Problém se zavedením Aniballu

122
4.10.19 08:58

Problém se zavedením Aniballu

Ahoj všechny! :)
Mám na Vás dotaz :) Jsem na konci 37 TT a dnes jsem po třetí snažila zavést Aniball.
Mám problém že i když je úplně vyfouknutý se mi nedaří ho dovnitř dostat přes tu nejširší část. Navíc když je vyfouknutý, tak se mi balonek různě ohýbá takže je problém ho pořádně chytit.
Používám spoustu lubrigačního gelu, už jsem si také našla vhodnou polohu pro zavedení.
Teď jen tam tu potvůrku dostat :)
Měla některá z Vás podobný problém?:) Jak jste jej řešily? :)
Budu ráda za Vaše odpovědi a případné uklidnění :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
105
4.10.19 09:01

Ahoj, aniball ohni a nafukuj až bude vevnitř. Podívej na video https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 09:02

Taktez jsem nebyla schopna ho zavest, zkousel to opstrne i manzel. Ptala jsem se i gynekolozky. Vykaslala jsem se na to, extremne vystresovana, jak ja tedy vlastne muzu porodit. Slo to, 4050g.

• Citovat
  • Upravit
122
4.10.19 09:03

@alibear Toto video už mám shlédnuté, ohnout jak ohnout?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.10.19 09:04
@Anonymní píše:
Taktez jsem nebyla schopna ho zavest, zkousel to opstrne i manzel. Ptala jsem se i gynekolozky. Vykaslala jsem se na to, extremne vystresovana, jak ja tedy vlastne muzu porodit. Slo to, 4050g.

Teda, tak to musel být porod :) Hlavní že jsi to zvládla :) No miminko se zatím nepřetočilo je hlavičkou nahoru ale jinak vše v pořádku a vypadá to že mi výjde případně i porod Koncem pánevním tak bych ráda něco natrénovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.10.19 09:05

@LittleTea Tak jak je to ve videu. Pomohlo mi to. Někdy jsem ho přehla prostě jen napůl, zasunula a nafoukla uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.10.19 09:18

@alibear Dobrá já to zase vyzkouším večer, nechci balonek nějak poškodit. Navíc když je od toho gelu tak s ním moc manipulovat nejde :D Ale vyzkouším a uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.10.19 10:51

Myslím, že anibal není třeba. Příroda si umí poradit, zvládneš to i bez něj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 12:23

@LittleTea Mala vystridala behem poslednich 2 tydnu vsechny polohy-podelna hlavickou, pricna, konec panevni. Byl nakonec naplanovan cisar, chvili pred zakrokem se otocila hlavou dolu a poslali me domu. Takovyhle stresy nikomu nepreju. Dalsi 2 tydny jsem analyzovala kazde pichnuti, jestli UŽ a okamzite na ultz kvuli labilni poloze… Stres, aby se neco nepodelalo… 7.ivf…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky