Pupínky na zadečku

čaver
4.10.10 11:23

pupínky na zadečku

Ahojky,malé se objevily nemokvající bílé pupínky na zadečku.Nevíte co by to mohlo být?Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
4.10.10 11:53

plisen od nevetrani v plenach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
4.10.10 19:32

já myslím že to plíseň není,tipla bych to na pupínky ze zapaření,zapocení taky je občas malej má......a plíseň jsme měli taky a ta vypadala jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
16.5.13 14:16

Holky, prosím vás, malá ma na zadečku od narození občas pupínky. Nejsou bílý, ani mokvavý, spíš to vypadá jak štípaneček od komára nebo mravence, takový růžovo červený a fakt maličkatý. Poprvé je měla už v porodnici, asi tři pupínky v oblasti plen. Sestra mi tehdy řekla, že je to alergie na pleny. Měla Pampers new baby. Tak jsme přešly na doporučení zde na babylove z DM. Jedničky v pohodě, po cca týdnu až dvou jsme přešly na dvojky. První balík cajk, druhej balík už sem tam pupínek. Zmizly, objevily se, zmizly, měla jsem doma ještě balík, tak jsme to dobraly a zkusily Toujours z Lídlu. Ze začátku v pohodě, ke konci balíku(byly po více kusech) už zase měla pár pupínků. Teď trojky jsem koupila Pampers premium care s tím, že snad už nic šetrnějšího být nemůže. První balík dobrý, druhej balík to začlo, teď ho dojíždím a pupínků je dokonce víc, už i na prcině, ale pořád nic hroznýho. Neslívají se, nemá tu oblast zarudlou, tak já už nevím. Je to alergie nebo opruzenina? Opruzeniny jsem googlovala a vypadjí jinak, je to celé rudé, toto je fakt jak kopřivka. Ale co už s tím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
16.5.13 14:19

Jo, ještě jsme měly zelené Tesco, to samé - ke konci druhého balíku pupínky. Prostě vyskočí po čase, po dvou dnech třeba zmizí, člověk by si řekl že si kůžička zvykla na novou plenu, ale pak se zase objeví. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
16.5.13 15:30

Ahojky a neni to zapařením zadečku? Třeba to s plenou nemá vubec nic spolecneho, jen se jí zapari zadek a vyskáčou pupinky. Zkus ji zadecek hodne promazavat necim mastnym a melo by to zmizet.Ja mam nejradeji excipial u lipolotion, na ten nedam dopustit. Náš malý to mívá taky a je mu 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí