Registrace v Bohunicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
11.1.10 14:28

nějaká registrace?

Ahojky maminky,jsem tady nováček a chtěla bych se taky zeptat na pár věcí.Chystám se rodit taky v Bohunicích,termín máme 21.2.2010.Zajímalo by mě zda je nutno se nějak dopředu zaregistrovat?psala jsem mail paní Lacinové a ta odepsala,že stačí když si zavolám v 38.týdnu do porodnice a nahlásím datum porodu,ale není to pozdě??Já bydlím hned vedle,mám to přes silnic ale aby se nám nestalo,že nás třeba pak nevezmou.Taky se všude píše,že máme mít s sebou papír o jméně dítětě a sestřička mi v poradně řekla,že o tom v životě neslyšela,tak já nevím.Jsem vdaná,tak snad bude stačit oddací list.taky by mě zajímalo,jak je to s rodným listem miminka?někde ho dávají už při propuštění z porodnice,zařizuje to matrikářka v nemocnici a jinak si ho musite vyzvednout na matrice,nevíte jak to chodí v Bohunicích?Jinak jsem zde četla spíše pozitiva,a z vlastní zkušenosti zdravotní sestry můžu říci,že se opravdu vždycky najde jedna taková,která je protivná a neochotná nejen k maminkám ale i ke kolegyňkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44178
11.1.10 14:30

Ahoj.Přečti si diskuzi o porodnici Bohunice.Ta diskuze je poměrně nová.

Já jsem tam rodila před 3 lety a před rokem,hlavně ze zdravotních důvodů,bydlíme dál.Já jsem se tam registrovat nemusela,napsal mi papír kardiolog.Mám srdeční vadu.Tak tam se mnou počítali a porod naplánovali.

Přeju hodně štěstí,zdravé miminko :kytka:

Ta nejnovější diskuze se jmenuje Co do porodnice - Brno Bohunice.Najdeš ji v katalogu porodnic u této porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
11.1.10 14:40

Papír o jméně jsem dostala v porodnici, ale já rodila v Praze, tady se většinou chodí od 36.tt na KO do porodky, kde se mnou sepsali i porodopis, takže se mě pak při příjmu neptali, na co umřel můj dědeček :wink:

Hodně porodnic umožňuje prohlídku, pokud je toto možné, objednala bych se na ni a tam to s nimi pořádně probrala.

Občas některé maminky dělají, že si vyhlédnou dr, který tam pracuje, domluví se s ním, že bude u jejich porodu on/ona, a zaplatí mu za to. Pak mívají dost jisté, že se do porodnice dostanou, i když je plno, dr to zařídí. Já to plánuju u dalšího porodu, pokud se rozhodnu rodit v porodnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.1.10 13:15

Moc děkuji za rady,četla jsem tady nějakou diskusi o registraci,ale ta je stará z roku 2005.Ještě není tak pozdě,tak tam zkusím zavolat nebo zajdeme s manželem na tu informativní schůzku,kde je součástí i prohlídka sálů.A ještě by nám tam měli říci,co s sebou do porodnice.Kamarádka co tam rodila v září mi říkala,že se tam nic moc nového nedozvíš,ale aspoň si to tam prohlídneme.Tak snad to tam najdeme,nikdy jsem tam nebyla a je u toho napsáno,že není nutné se objednávat telefonicky.Některá maminko,nebyla jsi tam ted někdy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.1.10 13:21

A taky ještě,jsem si našla na netu,kde psala taky nějaká maminka,že se tam nemusí objednávat,že prostě dojedeš až k porodu,ale nadruhou stranu jsem byla v pondělí u zubařky a tak jsme povídaly o tom,že už se mi to blíží a tak,tak mi říkala,že je ted v Bohunicích"prý"pořád narváno a aby nás potom neposlali jinam,když tam nebudeme nahlášený.Jinam teda nechci.No jo no,nervozita stoupá,snažím se mít všechno zjištěný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková