Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Petr 14 Dej si inzerát jako „hodinový manžel“, řekla bych, že dneska je taková nabídka ceněná. I zde na emiminu je bazar, tak to tam můžeš dát ![]()
@Kriss Tina píše:
@Anna766 no jasný na stálo se to asi nevyplatí, to by musel odvádět pojištění atd, ale vzít si někoho na pár zakázek když nestíhá na brigádu, proč ne?
No,byl to chlapík co dělal poličky, a opravoval nábytek a takovè věci,když potřeboval pomoct s něčím větším,kontaktoval chlapa…tak no.Mám pocit že to snad dělá doteď.
@Petr 14 píše:
@iriis nerad bych tu byl pro legraci
No, možná kdyby tvoje první příspěvky nebyly kolem tématu, jak sis dal s přítelkyní trojku, tak bys pro legraci nebyl.
Místní dámy by pak mohlo zajímat, jakého stylu máš představu, že by se tvoje pomoc v domácnosti byla, že jo ![]()
Ale v rámci podnikání radějí dobře, to zas jo ![]()
@Chauvinist a co je na tom špatného? Hlavně že ty jsi si to četl
nebuď malej ![]()
@Petr 14 píše:
@Chauvinist a co je na tom špatného? Hlavně že ty jsi si to četlnebuď malej
Njn, přismahl jsi do thematu, kde jsem už prudil já, tož si zvykni, že v podnikání je to jako v politice, nikdy nevíš, kdy tě minulost a tvá alterega doženou ![]()
Mě je to v zásadě jedno, já celkem tuším odkud vítr fouká, tak uvidíme, jak se předvedeš, jestli sem nějaká slečna či paní dá na Tebe referenci
![]()
Dobrý den,
@Petr 14 upravila jsem trochu úvodní příspěvek a název tématu. Nabídky v diskusi jsou bohužel proti pravidlům, ale většina příspěvků v diskusi se týká toho, jak začít pracovat jako hodinový manžel a práce pro zručné lidi, což mi připadá škoda mazat. Děkuji všem za skvělou věcnou debatu!
Josefina
@Chauvinist to je v pořádku já se za to co dělám nebo dělal nestydím. Ale ty máš asi nějaký špatný zážitek
a jsi místní prudič to mi je jasný
. Nic nevíš jen se nudíš to je můj názor
@Petr 14 píše:
@Chauvinist to je v pořádku já se za to co dělám nebo dělal nestydím. Ale ty máš asi nějaký špatný zážiteka jsi místní prudič to mi je jasný
. Nic nevíš jen se nudíš to je můj názor
Však v pořádku, když zvládneš v domácnosti všechny druhy otvorů a hadic, budiž ti to připsáno ke slávě ![]()
Naprosto přesně jsi mě odhadl. Možná byses uživil jako henten psychopatolóóóg.
![]()
Ale asi zpátky k thematu hodinového manžela, aby adminky nedostaly mozkovou příhodu a můžeš předvést co v tobě je. ![]()
@Petr 14 píše:
@Chauvinist najdi si taky práci
Jóóóó. Budu se po nějaký muset podívat. Jen se válet a kouřit trávu u epipi už mě nebaví. ![]()
Mír ![]()
Živit se tím rozhodně dá. Ale je hodinový manžel a hodinový manžel.
@Petr 14 píše:
@TMana jak to myslíš?
Tchyně koupila byt, na kterém se „vyřádil“ tzv. hodinový manžel - bylo špatně naprosto vše, na co sáhl. Instalatér pak z legrace říkal, že si toho manžu najde a zláme mu ruce ![]()
@TMana tomu naprosto rozumím! Dělám stavařinu a vím jak to chodí ![]()