Pulzování v uchu

212
15.4.23 20:45

Pulzování v uchu

Ahoj, v úterý mi začalo pískat v levém uchu a ve čtvrtek mi v něm začalo pulzovat, ale jen chvílema, včera také, ale během dne to přestalo, to jsem byla i na ORL a dneska mi v uchu pulzuje cely den a je to teda strašně nepříjemné. Na ORL mi uši vyčistil, ale nic nenašel, vše je prý vpořádku.

Nechápu z čeho to muže byt? Na pískání v uších jsem zvykla, (i když tohle je mnohem silnější nez mívám) mám to takhle už xx let, ale to pulzovani je teda šíleně nepříjemné. Tohle se mi stávalo maximálně, když jsem prudce vstala, mám nízký tlak, ale vždy to přešlo do 5 minut.

Nesetkal jste se s tím nekdo? Mám jit zase na ORL? Fakt nevím co delat :(

Příspěvek upraven 15.04.23 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
411
15.4.23 20:46

Ja mam pulzovani v uchu uz 2 roky, na orl jsem byla 2× ucho je v poradku. Pry to muze byt od krcni patere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
15.4.23 20:54

@Lucie1793 a to ti v něm tepe pořad v kuse?
Mě to teda neskutečně vytaci, už se mi z toho chtělo i brecet dneska :,(

Mě to začalo po tom co jsem si cistila ucho sprejem přímo k tomu určeným, pak jsem ucho několikrát vyplachla strikackou na vodu a od ty doby mě v něm píská a dneska začalo to pulzovani, achjo, kezby to přestalo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
15.4.23 21:11

@Mellory17 jo v kuse, ale vnimam to nejvic v tichu, kolikrat nemuzu usnout. Jeden cas uz jsem to skoro nevnimala a ted to zase zesililo. Me to zacalo v tehotenstvi zniceho nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
15.4.23 21:21

Občas to mám, u mne na 100% od krční páteře a pulsuje mi tam pouze když slyším nastartované auto anebo když se zrovna namrazuje lednice. Jinak mi to nedělá. Po ošetření to je pak zase na dlouhou dobu v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí