Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chci se optat..ležím v nemocnici po krvácení v začátku 7tt. Prý hematom… mimco na ultrazvuku bylo v pořádku ale asi hodinu po ultrazvuku ze mě vypadla taková sraženina…nevím jestli jsem paranoidní ale měla sem pocit že vidím pupeční šňůru…velikost toho bylo asi cm možná více… myslíte že to může být mimco?
Jsem z toho hotová pak asi dvě hodiny potom sem byla ještě na prohlídce a doktor pohmatem říkal že to vypadá že těhotenství prospívá..ale neměl tam ultrazvuk…co myslíte? Je možné aby mimco v tomhle týdnu už bylo takhle vyvinuté? Děkuji za pomoc… Ultrazvuk prý dělají až při propuštění z nemocnice takže vůbec nevím co semnou teď vlastně je ![]()
Pohmatem?? Tak jestli není jasnovidec, tak nevím, jak to poznal… Řekla bych, že to byl kus sražené krve z hematomu.. měli by udělat kontrolní ultrazvuk
Ten pohmat taky nechápu, ale Ty jsi taky nic vidět nemohla. Plod je velký asi 8mm, váží v gramech. Držím palce, ať to dobře dopadne, teď nezbývá než čekat…
Po ultrazvuku může být nějaký spineni a jestli si krvacela tak to může být ještě nějakej zbytek. Uvidíš, na začátku je to vždy buď a nebo, bohužel.
@Lusicek promiň, ale pupeční šňůra v 7 tt. to fakt být nemohla
@stinga ještě jsem těhotná nebyla tak nevím…ne že bych že sebe vytáhla nějaký lano ale přišlo mi to jako zárodek ty pupeční šňůry.. sama si myslím že to možné není ale jistá si nejsem proto se zkouším ptát těch co zkušenosti mají
@Lusicek však jo, já tě chápu a je mi líto tvé situace, ale v tomto tt. celý plůdek měří pár milimetrů
@stinga já jsem ráda že někdo zareaguje a pomůže. Děkuji
opravdu musím asi jen čekat a snažit se nenervovat… Nejdivnější mi přijde že tolik krve a vůbec žádný bolesti.. což je na jednu stranu asi dobře…teď už jen malinko spinim tak uvidíme..
@Lusicek ono ti teď už nezbyde nic jiného než čekat na ten další ultrazvuk, chápu, že je to hrozné, když nevíš, jak na tom jsi
ale četla jsem tu už spoustu příspěvků, že odkrvácel hematom a těhotenství zůstalo na svém místě, prostě pořád je naděje, že je to dobré ![]()
To snira byt nemohla, navic v tomhle tydnu jeste ani neni ne??ja jsem krvacela dvakrat tak, ze jsem myslela, ze je konec a vse dobre dopadlo
@Kaci89 2×? Ježiš…já bych to teda už nerada zažila znovu
na psychiku to je hrozný ![]()
@Lusicek ano,je to strasny. chapu te, ja z toho byla zrala na prasek.ale urcite to dobre dopadne ![]()
@Kaci89 musím v to doufat… navíc já otěhotněla po IVf
mám oba vejcovody špatný a kdybych to měla celý podstupovat znovu…
Vůbec nevím jestli bych to už psychicky zvládla.
Tolik krve ze mě opravdu nikdy neteklo..bylo to spíš jak když mi praskne voda akorát to byla krev
proto sem doktorovi nechtěla věřit že tam je…až když mi ho ukázal na monitoru…jak tam pumpovalo to srdíčko…radost a strach zároveň…
No, fuj… ženský si opravdu kolikrát protrpi tolik co by snad chlapi nemohli zvládnout.
Tak holky miminko to nebylo
vesele si žije dál…tak snad to bude ok ![]()
@Lusicek tak hurá, snad už se nic nepříjemného nestane, jsem ráda, že to dobře dopadlo
![]()