Jak se vám jezdí s Quinny Zapp?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
kopka 75
15.1.10 16:09

QUINNY ZAPP

Chtěla bych se poptat Vás maminky jak se Vám a Vašim dětem jezdí v tomto kočárku?

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Quinny Zapp?

Přidejte zkušenost s Quinny Zapp
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6565
15.1.10 16:12

Ahojky, mám ho asi tři dny, vyzkoušela jsem ho asi dvakrát, koupila jsem ho jen na popojíždění po nákupních centrech popř. když pojedu někam na navštěvu. Jinak mám Mutsy a ten se mi nevejde do auta. A pár postřehů, mám 180cm a je pro mě dost nízký, jinak mi přijde dost „fórovej“, že se o něj člověk trošku opře a může něco ohnout. Ale na ten účel co jsem ho koupila já je vyhovující. Teď jsem si na něj koupila i na MMB nánožník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kopka 75
15.1.10 16:18

Potřebuji ho do města, na popojíždění,třeba k moři do auta.Mohl by vyhovovat když čtu že jste spokojená.Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
6565
15.1.10 16:20

No tak přesně na tohle jsem ho koupila i já, jen na popojíždění. Myslím že to určitě budete spokojená. Mě se strašně líbí jak je skladný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.1.10 17:15

Ahoj, já měla zappky na Davídka. Byla jsem s nima spokojená, ale pořizovala bych je pro dítě které už nespí v kočárku. Jinak jsou lehounké a skladné a dobře ovladatelné. Na malou si je koupím taky, hodně cestujeme hlavně letadlem tudíž u nás vyhrálo to, že při složení zabírají málo místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
15.1.10 17:41

Já je pořídila už při narození. Nejdřív na autosedačku. Pak když jsem neměla autosedačku vajíčko, to už seděl, byl těžký už při narození 4,4 kg, tak jsem ho netahala na ruce a všude v tom kočáru. je pravda, že jsem v autě vozila jané carerru, když spal. A teď mu jsou 4 roky, ja líný chodit a rád se ještě sveze. a to má 24kg. samo do terénu nic moc. Na další dítě bych si ho koupila určitě znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
15.1.10 17:57

Též máme v plánu pořídit na jaro (ale já ty kočárky měním, každou chvíli bych kupovala něco jiného :oops: :lol: ).

Chci ho kvůli skladnosti a na takové to popojíždění, když už jsou nožky unavené a v šátku už se nelíbí.
Jinak chci teda hlavně nosit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
15.1.10 20:33

ja s nim jezdim hodne,je maly tak se vejde vsude,jediny kde nevyhovuje je ted ve snehu,ale i v nem se prohrabnu,kdyz zaberu(to jen na popjizdky do mesta,postu atd).v lete s nim drandim rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.1.10 11:27

Ahojky, já ho taky koupila jen na popojížďky a už při první projížďce jsem byla nadšená :-) :palec: Lehký, skvěle se ovládá jednou rukou a hlavně skladný. Nevýhoda že nejde polohovat, nemá velký nákupní košík. Já mám 173 cm a výškově max vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.1.10 11:28

Jo a jinak kámoška teď koupila Bugstera. Vypadají hodně podobně, Bugster je vevnitř větší, také při složení je o dost větší. Dá se trochu polohovat a má velký nákupní košík. Ale už to zase není skadnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.1.10 11:37

Anetosko, na MMB šije jedna maminka polohování do Zappek, cena cca 700 (nepamatuji si přesně), ale jde pak napolohovat podobně jako Buggster, ale prý je pak pohlé s těžištěm , když tam dáš nižší polohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.1.10 23:11
Cappy píše:
Anetosko, na MMB šije jedna maminka polohování do Zappek, cena cca 700 (nepamatuji si přesně), ale jde pak napolohovat podobně jako Buggster, ale prý je pak pohlé s těžištěm , když tam dáš nižší polohu

JJ vím o tom, dívala jsem se na to, ale nějak mě to neoslovilo. Pokud to není úplný leh, tak to pro mě nemá nějak význam. Na spaní používáme Slaloma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.1.10 12:17

jsem velmi spokojená majitelka zappa a to už dva roky. kupovala jsem v lednu 08 na dvouměsíční dítě ve vajíčku MC, protže můj původní záměr převážet sedačku na speedim se ukázal být dosti nepraktický (speedi je sice lehký, ale je široký a třeba na bulovce na ortopedii jsem se kousla ve dvěřích a vyprostili mne až saniťáci :mrgreen:)

kočárek jsme používali do 9m se sedačkou, pak jako golfky vlastně ještě stále.

kočárek je super skladný, lehký, bytelný. sedačka je sice nepolohovací, ale jak je prohnutá, Vojtovi se v ní krásně spí. je krásně ovladatelný jendou rukou, i plně naložený.

od 18m jako jediný kočárek (kromě celodenních výletů).

pravda, že je nízko. mám 175cm, a brala bych trochu vyšší hole..

Laya - opravdu ti přijde „forovej“ - to se opravdu divím. naopak, mi přijdou forové všechny ty moony, zopy, BP apod., zapp je bytelné konstrukce, a vydržel už i jízdu mého muže! opravdu se nemusíš bát, že se někde zlomí…

super je originální nákupní košík, vejde se tam více, než se zdá!

nonožník mám z moon buggy kiss, ten se zipem, pasuje mi i na speediho, takže dvě mouchy jednou ranou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.9.10 12:59

Myslím že tahle novinka potěší každého milovníka těchle qolfek.. řekla bych že pro hodně cestující je to bomba od narození až po cca 3 roky :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.9.10 13:02
verunnka píše:
Myslím že tahle novinka potěší každého milovníka těchle qolfek.. řekla bych že pro hodně cestující je to bomba od narození až po cca 3 roky :palec: :potlesk:

Model se jmenuje Quinny Buzz Extra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4