Thomayerova nemocnice Krč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1359
13.1.10 12:36

Tomayerova nemocnice Krč

Ahoj všichni,
v červenci se chystám rodit v Krči. Tak bych Vás ráda poprosila o názory. Pokud jste tam někdo v poslední době rodil nebo se chystáte rodit.
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
13.1.10 12:39

Medísku, koukni na hodnocení porodnic, názory a zkušenosti tam máš napsané.
 https://www.emimino.cz/…thomayerova/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
13.1.10 12:44

Gina108 - děkuji,tam jsem koukala,jen mě napadlo, že třeba mi něco poradí i maminky, které tam nic nepsaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
13.1.10 13:18

Ja byla spokojena - 5/2009. ale asi nejsem narocna podle tech hodnoceni tady… byla jsem den na normalnim sestinedeli, sprchy byly sice na patre, ale vzorne ciste… trochu mi vadilo, ze do pokoje v podstate porad nekdo chodil…ale vedle se jedne pani rozjizdel porod, tak ji vic hlidali (jinde asi nebylo misto)
pak me dali na nadstandard(jsem zamestanec nemocnice), i kdyz jsem na nem netrvala a tam to bylo jak v hotelu…sestry byly ochotne i o pulnoci, stejne tak ostatni personal i lekari
Behem porodu mi vse ochotne zodpovedeli, vysvetlili a nechali rozhodnout, jak chci… rodila jsem vleze, ale mne to tak nejvic vyhovovalo, byla jsem v te poloze i v prvni dobe, jina poloha mi nevyhovovala…nastrih jsem mela, ale porod byl rychly a ja rodila predcasne, epidural jsem nechtela…
jidlo teda nic moc, ale lepsi nez v nasi zavodni jidelne, kupodivu…
poprve jsem rodila ve stare plzenske porodnici a ten rozdil byl obrovsky, i kdyz porod byl taky v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
13.1.10 13:22

Medísku- psala jsem již do diskuze porodnic a co bych ti poradila je opravdu ten nadstandart, pokud ovšem bude volný..a když ne, tak musíš neustále chodit za sestrami, že čekáš až se uvolní. Když za nima nebudeš chodit, zapomenou na tebe a nadstandart dají někomu jinému…
Já jsem opravdu byla za ten klid šťastná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
13.1.10 14:03

Moc děkuji za názory holky a rady, budu sbírat poznatky i dál tak kdyžtak písněte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
13.1.10 14:24

tak já rodila sice trochu dřív 12/07 :-D ale byla jsem spokojená též, se vším!
Měla jsem být na Bulovce, v ten den jsem se „nevešla“, jela jsem do Krče a přemýšlím, že s druhým půjdu zase rovnou tam, i když Bulovku mám 10min od domu.
takže tak! Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
13.1.10 15:36

bebuška - já jsem na krč slyšela celkem pozitivní ohlasy tak pak vyděsilo když jsem tady o tom projížděla… ale vzhledem k tomu že to budu mít pak cca 5 minit o domu tak vyhrála jasně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
13.1.10 15:44

Ahoj,
osobní zkušenost nemám, ale kamarádka tam rodila loni v dubnu. Říkala, že s tak hrozným přístupem se ještě nesetkala, hlavně od dr. u porodu, kdy její manžel(celkem tichá povaha) tam dr. seřval, aby se laskavě chovala slušně, že rodí poprvé a opravdu netuší co mají dělat, aby to bylo správně. Měla svůj porodní plán, kterým se vůbec nezabývali. Sestřičky prý milé,ale s ničím neporadí, na všechno se člověk musí ptát. Na kojení ji odpověděly, že na to musí přijít sama :roll: Kamarádka není žádný cimprlich. Měla štěstí na nadstandard, ale taky odcházela s fakturou na 10tis. - 5tis. epidural, který si v porodním plnu nepřála, zbytek nadstandard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.1.10 16:47

Také už jsem psala do hodnocení porodnic.
Za sebe nedoporučuji. Ale ono hodně záleží na směně, na kterou na narazíš. A pak taky na tvé představě o porodu. Pokud preferuješ třeba přirozený porod, tak pak Krč není rozhodně to pravé. Ale pro lékařky vedený porod je OK. Já jsem ji prvně také volila kvůli vzdálenosti, aby to manžel ke mně neměl daleko. POdruhé jsme rodila v Hořovicích. A to se v Krčí vůbec nedá srovnávat. Hořovice o 100% lepší. Nejde ani tak o prostředí, ale hlavně o přístup personálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.1.10 17:03

Achdarek, také uvažuju podruhé rodit v Hořovicích, akorát se mi to zdá od nás šíleně daleko. Myslíš, že mě tam nechají rodit na porodní stoličce, nebo vkleče?
Omlouvám se zakladatelce za OT, jinak souhlasím s tím co Achdarek napsala. Zase že by tě tam nechali umřít, to né :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.1.10 20:29
Gina108 píše:
Achdarek, také uvažuju podruhé rodit v Hořovicích, akorát se mi to zdá od nás šíleně daleko. Myslíš, že mě tam nechají rodit na porodní stoličce, nebo vkleče?
Omlouvám se zakladatelce za OT, jinak souhlasím s tím co Achdarek napsala. Zase že by tě tam nechali umřít, to né :wink:

Ano, v Hořovicích je možné rodit na porodní stoličce nebo v kleče.

ad vzdálenost: my jsme loni přestěhovali, takže mám Hořovice blízko:-) a potřetí budu zase rodit tam. Ale kbychom se bývali nepřestěhovali, tak bych uvažovala o porodnici v Benešově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
13.1.10 22:36

No zapoměla jsem dodat, že mě i dost překvapuje ten Epidural za 5.tis, to mě taky vadilo (jinde to nemají, nebo jsem o tom neslyšela) a taky jsem ho nechtěla, takže na tom, jsem ušetřila! Pořád jsem si říkala, že musím šetřit na ten nadstandart :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirkajirka
11.6.10 11:29

....

ted tam je moje přítelkyně na jednotce intenzivní péče a je tak intenzivní jako v lese u táboráku :)) dnes jí mají dělat císaře jinak to nejde a jsem z toho pekně nervozní . měl sem registraci na porod do vinohradské tak nevím proč jí zavezli do krče když jí mám o hodně dál. Takové věci nepochopím :cry:

• Citovat
  • Upravit
smartier
23.6.10 17:59

Rodila jsem v Krci letos zacatkem cervna a za sebe opravdu nedoporucuji. Porod trval 12 hodin, za tu dobu tam byl lekar snad jenom 2×, aby se podival, jestli jsem dost otevrena. Sestra byla neprijemna, asi po ctyrech hodinach, kdy jsem uz mela hodne velke bolesti, jsem si rekla nekolikrat o epidural, vubec na to nezareagovala. Az se zmenila po sesti hodinach sestra, tak mi ho zaridila. Cekala bych, ze budou vstricnejsi, kdyz si to clovek plati.. po 12 hodinach, kdy se maly zacal dusit, na me nabehli dva lekari a tri sestry a vytahli maleho klestemi. Museli ho ozivovat, opravdu hrozne okamziky. Nasledovaly poporodni komplikace, kdy jsem ztratila hodne krve, skoncila jsem na JIPce, musela jsem dostat transfuze.
Jsem hodne sita, prvni tyden jsem se nemohla bezbolestne ani pohnout, natoztak se starat o miminko. Miminko bylo nastesti v poradku a sestry mi ho daly na noc prestoze jsem rikala, ze mam velke bolesti. Pry mely na kojeneckem plno. Je dost tezke utisit dite, ktere breci, kdyz nemuzete vubec sedet, ani chodit. Bylo to peklo. Odjizdela jsem hodne znechucena, nevadilo by mi zaplatit 13 tisic za epidural a nadstandard, kdyby tomu pece odpovidala. Poradne jsem se nedozvedela ani proc jsem mela komplikace, co se stalo. Az ze zpravy, kterou jsem si vezla domu jsem zjistila, ze mel maly kratkou pupecni snuru. Nejsem odbornik, ale tak nejak si myslim, kdyby se mi nejaky lekar vic venoval na sale, zjistili by to dri a mohla jsem jit na cisare a nemuseli v dnesni dobe pouzit tak praveky nastroj jako kleste. Hodila jsem to za hlavu, snad nebude mit prcek ani ja nasledky. Ale jedno vim.. Krc nikdy vic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková