Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Zapp?
Přidejte zkušenost s Quinny ZappNemá prosím někdo z vás zkušenosti s šitým polohováním zad u Zappa? Myslím to šité z MMB. Díky!
kamarádka si ho nechala šít z MMB a je velmi spokojena
Mam moznost tohoto kocarku, jakozto podvozku na autosedacku. Nemate zkusenost jestli jde pomoci adapteru nacvaknout Maxi-Cosi City? A dal me zajima jestli je mozny nacvaknout i hluboky luzko.
Potrebuju jen na prejizdeni atd. Na vetsi cestovani bude robusnejsi kocar. ![]()
Diky za reakce.
se citinkou jde. Meli jsme to tak. Co se tyče lužka u kol.2011 nejde. U 2012 si nejsem jista, nemame ji, a.e myslim, že taky nepujde
@veverik diky, to jsem rada ze sedacka by sla, aspon na to popojizdeni. A s tim luzkem, nekde jsem to videla, a nebo mi z tech kocaru uz hrabe.
![]()
Kazdopadne diky moc
nemaš zač. Sedačka jde na 100 % měli jsme ji na něm nachystanou než se mala narodila. Ale teda ani jednou jsme to tak s mimčem nepoužili, xtejnď jsem vždycky tahala velky kočar
i když jsme přesně pro tento učel zapp pořizovali.
holky diky
@Kačenkaaaa me se ta nuna nejak nelibi, nevim proc ![]()
@Kačenkaaaa ja ho prave nechci jako golfac ale jen na podvozek pod autosedacku, sportak budu porizovat jinej uz po zkusenostech s dcerou ![]()
@CokeLady Já ho mám a jsem spokojená. Dávala jsem do něho malou taky zhruba od 8 měsíců ale jen na spaní. Ve sporťáku mi nikdy nechtěla moc spát ale v Qinny xtra byla okamžitě tuhá. Jinak bych koupila jedině ten polohovací. Ten obyčejnej má kamarádka a nic moc. Vyhovuje mi že je lehoučký, dobře skladný do auta, velká boudička, možnost jízdy pro i proti směru, skvěle padnoucí fusak a to polohování. Nevýhodou jsou pro mě ty řídítka, lepší je asi jedna spojená rukojeť. A taky malý košík. Ale já ho taky používám jen občas jako cestovní kočár, takže v pohodě.
Jinak malé jsou teď 2 roky a když je nabalená v kombinéze nebo bundě, už je tam jako sardinka. Ale to na jaře odpadne…
@CokeLady Mě to nepřijde. Vždycky složim ten podvozek do neuvěřitelně malinkýho balíčku, pak naházim do kufru všechno co potřebuju a navrch položim to sedátko(takové půlvajíčko). Mě to nijak neobtěžuje ale je mi jasný že nekomu to asi vadí ![]()
@k.a.c.k.a.1 píše:čtu od začátku a říkám si o čem to mluvíte že nejde polohovat?! teď jsem se dostala k jádru že já mám s tím přídomkem Xtra. A nevyměnila bych ho za nic na světě, je absolutně skvělý. Nejlepší věc, co jsem pro mimi koupila, fakt. A když se zabere, tak s přimhouřeným okem zvládne i lehčí terén, i trochu sněhu. Do tramvaje a z ho vynáším sama. A to že se odepíná do auta celá boudička a podvozek se složí zvlášť já osobně vidím spíš jako výhodu. Doporučuju
Quinny zapp Xtra.
Mám, a jsem moc spokojená. Vozila jsem malou od ca. 6 měsíců, přes léto, a super. Skládám do auta, a nevadí mi, že je oboje zvlášť. Do letadla teda nevím, tam to asi úplně super nebude
. A pak mám i nepolohovací původní sedačku, takže kdyby byl problém, že by se tam malá už nevešla (to nepolohovací polstrování je trochu větší), tak přehodím, a taky až třeba nebude v kočáru spát a nebude potřeba polohování. Přemýšlela jsem o všitém polohování, kamarádka ho má, ale ten kočárek je hodně nestabilní, a ani se mi to nelíbilo, takže jsem doobjednala xtra sedačku a jsem móóóóóc spokojená, a malá taky ![]()
Stříška stíní dobře, ale třeba na nožičky nebo tělíčko mu sluníčko půjde, tak jestli mu to vadí, tak by se ti asi slunečník hodil.
Pinkie nechceš? já mám, pak jsem si podle té pinkie ušila ještě 2, látku jsem si vybrala na netu. Jinou neporadím
.
Nic jinýho ke kočárku nemám, a ani mi nic nechybí