Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
já mám jen takový technický dotaz.Jak si zadáte pod příspěvek tu nádhernou lištu o věku vašich miminek?Je to moc hezký,ale já jsem na to nepřišla.......já antitalent..... ![]()
Pa Lenka
ahoj tak další antitalent - jsem to chtěla vyzkoušet jestli to funguje, ale nějak mi to hapruje - měřítko uděláš na www.tickerfactory.com
to jsem zvládla ale vyblije to nějakou http adresu a zřejmě ji nestačí vlo¨žit k příspěvku …
tak prosím poraďte, jelikož mě to taky docela zajímá
postup :
zajst na web www.tickerfactory.com
tam si krok po kroku odklikavat co sa vam paci - aky typ tickeru chcete, ktory obrazok, od ktoreho datumu to ma pocitat …
na poslednej stranke vam ukaze 4 okna : HTML adresu, bbCode a nejake dalsie dve …
skopirujete si do pamete adresu toho bbCode (ten, co je ako druhy v poradi)
prihlasite sa na emimi pod svoje prihlasovacie meno, zajdete do „Nastavení“ (hore na vrchu stranky) a objavi sa vam vas profil - meno, mail, ksichtik, ktory ste si vybrali …
tam VLOZITE skopirovany odkaz - bbCode z webu www.tickerfactory.com do okienka „Podpis“
a dole odskrtnete „vzdy pripojit moj podpis“ na ANO.
a hotovo. ![]()
Baboo
ps:
rovnake pouzitie - aj stranka www.lilypie.com
ale graficky ine tickery a ine moznosti vyberu „pri akej prilezitosti“.
papa
Ahoj, mě to na lilypie nešlo:(
Na TicketFActory je to první rámeček, na Lilypie ten druhý.
Baghira a Eliška
Díky Baboo za návod, dokonce takový technický a pc antitalent jako já to zvládl s tvým návodem
![]()
ach jo už mi to fungovalo, pak jsem zkusila ten druhej server, tam nic, tak jsem se vrátila a vytvořila na tickeru a nefunguje:(( zkusím za chvilku až se odnaštvu
Tak se přidávám k další antitalentům. O lištičku jsem se marně pokoušela 3 dny.
Tak teď po dokonalé poradě zkouším jak to dopadlo.
ahojky Mikino
zkus ten druhej server - tickerfactory. mě ten lilypie taky nešel:((