Kočárek Quinny Speedy

Máte zkušenost s Quinny Speedi?

Přidejte zkušenost s Quinny Speedi
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
16.7.11 20:49

odpružení

Ahoj holky, prosím vás, která máte Quinny Speedy, jaké má odpružení? Všude čtu že výborné, ale bohužel nemůžu souhlasit, nevím jestli je to tím že ho mám z druhé ruky, jestli to s tím může nějak souviset, nebo jsem jen zvyklá na daleko lepší péra. A ještě mám dva problémky - občas jde strašně špatně zašlápnout brzda - máte s tím někdo zkušenost, co s tím? A do třetice - je fajn, že je vysouvací rukojeť, ale bohužel tu není žádná zarážka - když jedu z prudkého kopce (např.schody z domova), rukojeť sama vyjede, když kočárek tlačím do kopce, zasune se. Není to normální že ne? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
16.7.11 21:14

Tak to pružení, no nepřijde mi, že by vůbec nějak pružil, brzdu raději nesešlapávám, pak mi nejde odšlápnout zpět a ta rukojeť mi naštěstí funguje, máš zacvaklý ty šedý klapky na boku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.7.11 21:40

jasně že je mám zacvaklý :-D jen když ho vyndáme z auta tak někdy zapomenu, ale hodně brzy si všimnu, připadá mi spíš že tam selhal nějaký mechanismus který to držel. To odpružení mě dost štve, chtěla jsem ho na bruslení, ale stačí že jen jdu a každá menší nerovnost mi s malým hodí až se lekne, tak si říkám co to bude dělat v rychlosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
16.7.11 21:48

Aha, tak to mě to pružení nedělá, v pohodě zvládá terén, jen se mi fakt dost blbě trefuje předním kolem do šaliny, na všechno najíždím až zadníma kolama a nebo do šaliny lezu pozadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.7.11 21:55

zkus si ho zaaretovat když víš že budeš třeba nastupovat, taky se mi někdy otočí, když se třeba snažím zdolat 2 nebo 3 schody a pak se horko těžko rozjedu, ale s tím zablokováním je to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
18.7.11 08:36

boudička

začla se mi zklápět boudička…myslíte,že to půjde nějak opravit nebo už je vychozený meganismus někde uvnitř a nezbývá mi nic jiného než to pořád narovnávat?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.7.11 18:42

odpružení má speedi podle mého dobré, ale není to houpání. projeli jsme s ním všechno a nikdy jsem neměla pocit, že by to mělo být lepší..
ta rukojeť mi nikdy tohle nedělala. jednou nebo dvakrát se stalo, že při jízdě do kopce nám zajela. ale tu jízdu bych vám nepřála vidět.. jednou se to stalo na sjezdovce na medvědín :) na té prudší pochopitelně..
brzda mi funguje od počátku skvěle, občas to chce promáznout, ale žádný takovýhle jev jsem nezaznamenala..

podle mého to byl horší kus, horší zacházení, nevím. protože mám kol 07 a pořád jezdí bezvadně!
(teď ho teda prodávám,ale to jen proto, že jsem blázen a koupila jsem si novinku Babyjogger. :mrgreen: )

nevím, kde bydlíš, ale kus od prahy je ofiko servis, a pánové sjou hrozně milí a šikovní a kdž si předem zavoláš, jsou schopní i na počkání se podívat, co tomu chybí a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
18.7.11 20:52
Nataša píše:
odpružení má speedi podle mého dobré, ale není to houpání. projeli jsme s ním všechno a nikdy jsem neměla pocit, že by to mělo být lepší..
ta rukojeť mi nikdy tohle nedělala. jednou nebo dvakrát se stalo, že při jízdě do kopce nám zajela. ale tu jízdu bych vám nepřála vidět.. jednou se to stalo na sjezdovce na medvědín :) na té prudší pochopitelně..
brzda mi funguje od počátku skvěle, občas to chce promáznout, ale žádný takovýhle jev jsem nezaznamenala..

podle mého to byl horší kus, horší zacházení, nevím. protože mám kol 07 a pořád jezdí bezvadně!
(teď ho teda prodávám,ale to jen proto, že jsem blázen a koupila jsem si novinku Babyjogger. :mrgreen: )

nevím, kde bydlíš, ale kus od prahy je ofiko servis, a pánové sjou hrozně milí a šikovní a kdž si předem zavoláš, jsou schopní i na počkání se podívat, co tomu chybí a tak..

Do prahy jezdím,můžeš mi napsat kde to je pls:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
18.7.11 20:52
Nataša píše:

nevím, kde bydlíš, ale kus od prahy je ofiko servis, a pánové sjou hrozně milí a šikovní a kdž si předem zavoláš, jsou schopní i na počkání se podívat, co tomu chybí a tak..

Do prahy jezdím,můžeš mi napsat kde to je pls:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.7.11 21:25

www.libfin.cz
Lužec nad Vltavou, areál Bratři Horákové
http://www.libfin.cz/kontakt.php (servis)
určitě předem zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
19.7.11 12:32

:palec: mám to půl hodky autem,teď už tam jen zajet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.7.11 13:18
Ebika píše: :palec: mám to půl hodky autem,teď už tam jen zajet:-)

bezva :palec:
určitě to stojí za to, než se trápit, dřív byly boudičky na šroub a dalo se to utáhnout, myslím, že dneska jsou všade nýtky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.7.11 09:10

Ahoj maminky a nastávající maminky, chtěla jsem se zeptat jestli jde kombinovat hluboká korba z kočárku Maxi Cosi Mura a podvozek Quinny Speedy. Pokud jste se s tím některá setkala, tak prosím o info. Už mi z těch všech kočárků jde hlava kolem :lol: a tato kombinace by pro mě byl asi ideál :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.7.11 11:19

bohužel nelze. sice jsou oba adaptéry kompatibilní s autosedačkami maxi cosi, ale jsou trochu jiné. Maxi cosi mura korba se připevňuje na adaptéry, které se jakoby otočí, má takové ploché vstupy, a větší vzdálenost mezi těmi dírami na adaptér. quinny korby se připevňují na stejný adaptér jako autosedačka.

byly by tudíž potřeba adaptéry na Maxi cosi mura, jenže ty zase nejdou zacvaknout na QUinny kočár.

je to škoda, Mura korba je větší. taky mě to kdysi zajímalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.8.11 21:16

Holky, neměla jste některá problém s délkou zádové opěrky? Mě přijde „néúplnědlouhá“ - s ohledem na to, že bych chtěla, aby tam příležitostně sedělo dítko tak do tří let. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí