radu. Dostal jsem se do fin. problemu a jsem v registrů nevíte o někom kdo by půjčil částku 300000Kc na směnku? Práci mám ale abych nespadl do exekuce potřebuji zaplatit ty menší a věnovat se jen jedné. Děkuji za každou radu
A když už teď nemáš na splátky, jak budeš platit lichváři? Cesta do pekel.
Raději zkus nějakou bezplatnou dluhovou poradnu, případně nastavit splátky tak, aby nedocházelo k prodlení. Prostě obejít věřitele a dohodnout se.
Navzdory tomu, co se tu tvrdí, tak i s pomocí půjčky z nebankovního sektoru se dá předluženost řešit - taková trochu divočejší konsolidace.
Problém je v tom, že podle mě na takovou částku a v takové situaci už asi nenajdeš nikoho, kdo by ti půjčil bez ručení existujícím majetkem.
Půjčím, nemám problém, ale chci zástavu na tvém majetku. Musíš mi něčím ručit. Dobré slovo a že máš práci, dnes bohužel nestačí. Vše samozřejmě notářsky ověřit.
@FraDeu píše:
Půjčím, nemám problém, ale chci zástavu na tvém majetku. Musíš mi něčím ručit. Dobré slovo a že máš práci, dnes bohužel nestačí. Vše samozřejmě notářsky ověřit.
Děkuji za nabídku ale bohužel mám smůlu dům je manželky a na hypotéku a já nic nevlastním jsem jen osvč v lese.
@Anonymní píše:
Děkuji za nabídku ale bohužel mám smůlu dům je manželky a na hypotéku a já nic nevlastním jsem jen osvč v lese.
PROTO 300 litrů ve své situaci prostě neseženeš, psala jsem ti to hned,
znám velmi dobře toto prostředí..
díval ses na tu insolvenci?? není to tak hrozné a za pět let jsi čistý… hlavně bez nervů, splátek, upomínek, telefonátů..
chce to se postavit k problému čelem a čestně.
Stejně ti nic jiného nezbývá (pak teda ještě život v exekucích, ale to teda přeju opravdu Good luck.. nedávno jsem tu měla jednoho, který jich má aktivních 76!!! tihle lidi pak žijí v šedé zóně doživotně)
@Lucy75 píše:
PROTO 300 litrů ve své situaci prostě neseženeš, psala jsem ti to hned,
znám velmi dobře toto prostředí..
díval ses na tu insolvenci?? není to tak hrozné a za pět let jsi čistý… hlavně bez nervů, splátek, upomínek, telefonátů..
chce to se postavit k problému čelem a čestně.
Stejně ti nic jiného nezbývá (pak teda ještě život v exekucích, ale to teda přeju opravdu Good luck.. nedávno jsem tu měla jednoho, který jich má aktivních 76!!! tihle lidi pak žijí v šedé zóně doživotně)
Insolvenci jsem si zjišťoval ale nejdřív vezmou auto které splacim ale manželka ho používá pro děti a věřitele by chtěli po ní stejně zbytek zaplatit. Už jsem to řešil po tel s právníkem co se tím zabývá.
A čemu se divíš? že ti vezmou auto!??
tak to je první věc, která je zbytná, bohužel… pokud nebydlíte na samotě v lese, kde je nejbližší zastávka jakéhokoli spoje dále než 1km, tak holt budete chodit pěšky
tak to lidi, kteří dluží statisíce, prostě holt mají dělat, víš
a ne si vyvážet zadnici v autě a špekulovat, který další věřitel jim půjčí na jejich životní standard, NA KTERÝ NEMAJÍ.
slez z višně.