Neurogenní tetanie a antidepresiva

17
15.4.23 14:53

Neurogenní tetanie a antidepresiva

Dobrý den,
už pár měsíců mi brní celé tělo, v posledním měsíci se přidalo tuhnutí prstů na rukou a minulý týden to vyvrcholilo šílenou bolestí prstů na rukou, bolest kolenou a jakoby nevitlivost stejen, svírání na hrudníku, pocitem na zvracení, pocitem vysoké teploty, ale i studeným potem a šílenou třesavkou a slabostí. Věčina příznaků se děje vždy jen vnoci.
Skončila jsem na pohotovosti na příjmu, kapáky a když se mi ulevilo, pustili mě do péče obvodního. Trvá to už měsíce a žádný doktor si neví rady, léčili mě na syndrom neklidných nohou, až jednu lékařku na revmatologii napadla tetanie a tu mi vepsala do zprávy. Tak se chci zeptat na vaše zkušenosti. Jak vám to probíhalo, jaké jste měli vyšetření, co vám pomohlo a v nepoposlední řadě, pokud jste brali i antidepresiva (ano, protože to je stresující když člověku brní celé tělo a neví co sním je), tak jak vám zabrali?
Děkuji předem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
610
13.7.23 20:09

Tetanie toto delat muze, ale take treba jenom stres. Mne na tetanii nikdo nevysetroval, ale mam mnoho priznaku a zvysenou drazdivost nervove soustavy. Kdyz jsem ve vetsim stresu mam ruzne cukani, brneni, ztuhlosti, bolesti, divne pocity a zvyraznuje se to v noci, kdy se pridava nespavost, ruzne stehovave mravenceni apod. Napred zkusit vysoke davky horciku Magnosolf prolozit beckem. No a pak leda nejake antidepresiva. Ty jsem nikdy nezkusila a ani nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí