Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem,
potrebuju se tady trosku vypovidat.
Bohuzel pro me, seznamila jsem se s jednim muzem, ktery bydli cca 150km daleko. Zpocatku se mi priznal, ze stale miluje jednu holku, se kterou se driv vidal. Tak nejak jsem to akceptovala s tim, ze se to nejak vyvine a neresila jsem. Akorat ze jsem krava a zamilovala se do nej.
Par dni zpatky mi napsal, ze me taky miluje a chce abych s nim zila. Jenze ja to z nej absolutne necitim. Vcera mi v opilosti rekl, ze ho na me neco se*e a kdyz jsem se ho zeptala, proc se na jeden cas uplne odmlcel (kvuli tomu, ze ho neco sr**o) a proc se pak ozval a zase jsme zacali byt v kontaktu - tak na to mi rekl, ze nemel zadnou jinou. Uz ho asi nechci videt, ale strasne to boli.
necha me abych se do nej zamilovala, navlece na me sladky kecy a pak mi vrazi nuz primo do srdce.
Hlavne toto nereste pres sms, ale osobne. Mohl byt jen blbe vtipny. Tezko rict. Kolik mu je?
A jaky typ vztahu mate? Pusobi to na me jako jakesi virtualni pratelstvi, kam si kazdy projektujete to, po cem touzite.
Vidate se osobne?
On mi to prave rekl osobne..36 ![]()
Proste rict mi, ze se mi ozval jenom kvuli tomu, ze nebyla zadna jina, je od nej hnusny..nikdy mu to neodpustim.
@ontarova.stara Ze zacatku spis kamaradsky…ale pak zacal s tim, ze se do me zamiloval, ze je stastny a ze chce, abych se k nemu prestehovala. Osobne se vidame. Kvuli vzdalenosti ne tak casto..jednou za 3 tydny k nemu jedu pa-ne
@Holcinax píše:
On mi to prave rekl osobne..36
Proste rict mi, ze se mi ozval jenom kvuli tomu, ze nebyla zadna jina, je od nej hnusny..nikdy mu to neodpustim.
Ale jo odpustíš. Jsi ten typ. A pak to bude ještě lepší. Myšleno ironicky…
Vezmi si papír a napiš, proč ho máš ráda. Napsala jsi 5 věcí? Ne? Tak změň nadpis: „Proč přitahuji špatné lidi?“ Je to proto, že někdo z Tvých rodičů (resp. jiných pečovatelů) se choval/chová k Tobě špatně? Tohle své nastavení musíš změnit - hledej na internetu, dozvíš se - také to, že takových lidí je hodně.
Že to zjistíš jako mladá, je tvoje životní výhra
(někdo na to přijde až v 50ti a někdo vůbec a má zničený celý život).
@Holcinax holka zlatá chocholatá, přitahuješ to, co ze sebe vyzařuješ…no jo, jsi převozník (z jeho dřívějšího vztahu do jeho jiného budoucího, ale ne s tebou), na tvém místě bych se na něj vykašlala…ale teda zamilovala jsi se, jak píšeš. Jedině si s ním můžeš nějakou dobu užít nebo nevím, ale mě osobně by se po tomto, byť opileckém (upřímném) přiznání, hnusil a nic bych s ním už nechtěla (mi dříve kluci třeba říkali:" Teď jsem spokojený…musím najít ru pravou…atd"…VŽDYCKY mi blikl semafor-toto by přece chlap neříkal a z mé strany vznikl jakýsi blok a odstup, ale nedala jsem nic najevo a dál si s nimi užívala, prostě jsem jaksi nevěděla, jak se s nimi rozejít, tak jsem to nechala na nich, ale přiznávám, že to bylo v době studií na VŠ, to jsem ani nehledala nějaký vážný vztah).
A kolik ti je let?
Příspěvek upraven 19.02.23 v 13:43
Pritahuju samy toxicky partnery, ktery se ke me zacnou chovat jak ke kusu hadru..a nejhorsi je, ze tomu zacinam verit..ze ja jsem ten problem.
@Holcinax píše:
Ahoj vsem,
potrebuju se tady trosku vypovidat.
Bohuzel pro me, seznamila jsem se s jednim muzem, ktery bydli cca 150km daleko. Zpocatku se mi priznal, ze stale miluje jednu holku, se kterou se driv vidal. Tak nejak jsem to akceptovala s tim, ze se to nejak vyvine a neresila jsem. Akorat ze jsem krava a zamilovala se do nej.
Par dni zpatky mi napsal, ze me taky miluje a chce abych s nim zila. Jenze ja to z nej absolutne necitim. Vcera mi v opilosti rekl, ze ho na me neco se*e a kdyz jsem se ho zeptala, proc se na jeden cas uplne odmlcel (kvuli tomu, ze ho neco sr**o) a proc se pak ozval a zase jsme zacali byt v kontaktu - tak na to mi rekl, ze nemel zadnou jinou. Uz ho asi nechci videt, ale strasne to boli.![]()
necha me abych se do nej zamilovala, navlece na me sladky kecy a pak mi vrazi nuz primo do srdce.
Holka, asi ho neposloucháš tak, aby byl spokojený.
@Helen001 Asi to tak bude. Ale ok, mohli jsme byt tedy jenom kamaradi s vyhodama a nemusel mi lhat a namotavat si me.
Je mi 33. A nebydlim s nim, prestehovat se do jineho mesta, prekopat cely svuj dosavadni zivot a pak poslouchat kecy ze jsem byla vlastne posledni moznost.