Jak se vám jezdí s Quinny Zapp?

Máte zkušenost s Quinny Zapp?

Přidejte zkušenost s Quinny Zapp
Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
3.5.12 07:45

nemaš zač. Sedačka jde na 100 % měli jsme ji na něm nachystanou než se mala narodila. Ale teda ani jednou jsme to tak s mimčem nepoužili, xtejnď jsem vždycky tahala velky kočar :-D i když jsme přesně pro tento učel zapp pořizovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
3.5.12 09:53

holky diky
@Kačenkaaaa me se ta nuna nejak nelibi, nevim proc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
3.5.12 10:03

@Kačenkaaaa ja ho prave nechci jako golfac ale jen na podvozek pod autosedacku, sportak budu porizovat jinej uz po zkusenostech s dcerou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
12.2.13 21:33

@CokeLady Já ho mám a jsem spokojená. Dávala jsem do něho malou taky zhruba od 8 měsíců ale jen na spaní. Ve sporťáku mi nikdy nechtěla moc spát ale v Qinny xtra byla okamžitě tuhá. Jinak bych koupila jedině ten polohovací. Ten obyčejnej má kamarádka a nic moc. Vyhovuje mi že je lehoučký, dobře skladný do auta, velká boudička, možnost jízdy pro i proti směru, skvěle padnoucí fusak a to polohování. Nevýhodou jsou pro mě ty řídítka, lepší je asi jedna spojená rukojeť. A taky malý košík. Ale já ho taky používám jen občas jako cestovní kočár, takže v pohodě.
Jinak malé jsou teď 2 roky a když je nabalená v kombinéze nebo bundě, už je tam jako sardinka. Ale to na jaře odpadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
12.2.13 21:44

@CokeLady Mě to nepřijde. Vždycky složim ten podvozek do neuvěřitelně malinkýho balíčku, pak naházim do kufru všechno co potřebuju a navrch položim to sedátko(takové půlvajíčko). Mě to nijak neobtěžuje ale je mi jasný že nekomu to asi vadí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
12.2.13 21:54
@k.a.c.k.a.1 píše:
Quinny zapp Xtra. :kytka:
čtu od začátku a říkám si o čem to mluvíte že nejde polohovat?! teď jsem se dostala k jádru že já mám s tím přídomkem Xtra. A nevyměnila bych ho za nic na světě, je absolutně skvělý. Nejlepší věc, co jsem pro mimi koupila, fakt. A když se zabere, tak s přimhouřeným okem zvládne i lehčí terén, i trochu sněhu. Do tramvaje a z ho vynáším sama. A to že se odepíná do auta celá boudička a podvozek se složí zvlášť já osobně vidím spíš jako výhodu. Doporučuju :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
13.2.13 13:34

Mám, a jsem moc spokojená. Vozila jsem malou od ca. 6 měsíců, přes léto, a super. Skládám do auta, a nevadí mi, že je oboje zvlášť. Do letadla teda nevím, tam to asi úplně super nebude :nevim:. A pak mám i nepolohovací původní sedačku, takže kdyby byl problém, že by se tam malá už nevešla (to nepolohovací polstrování je trochu větší), tak přehodím, a taky až třeba nebude v kočáru spát a nebude potřeba polohování. Přemýšlela jsem o všitém polohování, kamarádka ho má, ale ten kočárek je hodně nestabilní, a ani se mi to nelíbilo, takže jsem doobjednala xtra sedačku a jsem móóóóóc spokojená, a malá taky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
19.2.13 21:33

Stříška stíní dobře, ale třeba na nožičky nebo tělíčko mu sluníčko půjde, tak jestli mu to vadí, tak by se ti asi slunečník hodil.

Pinkie nechceš? já mám, pak jsem si podle té pinkie ušila ještě 2, látku jsem si vybrala na netu. Jinou neporadím :nevim:.

Nic jinýho ke kočárku nemám, a ani mi nic nechybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
20.6.13 17:50

Ja si koupila na mimibazaru tasku co se zapne dolu za kosik ( sije to tam pani) ma to jako tasku na plastenku maxi.
Zapp se mi s taskou na madlech prevracel. Takhle je to praktictejsi, plus jeste kosik dole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
20.6.13 18:42

Já na tom MMB viděla i tašku šitou přímo na toho Zappa, vypadalo to dobře a podle mě se to nepřevrací, protože je jakoby až dolů a pčisucháčovaná i dole..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
20.6.13 21:12

Jak něco pověsím na madla, tak je nestabilní, to nedoporučuju, já si tam věším jen takovou kabelku, s dlouhým uchem, mám to na krátko a když sedačku položím, tak ucho prodloužím a kabelka visí až pod sedačkou a nevadí to. Ale uvažuju o něčem, protože už v kočáru skoro nespí, tak polohovat nebudem a nějaký prostor navíc by se hodil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
20.6.13 21:15

@CokeLady ja si koupila v tesku sitovku za 100kc, muze ti viset, kdyz dite lezi, nebo zapnes i dole, pokud sedi (2suchace), kdyz ji naplnim, aspon mi neprepadava :palec: na madlo pak mam minitasticku z lilinky.com - http://www.lilinka.com/detail.php?… tyhle dve ‚tasky‘ pouzivam ted uz na vsechny kocary, sitovku na motorku a tasticku na ostatni drobnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
3.7.13 08:45

Holky, nevite prosim, zda na autosedacku Maxi cosi cabriofix musi byt k Zappovi adaptery? Moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
3.7.13 11:12

Musí, já je dostala ke kocaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
3.7.13 14:36

@xreni diky moc