Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, dcerka mi něco udelala s klavesnici, nejdou písmena, cislice fungujou, teda písmena nektere jdou, ale fakt malo, co s tim? Uz jednou mi to udelala, ale za boha si nepamatuju co jsem s tim udelala, aby to slo, dekuju moc.
Mě to dělá pes =) a vždycky akorát restartuju počítač a je to =)
peluani píše:
Ahojky holky, dcerka mi něco udelala s klavesnici, nejdou písmena, cislice fungujou, teda písmena nektere jdou, ale fakt malo, co s tim? Uz jednou mi to udelala, ale za boha si nepamatuju co jsem s tim udelala, aby to slo, dekuju moc.
Tak tohle nevím, zkus jestli není povytažená z počítače a kdyžtak restartovat.
![]()
@Heineken to uz jsem zkousela, heled tenkrat si mi rikal něco abych zmackla a to fungovalo co to bylo?
Byl to asi NumLock, ale tohleto nebude ono, tohle vypadá na nějakou závadu.
@Heineken jsem tam zkousela dat jinou klavesnici a je to stejny, zavada to nebude
peluani píše:
@Heineken jsem tam zkousela dat jinou klavesnici a je to stejny, zavada to nebude
Tak to opravdu nevím, nic mě nenapadá.
![]()
@peluani zkus přepnout klávesnici na anglickou a pak zase zpět na českou, ![]()
@peluani píše:
Asi tě nepotěším, ale nedávno jsem řešila to samé. Čistila jsem klávesnici od Notebooku a najednou mi přestaly fungovat nějaká písmenka
. A ač jsem dělala co se dalo, tak jsem to nerozchodila. Na konec jsem jej odnesla do servisu a odešla klávesnice. Takže jsem musela koupit novou
.
Určitě nemusíš mít to samé, co jsem měla já, ale zní mi to dost povědomě.
@peluani dole na liště v pravo jak jsou třeba hodiny je zkratka CS tak to zkus překlepnout
@luciejan ja se nedostanu do windowsu, mam windows7 a jsem ted u hesla