Poraďte porodnici v Plzni - objednává se?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10679
19.1.10 16:01

Rada

Ahoj,porod me ceka v dubnu, mam strach ze samotnyho porodu ale take abych si vybrala dobrou porodnici.Chtela bych v Plzni, svagrova tam rodila minuly rok a byla spokojena. Chci se zeptat na vase zkusenosti a zda byste ji doporucili. Jsem prvorodicka tak mam obavy. :-( Jsem az z Marianskych Lazni, tak mam i obavy aby me neposlali pryc. Musim se tam nejak dopredu objednat nebo se nejak nahlasit? Poradte. Dekuji Lucka :-)

Příspěvek upraven 20.01.10 v 10:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
19.1.10 16:05

Lucko s porodnicí neporadíma, ale o strachu s porodu si můžeš klidně pokecat s námi nechceš?
 https://www.emimino.cz/…nkovani/498/

Jsme celkem rozmanitá skupinka čekatelek a jistě i ty tu najděš své místečko tak se přidej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.10.11 09:38

Ahoj včera jsem psala email vrchní sestře do FN Plzen kuli obědnávce tak mně to zajímalo a mám strach a odepsala mi že to není třeba tak tě to třeba trošku uklidní jako mně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
25.10.11 10:42
corhenssy píše:
Ahoj včera jsem psala email vrchní sestře do FN Plzen kuli obědnávce tak mně to zajímalo a mám strach a odepsala mi že to není třeba tak tě to třeba trošku uklidní jako mně :-)

Děkuji,ale já rodila už před 1,5rokem :lol: Taky mi tenkrát řekli,jen ať si zavolám,že jedu a kdyby náhodou byl STOPstav,ale to se stává málokdy :-) . Když mi praskla voda,tak jsem tam zavolala,a oni mi řekli ať přijedu. :-)
Přeji ti krásný zbytek těhulkování,a dobrý porod :kytka: …jinak jsem tam byla fakt moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.10.11 16:43

:-D jsem si bohužel nevšimla ale děkuji za přání a info :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková