Půldenní školka, absence!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
629
21.2.07 08:43

Půldenní školka, absence!!

Maminky prosím pokud máte děti na 4 hodiny ve školce necháváte je také někdy doma? já již půl roku platím udržovací poplatek s tím ,že malá nastoupí na celý den.Bohužel jsem zjistila, že mě do práce nevezmou zpět, takže malou teda nechám na 4 hodiny denně .Nejraději bych ji nechala doma ale nechci o tu školku přijít. Ale vzhledem k tomu, že budu doma, ji tam nechci nechávat každý den. Mohu si to dovolit, že tam třeba týden nepůjde pak zase ano atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
21.2.07 09:06

Můžete klidně chodit jen jednou měsíčně nebo vůbec. Jen musíte platit ten poplatek plus stravné za dny, kdy bude malá ve školce. Školce je to poměrně jedno :)

Není špatné ji na školku pomalu zvykat, určitě se ti to bude hodit až budeš mít nějaké pohovory na nové zamněstnání.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
21.2.07 09:06

Ĺajlo, já myslím, že nejlepší bude domluvit se přímo s paní ředitelkou z vaší školky. Technicky vzato to myslím problém nebude, důležité je, že zaplatíš školné.

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
21.2.07 10:06

Rozhodne to problem neni! Mela jsem 4-hodinove dite cely rok a nekdy jsme nekam jely a tak do skolky nesla, nekdy byla nemocna… Skolce to je ukradene, akurat absenci by jsi mela nahlasit … omluvy jsou myslim nutne, alespon v nasi skolce. Vzdycky zavolam ze je bud nemocna nebo jen tak neprijde treba tyden a je to. Jim je to vicemene jedno kdyz platis mesicni poplatek a stravne se odviji od skutecne dochazky…

Sulanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.2.07 10:23

Ahoj holky,

a myslíte, že školce by ani nevadila docházka třeba dvě dopoledne v týdnu? Řeším, jestli malého nechat úplně doma nebo zkusit takovouhle částečnou docházku.

Díky!

Ulrika

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.2.07 10:23

Tak teď nevím, byla jsem nepřihlášená, ale přidělilo mi to nějaký cizí nick…

Ulrika

• Citovat
  • Upravit
28414
21.2.07 11:35

Ulriko, kocicka111 je pro neprihlasene :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
21.2.07 13:23

ahoj, dcera chodí 5× do měsíce na dopoledne a je jedno, ve které dny si to vybereme.
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
22.2.07 13:56

Ulriko,

skolce to fakt bude jedno kdyz budes platit. Kamaradka ma druhe dite a holcicku dava do skolky jak se ji to hodi … uz ma 4.5 a jeste tam nikdy nespala a chodi tak 2-3× do tydne, stava se ze treba i 14dni nejde a pritom je zdrava … proste si to kamaradka ridi dle svych potreb a dohody s holcicikou, tak jim to vyhovuje a rozhodne ve skolce nikdo nic nenamita … penize maji a k tomu mene prace, ze? Tak proc by nadavali?

Ja si jenom rikam, ze deti maji ve skolce nejaky program a ten na sebe navazuje, v tydnu maji vzdycky jedno ci 2 temata, kterym se venuji …kdyz tam bude jenom 2 dny, navaznost asi ztrati … na druhou stranu je to asi jedno, protoze nemocnost je docela velika a moje nika od podzimu taky do skolky toho moc nenachodila ze zdravotnich duvodu…

Zarid se podle sebe a bud rada, ze mas misto ve skolce jiste, v pripade potreby muzete nastoupit naplno kdykoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí