Porodnice Kroměříž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5679
14.1.10 11:31

Porodnice Kroměříž

Ahojte, prosím kdo rodil v Kroměřížské porodnici.. Jsem 36tt a rozhodla jsem se nakonec pro tuhle.. Jací jsou doktoří a porodní asistentky, slyšela jsem že se více starají než v té Zlínské.. Děkuji vám za rady… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
14.1.10 11:52

podivej se sem
https://www.emimino.cz/…ce/kromeriz/
a napis maminkam ktere tam jsou,urcite ti napisi sve zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
14.1.10 12:19

ahoj Mišelko :mavam: konečně někdo od Kroměříže sem myslela že tu žádnou maminu nenajdu :wink: si přímo z KM? já teď bydlím v Chropyni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
14.1.10 15:53
MišelkaX píše:
Ahojte, prosím kdo rodil v Kroměřížské porodnici.. Jsem 36tt a rozhodla jsem se nakonec pro tuhle.. Jací jsou doktoří a porodní asistentky, slyšela jsem že se více starají než v té Zlínské.. Děkuji vám za rady… :-)

Ahoj já jsem se v úterý vrátila ze Zlínské porodnice a už jsem tam byla i předtím a měla jsem se tam vždycky dobře a sestřičky se staraly jak mohli,bezvadná péče!!

• Citovat
  • Upravit
5679
14.1.10 16:17

Ahoj, jo jo přímo z Kroměříže… A tebe od vidění znám :-) máš kdyžtak icq nebo skype? pisni mi ho kdyžtak na mail mich.sykorova@seznam.cz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
14.1.10 16:19

Ahoj, moc děkuji.. Já právě na ten Zlín slyšela docela špatnosti :( rodily tam moje dvě kamarádky, ale to je asi jen náhoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 10:22

Mišelko ty mě fakt znáš??? 8-o
no já nemám pamatováka na tváře :oops:
jinak ICQ se mi podrbalo tak mi ho dává můj dokupy ale jsem na facebooku pod Klára Machová ale pak ti pisnu to ICQ :wink:
a copak se vám narodí? Jéžiš já su zvědavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 10:23

jo a moje kámošky pěly na Krompl chválu a já sem rozhodnutá tu rodit taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
15.1.10 11:04

Jo jo, u mě také zvítězil Kroměříž… Hodně kamarádek si to chválilo.. a byli jsme se tam už i kouknout a řeknu ti, jak nesnáším nemocnice tak ta prohlídka mě hodně uklidnila, že se tam i těším :-) No ze začátku mi říkali že to bude chlapeček a ve 20tt na sonu v Brně to změnili na holčičku :lol: tak snad už to tak nechají :-D

Já na facebooku bohužel nejsem :-( byla jsem tam pár měsíců, ale zrušila jsem to.. Tak pak asi zvítězí to icq :-)
A co vy, jak prožíváte začátek těhotenství, co ty si přeješ aby jste měli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 14:03

mě je to celkem jedno a mojemu taky :mrgreen: jen už aby nám to řekli sme nedočkaví a chceme už nakupovat
No ale teď by asi stejně nebyl čas ještě řešíme svatbu, 23.1. se bereme tak už to máme zapár :mrgreen:
taky cheme pak jít na prohlídku porodnice, určo je lepší když vím do čeho jdu :-D
jinak chodilas do nějakýho předporodního kurzu? já sem našla nějaký středisko kotě v KM na Kojetínské tak sem o tom přemýšlela je to za slušnou cenu a 1000 mi z toho proplatí pojišťovna tak se to dá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
15.1.10 14:07

Já mám známou porodní asistentku, tak mě trošku zaškolila :-) … ale teď mi říkala kamarádka, že je individuální kurz za 300, pro partnera 200,– je před porodem jedno sezení a po porodu k tobě příjde 3×..je to taky Kotě..a když budeš mít potvrzení od doktora tak ty 300,– se ti prej vrátí.. musím to ještě více pozjišťovat..
No já se v tom nakupování pěkně vyřádila, já nakupovala ze začátku neutrální, nemohla jsem to vydržet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 14:27

no já už sem taky koupila 2 bydýčka moc se mi líbily a byly v mega slevě tak sem se neudržela
jo a odkud mě znáš?
a kolik je ti let?
já sem fakt hrozná, taková trochu Keliška zvědavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 14:31

zatím ahojky valím domů máme dneska svícu v sobotu se ozvu pajky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
15.1.10 14:41

Ty, možná Slady? chodila jsi tam? někde jsem tvůj obličej vídala, ale nemůžu si zaboha vzpomenout :-) …Mě je 25 a bydlím tady kousek od Sladů.. Tak ať svíca dopadne dobře a v sobotu paaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
15.1.10 18:53

Ahoj.Já bydlím 5km od Bystřice pod Hostýnem a v Kroměříži jsem rodila 2×. První porod byl v roce 2003 a mé pocity nejsou zrovna nejlepší - doktor nepříjemný a sestřičky to samé. V roce 2005 jsem tam rodila znovu a bylo to mnohem lepší. Jediné co mi vadilo bylo to, že mě žádná sestřička 2 hodiny nepřišla zkontrolovat - nechali mě tam v těch největších bolestech dokud nepřišla dokotorka, ale jinak to bylo fajn.Teď jsem znovu těhotná a vypadá to, že budu rodit v Kroměříži.Přeji Vám krásný porod a hodně štěstí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková