Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Speedi?
Přidejte zkušenost s Quinny SpeediAHoj holky,je opravdu nutná zmenšovací vložka do quinny speedi. Teprve teda budeme mít půl roku,ale cena i z bazaru je hrozná
a nemůže mi někdo nafotit jak upevnit ten kočárek přímo do sedu. A do úplného lehu nejde ani nějakým zázrakem?
Díky za veškeré tipy a triky. Pro tento kočárek jsem se už rozhodla
Do korbičky už se bohužel moc nevlezeme…
nikdy jsem do quinny speedi vložku neměla a ničemu to nevadí. Ten sed, leh, jedině si prodloužit a nebo zkrátit ty suchý zipy, který opěradlo drží.
já jí koupila až ve vojtových 18m. takže určitě to jde bez, není to problém.. jen prostě myslím, že je to pohodlnější..
bohiužel, ještě jezdíme s korbou, takže fotit nic nemůžu.. úplný sed ještě nepotřebuješ, ale leh by se hodil. zkusím popsat:
po straně sedačky jsou z každé strany dva pásky, které drží sedák na konstrukci. jeden je zachycený v očku (ten na suchý zip) a druhý je přezka chycená přímo přes rám..
tyhle dva pásky se dají nastavit a tím kočár dostat do lehu.
stačí si koupit ten popruh, v galanterii se dá sehnat, změř si šířku toho očka, aby se vešel. a pak můžeš experimentovat. mně se nejvíce osvědčilo našít na ten koupený popruh přezku, jmenuje se to zkracovací spona
ten původní úchyt spojíš mimo kočár a touhle přezkou to prodloužíš.. když si uděláš 4, budeš mít polohování libovolně až do lehu. ale pozor, pak kočár ztrácí trochu stabilitu, lepší je ho položit jen kam dovolí zadní kryt kočárku, potud jsem ho pokládala já a mám to vyzkoušené.
holky nemáte některá vyzkoušené stupátko za quinnyho? koupili jsme jedno univerzální a museli ho vrátit, větší na tom nemohl stát kvůli ruční brzdě…
Ahoj,
prosim o pomoc! Dneska mi dorazil kocarek Quinny Speedi, ke ktremu jsem koupila korbicku Quinny Dreami Buzz…„Jak se sklopi boudicka“? Koukala jsem i na youtube,ale podle toho jejich navodu mi to porad nejde.
Diky moc!
Natvrdla ![]()
Márty píše:
Ahoj,prosim o pomoc! Dneska mi dorazil kocarek Quinny Speedi, ke ktremu jsem koupila korbicku Quinny Dreami Buzz…„Jak se sklopi boudicka“? Koukala jsem i na youtube,ale podle toho jejich navodu mi to porad nejde.
Diky moc!
Natvrdla
Mám jen sporták Quinny speedi,takže jen budu hádat - není tam na bocích nějaký mechanismus,který jen nějak zmáčkneš (dovnitř,dolů,nahoru?:) ![]()
Márty píše:
Ahoj,prosim o pomoc! Dneska mi dorazil kocarek Quinny Speedi, ke ktremu jsem koupila korbicku Quinny Dreami Buzz…„Jak se sklopi boudicka“? Koukala jsem i na youtube,ale podle toho jejich navodu mi to porad nejde.
Diky moc!
Natvrdla
nejsi natvrdlá!
je to fakt děsivé!!
na stranách jsou takové čudlíky. nejdřív se zatlačí na jeden z nich a boudička se sklopí/natáhne jakoby do půlky.
pak ten druhý čudlík, hodně zatlačit dolů a stříšku táhnout a nebát se silou. a ona zacvakne. když jí sklápíš, je to stejné..
když jsem jí měla novou, fungovalo to nějak líp, prostě si nepamatuju, že bych u prvního takhle bojovala…
zásadou je netlačit na oba najednou, vždycky jen jeden.
