Půjčka třeba od lichvare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2330
21.2.20 13:29
@Lucy75 76 kusů exekucí? A to mě posmol, kdo takovému člověku stále půjčuje? Když vidím, že má dotyčný 2 exekuce, už mi má zvonit zvon na poplach, že takovému v žádném případě nepůjčovat!!!
@Lucy75 píše:
A čemu se divíš? že ti vezmou auto!??
tak to je první věc, která je zbytná, bohužel… pokud nebydlíte na samotě v lese, kde je nejbližší zastávka jakéhokoli spoje dále než 1km, tak holt budete chodit pěšky
tak to lidi, kteří dluží statisíce, prostě holt mají dělat, víš
a ne si vyvážet zadnici v autě a špekulovat, který další věřitel jim půjčí na jejich životní standard, NA KTERÝ NEMAJÍ.
slez z višně.

Přesně, plno exekucí ale hlavně nezabavujte mi můj majetek! Prostě auto půjde jako první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24862
21.2.20 13:35

@FraDeu
exe nejsou jen za půjčky..
v tomto případě byly i za odpady, místní poplatky, výkony trestu…
ovšem na ten počet jsem taky zírala :think: :mrgreen:

zde si pán tazatel myslí, že si bude vozit prd*l v autě a dluhy za něho asi zaplatí svatý Petr, který zrovna čeká, aby mu poskytl úvěr na 300litrů BEZ ZAJIŠTĚNÍ
se musím už fakt smát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
21.2.20 13:37
@Lucy75 píše:
@FraDeu
exe nejsou jen za půjčky..
v tomto případě byly i za odpady, místní poplatky, výkony trestu…
ovšem na ten počet jsem taky zírala :think: :mrgreen:zde si pán tazatel myslí, že si bude vozit prd*l v autě a dluhy za něho asi zaplatí svatý Petr, který zrovna čeká, aby mu poskytl úvěr na 300litrů BEZ ZAJIŠTĚNÍ
se musím už fakt smát…

To se nasbíralo. Takže jak začneš ofiko makat, tak se ti to ani nevyplatí, bo ti zbyde akorát tak 3 500 na jídlo a skončil jsi. To už se opravdu nevyplatí.
Ale přemýšlím dopředu. Jako ti lidi pak onemocní, budou potřebovat třeba v 70 letech do pečovateláku, chtít důchod a ono nic. Ani prd. Nerobils, nemáš. Jak pak zaplatí LDN, domov důchodců atd? Jako klasicky z dávek, které dostaneš, ikdyž jsi nikdy nerobil? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
21.2.20 13:44

Opravdu jak pisi ostatni… Uz si nepujcujte!!! Je to jen dalsi krok do nevyresitelneho kolobehu hruznych udalosti! Mate deti a zenu, udelejte PRO NE to nejlepsi a jdete se zenou do insolvence… Pokud zena o vasich dluzich nevi, seberte odvahu a reknete ji to… A spolecne do toho jdete..! Muj bratr resil to same… Zadluzil se, slo to do exekuci… Bylo to tezke ale nakonec to se zenou a s nasi pomoci zvladli…nasli jsme slusnou spolecnost, ktera se insolvenci zabyva, poradili vse vyjednali, prvni penize si vzali az po dohodnuti vseho… Dnes jim zbyva posledni rok a kousek.. Maji dve deti, kluci maji vsechno, chodi na krouzky… nic jim nevzali… Ale resili a pak poctive splaceli… Verte mi… Jde to! Hlavne si prosim uz nedelejte dalsi dluh… Neni to reseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.20 13:44
@Lucy75 píše:
Poslední zhasne..
už nyní jsi předlužený/á.. vyřeší to insolvence,
nebo komplexní pomoc v rodině,
určitě ne „lichvář“
takový Proficredit třeba ti půjčí 36tisíc a vrátíš sto…
a ty potřebuješ 300t., ty ti stejně bez ručení nemovitosti nyní nepůjčí nejen žádná banka, ale ani žádná úvěrová společnost,
není to správná cesta, věř mi.

Bez ručení nemovitosti? My jsme si brali před pár měsíci půjčku 240k na auto, nebot leasing je krajně nevýhodný a rozhodně jsme nemuseli ručit nemovitostí?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.20 14:24

Mne banka pujcila 300 000,– ( rekonstrukce vlastniho bytu ) nicim jsem rucit nemusela, samozrejme nejsem v registru :nevim:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
21.2.20 14:25

Zakladateli, rozhodne taky radim jit oba do insolvence. Nikde si uz nepujcuj, cesta do pekel. To jsi ty, ten podnikatel s traktorem?

