Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Souhlasím,kolektiv lékařů a sester při porodu byl naprosto profesionální,klidný a laskavý.Co se týká sester,jsou tam konkrétní případy,které jsou neochotné vám jakkoliv pomoci při kojení.Z celého mého pobytu tam toto byla jediná věc,která mi ho mírně znepříjemnila.Jinak jsem byla spokojená.
ahoj rychnovskou porodnici hodnotit nemohu, naštěstí jsem rodila v hradci(tm to bylo super),ale zlomila jsem si nohu a užila jsem si pobyt na chirurgii v rychnově a mohu říci , že jsem v životě nezažila tak příšerně neochotné sestry ,ano našly se tam dvě světlé vyjímky,ale jinak hrůza takže doporučuji pokud si něco polámete tak se rychnovu vyhněte!
Je tu někdo kdo se chysrá k porodu do rychnovské nemocnice nebo tam tento rok byl?Já mám termín kolem 15.6.Naposledy jsem tam byla před 4 lety.Napište nějaké info. co sebou a jak to tam chodí.
Ale co chodím cvičit tak je to tam vlastně pořád stejné co kdysi ![]()
Já nemohu hodnotit, čekáme první
Jenom odkud to víš?Na stránkách to nemají a když jsem tam byla tento čtvrtek na konzultaci s dr. tak mi nikdo nic neříkal.
V porodnici jsem před dvěma měsíci porodila zdravou holčičku a rozhodně se tam chystám rodit i podruhé.moc ochotný personál,mažel nestihl porod,tak mě sestřičky mc podpořili.velký dík také Dr.Voráčkovi,ze kterého jsem měla zpočátku strach,ale byl naprosto úžasný,moc podržel.novoroz.sestřičky taky moc ochotné vždy bez řečí pomohly a poradily,také tak sestřičky na šestineděí.za mě jednička s hvězdičkou ![]()
Cinkax kdy jsi ležela na chíře?a na A nebo na B? já tam před mateřskou dělala 2 a půl roku.náš kolektiv byl myslím ok(až na 2 protivnější holky),ale sestřičky z druhé strany byly někdy nepříjemné ![]()
ahoj, já jsem rodila v říjnu a sestry na porodním byly super,rodila mě dr.Němcová a byla moc příjemná a měli jsme velké štěstí, že ten večer jsem rodila sama i v pokoji jsem byla sama, takže jsem tam hekala jak o život, měla jsem sprchy téměř stále volné.Ale jak tady už někdo psal na novoroz.to bylo psycho, nevím,jak se jmenuje ta sestra, malá blond, děsně si mě dávala.Samozř. jsem se nerozkojila a ta potvora za mnou přišla a normálně mi řekla, že to doma nezvládnu, že mám divoký dítě a že to ještě nikdy neviděla a já prvorodička jsem tam jen tak seděla na posteli a nezmohla se na slovo.Dnes bych ji vrazila!!dodnes to slyším..no, na takový věci člověk jen tak nezapomene.a hned po příjezdu domů jsem na poprvé NAKOJILA.takže pokud můžu poradit, pokud narazíte na takovou podobnou vyhořelou potvoru, NENECHTE SI TO LÍBIT!!
jej, to jsem se rozepsala a hodně štěstí ![]()
anell já jí tam asi nepotkala naštěstí,ale musela to být pěkná potvora,když tě takhle vydeptala,se nedivím,že si se am nerozkojila,ale hlavně že doma to už bylo ok ![]()
Ja tam rodila loni a byla jsem max.spokojena.mozna jedna detska sestra mi byla min sympaticka,ale tak ja se taky kazdymu nemusim libit,ze jo ![]()
Renisku,tos měla štěstí,doufám, že kojo mi vydrží alespoň do roka.
A Domčo,ať se jim líbíš či ne, oni musejí být profesionálové a nehodnotit a především pomoci..
Ano, ta sestra „mala blond“ to sedi prave na tu Janu Lunakovou co mi zkazila pobyt v jinak bajecne porodnici. Byla az zla. Tezko se ale s nekym hadat kdyz jste citliva po porodu v cizim prostredi … Uz aby ji vyhodili!
@anella píše:
Renisku,tos měla štěstí,doufám, že kojo mi vydrží alespoň do roka.
A Domčo,ať se jim líbíš či ne, oni musejí být profesionálové a nehodnotit a především pomoci..
pokud ses už rozkojila,tak by mělo,hlavně žádné stresy a žádné diety ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Doktori i porodni sestry na vybornou!!! I kdyz jim tam kazda zenska „skuci“, tak maji profesonalni klidne,
az psychologicke a chapave chovani! Obdivuju! Pochvala MUDr. Palencarove Martine, MUDr. Slavomiru Dorkovi,
porod. asist. DiS. Eve Tobiskove, slecne Andree z novoroz. odd. I ostatni sestry na novorozeneckem fajn,
az na pani Janu Lunakovou, tu jsem chytla blbe a zkazila mi skoro cely dojem z „pobytu“! Protivna, jako by
ji clovek otravoval, nepomohla s nicim. Stalo se mi ze rekla, ze se teda jako prijde podivat na kojeni a pak
(byla noc) jen poslouchala za dvermi a kdyz mimco zrovna neplakalo, zas odesla. Bylo toho vic,
i nejake ty slzy kvuli ni padly. Jinak se za porodnici RK primlouvam.