Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, včera jsem byla u Dr. Řekla mi že podle výpočtů bych měla byt v 6tydnu ale podle ultrazvuku jsem ve 4a půl. Mám přijít za dva týdny. Jde o zamlkle těhu? Má někdo podobnou zkušenost? Děkuji
A dr Ti k tomu nic vic neřekla? Také jsem měla na začátku mimco menší o tři dny, kamaradka něco přes týden a obě už to máme ok
vim, že jsi nervózní ale stejně nezbývá nic jiného než čekat. ![]()
Byla jsi tam moc brzy, mohla jsi mít posunutou ovulaci. Nic to neznamená ještě počkej na další kontrolu
@Lena.025 řekla jen že sem mohla mít ovulaci jiný den. Že srdíčko nevidí jen vaček kontorla za 14 dní a vzala mi krev.
@Jajii píše:
@Lena.025 řekla jen že sem mohla mít ovulaci jiný den. Že srdíčko nevidí jen vaček kontorla za 14 dní a vzala mi krev.
Přesně tak, mohla jsi mit posunutou ovulaci, nikdo nejsme stroj a vše bude ok, zkus byt v klidu. Ja vim, jaké to je, ze začátku jsem chodila na ultrazvuk každý týden ale kvůli něčemu jinému tak vim, jaky to jsou nervy ale bude dobře. ![]()
@Lena.025 je to hrozne člověk myslí jen na to spatne. Snad bude..
@Jajii píše:
@Lena.025 je to hrozne člověk myslí jen na to spatne. Snad bude..
Proč jsi šla k dr tak brzy, měla jsi nějaké potíže? Obvykle se chodi az kolem 8 tt aby se předešlo takovémuto stresu, většinou zbytečnému ![]()
@Lena.025 podle výpočtů na internetu mi vyšlo že jsem v 8 týdnů tak sem radši šla ![]()
@Lena.025 píše:
Proč jsi šla k dr tak brzy, měla jsi nějaké potíže? Obvykle se chodi az kolem 8 tt aby se předešlo takovémuto stresu, většinou zbytečnému
přesně.
@Jajii píše:
@Lena.025 podle výpočtů na internetu mi vyšlo že jsem v 8 týdnů tak sem radši šla
Tak uvidíš, přeju at to dobře dopadne. ![]()
@Jajii kdy jsi měla začátek poslední menstruace? A kdy poprvé pozitivní těhotensky test?
@karkarka poslední mi začla 17 srpna pozitivní test sem měla tak dva a půl týdne zpět.
@Jajii tak to jsi už v 7tt.to by na ultrazvuku už měl být vidět gestacni váček s embryem.