Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,jaký máte názor na polibky na tvář od bývalých partnerů?
S poslední ex jsme se cca rok po rozchodu sešli s tím, že jsme navázali kamarádský vztah, který trvá už něco přes rok a půl. Ona má dlouhodobý vztah na který si občas stěžuje, ale jinak mi nedává žádný náznaky, že by mě chtěla zpátky. Já jí už vůbec ne, naopak jí dávám dost jasně najevo, že jsem rád jak to mezi námi je. Teď naposledy, co jsme se sešli jsme se objali a když jsem se odtáhl, tak se na chvíli zarazila, řekla mi “pojď sem ještě”, přitáhla si mě k sobě, objala mě a dala mi silně pusu na tvář. Já na to nijak nereagoval, v ten moment jsem v tom nic nehledal, ale postupně se mi to rozložilo v hlavě a začal jsem přemýšlet, proč to vůbec udělala. Poznamenám, že ex není vůbec kontaktní a neobjímá ani svoje kamarádky.
Když jsme se po rozchodu začali bavit ( po tom roce),tak mě začala objímat asi až po 4tém setkání, jinak si ode mě držela odstup. Hrozně mi to teď šrotuje v hlavě, vůbec tomu nerozumím.
A proč ti to šrotuje, kdyz ji nechceš? Zeptej se ji o co ji jde.
@Anonymní píše:
Ahoj,jaký máte názor na polibky na tvář od bývalých partnerů?
S poslední ex jsme se cca rok po rozchodu sešli s tím, že jsme navázali kamarádský vztah, který trvá už něco přes rok a půl. Ona má dlouhodobý vztah na který si občas stěžuje, ale jinak mi nedává žádný náznaky, že by mě chtěla zpátky. Já jí už vůbec ne, naopak jí dávám dost jasně najevo, že jsem rád jak to mezi námi je. Teď naposledy, co jsme se sešli jsme se objali a když jsem se odtáhl, tak se na chvíli zarazila, řekla mi “pojď sem ještě”, přitáhla si mě k sobě, objala mě a dala mi silně pusu na tvář. Já na to nijak nereagoval, v ten moment jsem v tom nic nehledal, ale postupně se mi to rozložilo v hlavě a začal jsem přemýšlet, proč to vůbec udělala. Poznamenám, že ex není vůbec kontaktní a neobjímá ani svoje kamarádky.
Když jsme se po rozchodu začali bavit ( po tom roce),tak mě začala objímat asi až po 4tém setkání, jinak si ode mě držela odstup. Hrozně mi to teď šrotuje v hlavě, vůbec tomu nerozumím.
Já nevím, ale mně to moc normální nepřijde…něco za tím bude, nevím zda tebchce zpět a nebo je jen nespokojená doma a tak si stěžuje tobě a objímá tebe…každopádně mi to přijde divné…
Zvláště, když není obecně kontaktní (já si třeba pusu na tvář dávám i s přáteli, když se dlouho nevidíme atd., ale já jsem obecne kontaktní…pokud ex není tak je to o něčem jiném…)
@Malá bobina prostě mě to zajímá a nemám s tím zkušenosti, tak se ptám, od toho tu diskuze jsou
@Anonymní píše:
@Malá bobina prostě mě to zajímá a nemám s tím zkušenosti, tak se ptám, od toho tu diskuze jsou
Ano, chce navázat bližší kontakt. Jestli ti to není příjemné, dej ji to najevo. Pokud je, nech ji to delat.
Kdyz nebudu chtít něco mit s ex, nikdy tuto blízkost nedopustím.
@Anonymní píše:
Jestli nemáte díťátka, tak nechápu, proč se chce kamarádit. Zeptala bych se jí, proč mě líbá. Ja nejsem líbací typ, neobjímám se s každým a ani nelíbám se s každým. Jen se svou rodinou.
Normální mi to teda nepřijde. Něco jiného je když někomu třeba popřejí k narozkám a dají pusu na tvář, ale tohle: Přitáhnout k sobě a říct, pojď sem ještě?… Tohle by smrdělo i mě.
Je to zvláštní. Má to v sobě uzavřené? Nebo si s tebou hraje a čeká jak zareaguješ/se budeš chovat? ![]()
Muj ex milenec me pri poslednim setkani polibil na rty, byla jsem dost v soku. Hned planoval dalsi setkani, ale nemohla jsem a od te doby nenavrhl nic a uz je to vic nez ctvrt roku. Asi mel slabou chvilku. Podotykam, ze ja bych ho brala hned zpet, ale rozchod byl dost hnusny a asi rok jsme spolu nepromluvili ani slovo, tak by to nebylo moudre to obnovovat, hodne jsme si ublizili. Ale ta pusa, ta me prekvapila hodne. Jeho mozna taky.
@Anonymní píše:
Muj ex milenec me pri poslednim setkani polibil na rty, byla jsem dost v soku. Hned planoval dalsi setkani, ale nemohla jsem a od te doby nenavrhl nic a uz je to vic nez ctvrt roku. Asi mel slabou chvilku. Podotykam, ze ja bych ho brala hned zpet, ale rozchod byl dost hnusny a asi rok jsme spolu nepromluvili ani slovo, tak by to nebylo moudre to obnovovat, hodne jsme si ublizili. Ale ta pusa, ta me prekvapila hodne. Jeho mozna taky.
Chybí mu sex s tebou.
Stale te chce, kdyby to mela vyresene, vubec by se s tebou neschazela, ignorovala, zpravy na messengeru nechavala neprectene a tak dále. Mozna ji taky mota hlavu, ze ji jsi s rozchodem v pohode, to kazdá neunese ![]()
Ahoj,
jaký máte názor na polibky na tvář od bývalých partnerů?