• Citovat
  • Upravit
24862
22.2.20 13:02
@Anonymní píše:
Bez ručení nemovitosti? My jsme si brali před pár měsíci půjčku 240k na auto, nebot leasing je krajně nevýhodný a rozhodně jsme nemuseli ručit nemovitostí?

prosím tě - čti celé téma - ON UŽ NEVZLÁDÁ SPLÁCET A JE V REGISTRECH!
narozdíl od vás
běžnému člověku půjčí banka dle bonity i cca 500tisíc bez zajištění nemovitostí (dle platů apod.) ALE ZDE SE BAVÍME O ÚPLNĚ JINÉ SITUACI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24862
22.2.20 13:05

@Lenntillka :potlesk: :potlesk: NAPROSTO PŘESNĚ TAK!!
Navíc nyní se i insolvenční minimum zvedalo, takže se s z něj dá normálně (nikoliv nadstandardně) vyžít..
ale je spousta lidí, co ty „koule“ jednou provždy to utnout a oficiálně soudně řešit nemá a radši se bude potácet v šedé zoně exekucí a černých příjmů :zed:
znám jich spousty, spojuje je spousta věcí, absolutní finanční negramotnost, špatný chrup, stejné kecy a výmluvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.20 13:02
@Anonymní píše:
Insolvenci jsem si zjišťoval ale nejdřív vezmou auto které splacim ale manželka ho používá pro děti a věřitele by chtěli po ní stejně zbytek zaplatit. Už jsem to řešil po tel s právníkem co se tím zabývá.

nidko ti nepujčí bez ručení 300 tis…na to zapomen…ani žádná taková nebankovka není, zvlášt když si takhle zadlužený… jediná šance do 250 tis je bankerat.cz ale tam na takoviuhle částku potřebuješ registry čisté nebo maximálně občas sem tam něco menšího a staršího… ale to ty asi budeš zadlužený fest, takže i na ten bankerat zapomen… tam navíc půjčíš 150 tis a zapltíš 250 tis…po dvou neuhrazených splátkách exekuce…

insolvence manželů nebo útěk do zahraniččí a splácet to odtamtud…a rozvod at nestáhneš manželku śebou pokud to ještě jde…

• Citovat
  • Upravit
1309
28.2.20 10:29

Napiš mi na sebe tvůj být a já tu ty peníze půjčím.. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.3.20 18:04

Brát si půjčku od lichváře je nesmysl, tom se utopíš a budeš splácet půjčku půjčkou. cesta do pekel. Držím palce. patrně budeš muset do insolvence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.21 22:10
@Anonymní píše:
Insolvenci jsem si zjišťoval ale nejdřív vezmou auto které splacim ale manželka ho používá pro děti a věřitele by chtěli po ní stejně zbytek zaplatit. Už jsem to řešil po tel s právníkem co se tím zabývá.

No tak ty musíš být ale poklad. Chudák tvoje žena, to ti jako nedojde, že takhle svojí rodinu zničíš? Moje příbuzná měla takového manžela, vzal si pochybnou půjčku, měl velké oči, ale nezvládal jí splácet a úroky narůstaly. Nakonec od manželky utekl a nechal jí se třemi dětmi samotnou. Navíc za něj musí platit dluhy, protože odešel za nějakou prostitutkou a vůbec o nic se nezajímá a ani neposílá alíky. A pak se všichni divý, že se nikdy nechci vdávat. Co kdybych někdy potkala taky takového blba?

• Citovat
  • Upravit
15884
9.10.21 22:27
@Anonymní píše:
No tak ty musíš být ale poklad. Chudák tvoje žena, to ti jako nedojde, že takhle svojí rodinu zničíš? Moje příbuzná měla takového manžela, vzal si pochybnou půjčku, měl velké oči, ale nezvládal jí splácet a úroky narůstaly. Nakonec od manželky utekl a nechal jí se třemi dětmi samotnou. Navíc za něj musí platit dluhy, protože odešel za nějakou prostitutkou a vůbec o nic se nezajímá a ani neposílá alíky. A pak se všichni divý, že se nikdy nechci vdávat. Co kdybych někdy potkala taky takového blba?

Neschopnost vybrat partnera nemusí nutně znamenat, že je každý chlap blb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
9.10.21 22:55
@Zumpa píše:
Neschopnost vybrat partnera nemusí nutně znamenat, že je každý chlap blb.

To je pravda. Na druhou stranu je ještě lepší připustit si vlastní omylnost a zařídit se podle toho. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel