Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Zapp?
Přidejte zkušenost s Quinny ZappAhojky, mám ho asi tři dny, vyzkoušela jsem ho asi dvakrát, koupila jsem ho jen na popojíždění po nákupních centrech popř. když pojedu někam na navštěvu. Jinak mám Mutsy a ten se mi nevejde do auta. A pár postřehů, mám 180cm a je pro mě dost nízký, jinak mi přijde dost „fórovej“, že se o něj člověk trošku opře a může něco ohnout. Ale na ten účel co jsem ho koupila já je vyhovující. Teď jsem si na něj koupila i na MMB nánožník…
Potřebuji ho do města, na popojíždění,třeba k moři do auta.Mohl by vyhovovat když čtu že jste spokojená.Děkuji za odpověď
No tak přesně na tohle jsem ho koupila i já, jen na popojíždění. Myslím že to určitě budete spokojená. Mě se strašně líbí jak je skladný. ![]()
Ahoj, já měla zappky na Davídka. Byla jsem s nima spokojená, ale pořizovala bych je pro dítě které už nespí v kočárku. Jinak jsou lehounké a skladné a dobře ovladatelné. Na malou si je koupím taky, hodně cestujeme hlavně letadlem tudíž u nás vyhrálo to, že při složení zabírají málo místa.
Já je pořídila už při narození. Nejdřív na autosedačku. Pak když jsem neměla autosedačku vajíčko, to už seděl, byl těžký už při narození 4,4 kg, tak jsem ho netahala na ruce a všude v tom kočáru. je pravda, že jsem v autě vozila jané carerru, když spal. A teď mu jsou 4 roky, ja líný chodit a rád se ještě sveze. a to má 24kg. samo do terénu nic moc. Na další dítě bych si ho koupila určitě znovu.
Též máme v plánu pořídit na jaro (ale já ty kočárky měním, každou chvíli bych kupovala něco jiného
).
Chci ho kvůli skladnosti a na takové to popojíždění, když už jsou nožky unavené a v šátku už se nelíbí.
Jinak chci teda hlavně nosit ![]()
ja s nim jezdim hodne,je maly tak se vejde vsude,jediny kde nevyhovuje je ted ve snehu,ale i v nem se prohrabnu,kdyz zaberu(to jen na popjizdky do mesta,postu atd).v lete s nim drandim rada.
Ahojky, já ho taky koupila jen na popojížďky a už při první projížďce jsem byla nadšená
Lehký, skvěle se ovládá jednou rukou a hlavně skladný. Nevýhoda že nejde polohovat, nemá velký nákupní košík. Já mám 173 cm a výškově max vyhovuje.
Jo a jinak kámoška teď koupila Bugstera. Vypadají hodně podobně, Bugster je vevnitř větší, také při složení je o dost větší. Dá se trochu polohovat a má velký nákupní košík. Ale už to zase není skadnost.
Anetosko, na MMB šije jedna maminka polohování do Zappek, cena cca 700 (nepamatuji si přesně), ale jde pak napolohovat podobně jako Buggster, ale prý je pak pohlé s těžištěm , když tam dáš nižší polohu
Cappy píše:
Anetosko, na MMB šije jedna maminka polohování do Zappek, cena cca 700 (nepamatuji si přesně), ale jde pak napolohovat podobně jako Buggster, ale prý je pak pohlé s těžištěm , když tam dáš nižší polohu
JJ vím o tom, dívala jsem se na to, ale nějak mě to neoslovilo. Pokud to není úplný leh, tak to pro mě nemá nějak význam. Na spaní používáme Slaloma.
jsem velmi spokojená majitelka zappa a to už dva roky. kupovala jsem v lednu 08 na dvouměsíční dítě ve vajíčku MC, protže můj původní záměr převážet sedačku na speedim se ukázal být dosti nepraktický (speedi je sice lehký, ale je široký a třeba na bulovce na ortopedii jsem se kousla ve dvěřích a vyprostili mne až saniťáci
)
kočárek jsme používali do 9m se sedačkou, pak jako golfky vlastně ještě stále.
kočárek je super skladný, lehký, bytelný. sedačka je sice nepolohovací, ale jak je prohnutá, Vojtovi se v ní krásně spí. je krásně ovladatelný jendou rukou, i plně naložený.
od 18m jako jediný kočárek (kromě celodenních výletů).
pravda, že je nízko. mám 175cm, a brala bych trochu vyšší hole..
Laya - opravdu ti přijde „forovej“ - to se opravdu divím. naopak, mi přijdou forové všechny ty moony, zopy, BP apod., zapp je bytelné konstrukce, a vydržel už i jízdu mého muže! opravdu se nemusíš bát, že se někde zlomí…
super je originální nákupní košík, vejde se tam více, než se zdá!
nonožník mám z moon buggy kiss, ten se zipem, pasuje mi i na speediho, takže dvě mouchy jednou ranou ![]()
Myslím že tahle novinka potěší každého milovníka těchle qolfek.. řekla bych že pro hodně cestující je to bomba od narození až po cca 3 roky
![]()
verunnka píše:
Myslím že tahle novinka potěší každého milovníka těchle qolfek.. řekla bych že pro hodně cestující je to bomba od narození až po cca 3 roky![]()
Model se jmenuje Quinny Buzz Extra
Chtěla bych se poptat Vás maminky jak se Vám a Vašim dětem jezdí v tomto kočárku?