Márty píše:
Uz se povedlo! DEKUJU MOC!…ale byla to fuska
super,
se nedivím, mě to vždycky hrozně štve..
ale co, těch 14 dní už nějak dojezdíme.. ![]()
(btw, náš mladej měl před 14 dny 68cm a pořád se vleze. je to na centimetry, ale OK. a měl 7.5kg.. takže korba malá je, ale není to tak tragický..
)
NATASO, dobra zprava pro nas, my mame kapesni deticky, takze snad vydrzi mlade v korbicce az do pristiho jara (narodit se ma v srpnu)
Jinak to sklapeni snad preziju, ted kdyz vim,jak na to ![]()
¨Ahoj holky,
mám dotaz ohledně doplňků ke QS.
1. vyplatí se kupovat originální zmenšovací vložku do sporťáku nebo stačí tohle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
2. a co fusak? Je originál Quinny o tolik lepší, že byste do něj investovaly? Nebo stačí Emitex?
http://www.baby-car.cz/…10-2011.html
3. originál taška QS mi přijde vyloženě hnusná. Máte někdo zkušenost s taškami Lassig?
http://www.malvik.cz/…-Bag-Classic
Díky za odpovědi!
Ladie,
originál vložka se podle mého vyplatí, já nemám ale obecně v lásce vložky, akorát kloužou a nesedí a tak, a tahle je prostě jak „hrnec na prdel“. vyplatilo se mi to i ve Vojtových 18m jí koupit (my jí pak používali v croozrovi, tom vozíku za kolo, na vyměkčení sedáku.
fusak jednoznačně originál. můžu porovnat. měla jsem oba. v r. 07 stál orig fusak hodně přes 2tis a to jsem nebyla ochotná dát. po roce jsme koupil orig (slevnili na 1400,–). nebe a dudy. jednak je to kukla, takže dítě si nevyndavá ruce a když spí, nemusí mít rukavice (ani při -10°C..) fusak je nepromokavý a neprofukavý. je tenoučký na omak,a le je to moderní matroš a je fakt hodně teplý. díky skladnosti se bezva převáží. složíš s ním kočár bez problémů, s emitexem to nebylo úplně ono..
Lasig tašky jsou super proti speedi, tu mám sice, ale používám jí hodně málo, .. mám lassig jednu malinkou a je bezvadná!! hlavně mají super úchytky na kočár!! a dobrou výbavu..
pokud bych chtěla někde ušetřit, asi bych nekoupila tu vložku. ale taška lassig a fusak fakt stojí za to
![]()
p.s. ještě messenger bag se mi líbí z lassig nejméně.. nemám tyhle tvary moc ráda, mám radši něco takového: http://www.malvik.cz/…in-One-Pouch a je i velmi levná..
ale pokud se ti líbí designově, tak určo ano ![]()
tady mají velký výběr lassig tašek
Ahoj,
nevím zda je ještě diskuse aktuální, jen jsem chtěla dodat k těm doplňkům…
Já mám do kočárku ušitou vložku od jedné paní z MMB - není ovšem vyplněná vatelínem (jak tam většinou nabízejí), ale molitanem a je naprosto perfektní - padne jako ulitá, neklouže, ale změkčí sezení a je určitě levnější než originál. Kromě toho mi jí paní udělala s krásným aplikacemi, takže je i super doplňkem!
Na zlepšení sedu taky používám ten pásek s batohovou sponou, podvlečený zezadu a ten sed je bezproblémů ![]()
A originální fusak mi taky přijde lepší než neoriginál - padne do kočáru jak ulitý!
Tašku na rukojeť používám minimálně, ale když jí potřebuju, tak mám tašku na kočárek z DM - a moc se mi osvědčila ![]()
vím, že to sem nepatří, ale zbláznila jsem se do jiného kočárku. a jako kočárko-maniak jsem si řekla, že je na čase konečně vyzkoušet něco jiného..
takže náš speedi bude na prodej, kdybyste měl někdo zájem..
je fakt v dobrém stavu, a nejkrásnější barvy za poslední roky!! komplet orig. výbava. více SZ, mail. díky a nezlobte se za „inzerát“ ![]()