Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
blanci píše:
Mamamilo,ale acylpirin se v těhotenství nesmíííííí!!!!!!
Kamarádka co jí má taky tak jí ho na:,–(ili, a bude rodit za dva mesíce, já se z toho picnu.
ahojky,
naše zdravitnictví je fakt za všechny peníze.Pro jistotu jsem si dneska zašla na tu hematologii a oni, kupodivu, mi udělali ještě nějaké testy.Ale tvářili se jako co jsem si to vymyslela! Ještě že dr. v poradně je pečlivá a příjemná.A ten acylpirin se, myslim, opravdu nemá.Ale moje kamoška dostala na žíly a otoky nohou detralex a moje dr říkala, že ten je nepřípustný.Tak babo raď!!! ![]()
No ale ona mi ten Acylpyrin na:,–(í, já se z toho zbláznim, pac ty mý kamarádkce ho na:,–(ila a chodí ke stejmý jako já
Pomoc.
![]()
Mamamilo,
a to jako gynekoložka? Teda, taková ta obyč obvodní gyndr? Nebo jiná lékařka?
Holky, já mám všechny doktory přímo za panelákem, ale musím jim sama říct, co chci napsat. Až někdo od nás opravdu onemocní, budu muset vyhledat nějakého „opravdového lékaře“.
blanci píše:
Mamamilo,a to jako gynekoložka? Teda, taková ta obyč obvodní gyndr? Nebo jiná lékařka?
Holky, já mám všechny doktory přímo za panelákem, ale musím jim sama říct, co chci napsat. Až někdo od nás opravdu onemocní, budu muset vyhledat nějakého „opravdového lékaře“.
top je diabetoložka a internistka.
Poslala me na oční aby mi mohla na:,–(it ten Acylpyrin