Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@renduli jsem z Prahy. Jinak taky děkuji za radu určitě se tím nechám inspirovat. ![]()
@divine woman dobře podívám se. Děkuji! A manžel dělá hodinového manžela?
@Petr 14 píše:
@Anna766 a dalo se tím uživit slušně?
Dalo. Udělal si stránky přes FB, snad to píšu dobře, prostě dcera mu na netu udělala stránky a šlo to.
Pak se našla práce na montážích(vzduchotechnika, sádrokartony a pod, je profesí stavař) a rozjel to takhle.
Což asi u tebe nepůjde, když máš malého chlapce.
Edit.jak píše nade mnou webovky to byly,nejsem moc zdatná v IT.
V Praze se jako hodinový manžel uživíš uplně bez problému, pokud jsi šikovný. Tam je nejen spousta mamin, co pomoc potřebují, ale i mladých kluků, co nikdy nedrželi kladivo v ruce
K rozjezdu i bude stačit stránka na facebooku a nabídnout své služby v pár lokálních FB skupinách. Koukni třeba na stránku „Letenský manžel“ - tomu stačilo, aby ho jednou ve statusu vychválil fotograf Tomáš Třeštík a už má diář zakázek uplně plný.
Taky myslím, že nebudeš mít problém se tím uživit (nebo si slušně přivydělat). Ten „můj“ hodinový manžel měl vždycky plný diář. Navíc byl prima i jako člověk - zdvořilý, milý, sympatický (a to cítím i z tvých příspěvků
), takže ho každý doporučoval svým známým.
@renduli musím uznat že jste tady moc hodný. Spíš jsem čekal kritiku
děkuji Dámy
@Popokatepetla myslím si že jsem šikovný a umím i vařit
když by bylo třeba.
@Petr 14 píše:
@renduli musím uznat že jste tady moc hodný. Spíš jsem čekal kritikuděkuji Dámy
Chlap, co nic neumí není chlap. Jsme rády za každého chlapa, co si umí poradit. At´ se daří. ![]()
Taky bych založila toho hodinové manžela, pokud nechceš jít na podnikání tak se koukni jestli to už v okolí někdo nedělá že by tě třeba na částečný úvazek zaměstnal, může mít hodně zakázek a třeba by si rád rozšířil firmu
hlavně nepíšeš odkud jsi, pochybuju že za zakázkou pojedeš přes celou republiku ![]()
@Kriss Tina vůbec mě to nenapadlo napsat odkud jsem
. Jsem taky jenom chlap
jinak Praha
@Petr 14 píše:
@Popokatepetla myslím si že jsem šikovný a umím i vařitkdyž by bylo třeba.
@Kriss Tina píše:
Taky bych založila toho hodinové manžela, pokud nechceš jít na podnikání tak se koukni jestli to už v okolí někdo nedělá že by tě třeba na částečný úvazek zaměstnal, může mít hodně zakázek a třeba by si rád rozšířil firmuhlavně nepíšeš odkud jsi, pochybuju že za zakázkou pojedeš přes celou republiku
A víš že jo…připoměla si mi že si manžela kontaktoval jeden snad truhlář nebo kdo a když potřeboval pomoc,tak se mu ozval a vypomohli si,protože prý občas nestíhal,nebo potřeboval ještě jedny ruce a nastálo by spolupracovníka nezaplatil.
@Anna766 no jasný na stálo se to asi nevyplatí, to by musel odvádět pojištění atd, ale vzít si někoho na pár zakázek když nestíhá na brigádu, proč ne? ![]()
@Petr 14 píše:
@divine woman dobře podívám se. Děkuji! A manžel dělá hodinového manžela?
Ne nedělá. Ale je spousta lidí, kteří si neumí ani vyměnit žárovku, natož pověsit lustr nebo smontovat novou skříňku a rádi za to zaplatí. Myslím že v Praze nebudeš mít problém s uživením, ještě budeš muset zákazníky odmítat. ![]()
@Petr 14 Dej si inzerát jako „hodinový manžel“, řekla bych, že dneska je taková nabídka ceněná. I zde na emiminu je bazar, tak to tam můžeš dát ![]()