Pupínky na zádech

30.7.20 13:41

Pupínky na zádech

Dobrý den, přes 2 roky mě trápí mé záda, na kterých jsou tyhle pupínky. Během tohodle měsíce se záda vcelku zhoršila. Nevíte jaké by mohly být příčiny a jak se těhle „pupínků“ zbavit?

Předem děkuji za Vaši pomoc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
30.7.20 13:44

@pomeranč1 klasické akné.. Jsi v pubertě? Já to tak mela v pubertě, přešlo to samo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
30.7.20 13:57

V létě s rostoucí teplotou vyskakují víc, to je běžný jev. Možná při delším opalování se pak ta kůže zase zklidní a pupínky zmiznou. U mě to tak bývalo. Ale nemíval jsem to co ty, teda. Na druhou stranu i 20 let po pubertě mi nějaké ty pupínky pravidelně naskočí pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
30.7.20 14:05

Doporučuji vystavit sluníčku, ségra kvůli tomu chodí občas do solárka. Jinak koupit bavlněná trička a navštívit kosmetičku, jsou na to zvyklé. Hlavně ať ti to doma nikdo nemačká, potom se to rozlézá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
30.7.20 14:27

@pomeranč1 A co uprava jidelnicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
30.7.20 14:31
@leylen píše:
Doporučuji vystavit sluníčku, ségra kvůli tomu chodí občas do solárka. Jinak koupit bavlněná trička a navštívit kosmetičku, jsou na to zvyklé. Hlavně ať ti to doma nikdo nemačká, potom se to rozlézá :P

nerozlézá, to je pověra. Mohou spíš vznikat mikrojizvičky, které se projeví o desítky let později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
30.7.20 14:33

@gabrriel nevím co je na tom za pověru, když mi to řekne doktor i kosmetička :D když vymáčkneš hnis neodborným způsobem, tak tu kůži nejen poškodíš, ale infikuješ i okolní tkáň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová