Jsem šikovný a rád pomáhám - dá se tím živit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31272
14.8.18 10:17

@Petr 14 Dej si inzerát jako „hodinový manžel“, řekla bych, že dneska je taková nabídka ceněná. I zde na emiminu je bazar, tak to tam můžeš dát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148232
14.8.18 10:17
@Kriss Tina píše:
@Anna766 no jasný na stálo se to asi nevyplatí, to by musel odvádět pojištění atd, ale vzít si někoho na pár zakázek když nestíhá na brigádu, proč ne? :palec:

No,byl to chlapík co dělal poličky, a opravoval nábytek a takovè věci,když potřeboval pomoct s něčím větším,kontaktoval chlapa…tak no.Mám pocit že to snad dělá doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
14.8.18 10:25
@Petr 14 píše:
@iriis nerad bych tu byl pro legraci :P

No, možná kdyby tvoje první příspěvky nebyly kolem tématu, jak sis dal s přítelkyní trojku, tak bys pro legraci nebyl.
Místní dámy by pak mohlo zajímat, jakého stylu máš představu, že by se tvoje pomoc v domácnosti byla, že jo :P
Ale v rámci podnikání radějí dobře, to zas jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.8.18 10:29

@Chauvinist a co je na tom špatného? Hlavně že ty jsi si to četl :palec: nebuď malej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
14.8.18 10:34
@Petr 14 píše:
@Chauvinist a co je na tom špatného? Hlavně že ty jsi si to četl :palec: nebuď malej :roll:

Njn, přismahl jsi do thematu, kde jsem už prudil já, tož si zvykni, že v podnikání je to jako v politice, nikdy nevíš, kdy tě minulost a tvá alterega doženou :nevim:
Mě je to v zásadě jedno, já celkem tuším odkud vítr fouká, tak uvidíme, jak se předvedeš, jestli sem nějaká slečna či paní dá na Tebe referenci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20786
14.8.18 10:37

Dobrý den,

@Petr 14 upravila jsem trochu úvodní příspěvek a název tématu. Nabídky v diskusi jsou bohužel proti pravidlům, ale většina příspěvků v diskusi se týká toho, jak začít pracovat jako hodinový manžel a práce pro zručné lidi, což mi připadá škoda mazat. Děkuji všem za skvělou věcnou debatu!

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.8.18 10:39

@Chauvinist to je v pořádku já se za to co dělám nebo dělal nestydím. Ale ty máš asi nějaký špatný zážitek :,( a jsi místní prudič to mi je jasný :lol:. Nic nevíš jen se nudíš to je můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
14.8.18 10:42
@Petr 14 píše:
@Chauvinist to je v pořádku já se za to co dělám nebo dělal nestydím. Ale ty máš asi nějaký špatný zážitek :,( a jsi místní prudič to mi je jasný :lol:. Nic nevíš jen se nudíš to je můj názor

Však v pořádku, když zvládneš v domácnosti všechny druhy otvorů a hadic, budiž ti to připsáno ke slávě :nevim:
Naprosto přesně jsi mě odhadl. Možná byses uživil jako henten psychopatolóóóg. :think: :think: :think:
Ale asi zpátky k thematu hodinového manžela, aby adminky nedostaly mozkovou příhodu a můžeš předvést co v tobě je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.8.18 10:44

@Chauvinist najdi si taky práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
14.8.18 10:48
@Petr 14 píše:
@Chauvinist najdi si taky práci

Jóóóó. Budu se po nějaký muset podívat. Jen se válet a kouřit trávu u epipi už mě nebaví. :nevim:
Mír :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.8.18 10:52

@Chauvinist trávu nekuř, drogy neber. Mír :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
14.8.18 10:55

Živit se tím rozhodně dá. Ale je hodinový manžel a hodinový manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.8.18 10:57

@TMana jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
14.8.18 11:13
@Petr 14 píše:
@TMana jak to myslíš?

Tchyně koupila byt, na kterém se „vyřádil“ tzv. hodinový manžel - bylo špatně naprosto vše, na co sáhl. Instalatér pak z legrace říkal, že si toho manžu najde a zláme mu ruce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.8.18 11:14

@TMana tomu naprosto rozumím! Dělám stavařinu a vím jak to chodí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie