Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak, a teď jdu ještě koumat, jak to vložím do Outlooku, aby se to ukazovalo v mailech.
Dobrou
sorry Irucho, asi mame stejny vkus. Zkousela jsem to jinde, tak jsem si nevsimla. Nevadi ti to, mne se to fakt libi ![]()
Taky to zkusím snažím se o to už týden a až ted jsem si všimla téhle diskuse
Nevadí mroe, mě to stejně zatím jen počítá cyklus, takže jsem to jen zkoušela. To ty už tam máš Jůlinku, moc gratuluju ![]()
jejko, baby, no vy ste ma na rano pobavili, ani som netusila aka diskusia a snaha sa tu rozbehne
![]()
ale ste dobre, mate to tam ! ![]()
este 2 veci :
AKTUALIZUJE SA TO SAME
pre tie, co maju ticker z lilypie = mozete si tam vybrat, ci chcete mat za tym tickerom biele pozadie, alebo to chcete bez pozadia, da sa to tam zaskrtnut.
pa, pekny den a pekne tickery ![]()
este upresnim :
AKTUALIZUJE SA TO SAME, ALE LEN AK TO MATE VLOZENE V NASTAVENI AKO PODPIS (vtedy tam mate vlastne link, ktory sa kazdy den aktualne natiahne priamo z tej stranky - preto tam zadavate cas a datum - a tu sa ukaze uz ako obrazok), ak to budete robit ako pisala tusim Petula (vkladat do textu ako IMG - obrazok „natvrdo“), tento bude furt rovnaky a aktualizovat sa to nebude.
vlozit to treba v " Nastaveni " tu priamo na diskusii
eMimino.cz: ForumsBB
FAQ Hledat Uživatelské skupiny Nastavení Soukromé zprávy Odhlášení [ Baboo ]
a na Lilypie sa vedla tickera da natiahnut aj fotka - na ticker factory toto nejde.
a uz vazne idem seriozne pracovat
![]()
Vichy už jsi zjistila jak to dát do Outlooku? Nechce se mi nějak zapojovat mozek ![]()
Lenka
no ještě to bude chtít jednou znovu a bez toho příšernýho bílýho pozadí, ale až jindy, teď na to pod vlivem včerejší střevní chřipky fakt nemám sílu.
Bludička
Tak se mi to povedlo. Chtěla bych si tu Lištičku dát i třeba do pozadí na obrazovku, nevíte jestli je to možné? a když tak jak na to ? Líbilo by se mi, že to uvidím hned jak otevřu počítač. Nebo to lze použít jemom jako podpis v diskusi?
![]()