Porodnice Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
16.1.10 08:16

Tobě taky krásný porod do třetice :-) děkuji moc…Já jak byla na prohlídce tak jsem si všimla dvou doktorů a vypadali docela fajn.. no uvidíme, ale když by mě něco bolelo tak bych si to teda vyřvala :lol: chtěla bych ten nadstandartní pokojík, tak snad se tam budou starat lépe.. co ty si myslíš o tom pokoji, je lepší být o samotě s miminkem nebo i s nějakou maminkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
16.1.10 10:14

Děkuji za přání ke krásnému porodu - snad to bude v pohodě, protože to bude už čtvrtý porod.Nadstardantní pokoj je fajn, nikdo Tě neruší a máš klid ty i mimčo.I když si myslím, že není naškodu mít pokoj s nějakou maminkou - aspoň si můžete říci zážitky.Já jsem zaregistorvala, že na nadstardantní pokoj dávají většinou maminky s dvojčaty. Pokud ho budeš opravdu chtít, tak si ho zamluv dopředu, pokud to jde. A pokud bude volný, tak Ti ho určitě dají.Tak se zatím měj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
16.1.10 19:36

Ahojky :mavam: tak sem zpět po svíci a musím říct že to proběhlo hladce a v pohodě :mrgreen:
Jinak na slady sem chodila tak je možný že sme se tam vídaly :-D
Když nebyla jiná akce řádili sme tam každej víkend :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.1.10 23:42

Ahojky holky, psala jsem i vysvětčení pro porodnici Kroměříž. Já jsem chodila na předporodní kurz k paní Podhorné. Ta dělá i přímo porodní asistentku v porodnici. V kurzu jsme měli přímo i lekci o kojení a na to tam zase byla paní Valachová a ta dělá na novorozeneckém. Obě to jsou zlaté ženské, pomohli, kdy mohli. Paní Podhorná mě dokonce i rodila, tak pěkně nám to vyšlo. Byla jsem max spokojená, dokonce a to už jsem i psala, tak jsme si nevěděli rady z kojením. Já prvorodička bojovala s kojením, malej narozenej ve 36 tt, 2900g, já velká prsa a nechtěl se vůbec přisát. Už v kurzu nás učili, že když se hned nepřisaje, tak se nic neděje, že prvně z něj musí odejít smolka. Malej se narodil v úterý, smolka odešla ve středu a já se rozkojila až v sobotu, kdy jsem měla jít domů. A to díky paní Valachové, která donesla DUDEL K FLAŠCE a malej se teprve přisál. Celou sobotu jsme kojili jako vsteklý aby jsme mohli jít domů. Sestřičky byli maximálně ochotné, museli jsme chodit vážit před a po kojení, aby viděli, jak pije. Na pokoji se mnou ležela super holka, jsme se nasmáli. :-) Hlavně když naši oba prďošci leželi na fototerapii, tak jsme si připadali jako na dovči. Hlavně je to o tom, jak to bereš. Já byla hrozný optimista, to že se malej rodil o měsíc dřív mi nepřidělávalo jako problém. byli jsme na něj tak natěšení :-) Dokonce jedna sestřička, která nám přišla protivná, my ji s Ivčou přezdívali Burian, tak ta se ukázala jako super paní. Pomohla taky strašně moc. Když mě v sobotu převezli na jiný pokoj / Ivča šla domů a potřebovali ten pokoj pro paní co byla po císaři/, tak jsme tam byli tři. Holčina vedle mě v pohodě, její malý celkem poplakával a třetí babizna, co tam byla s náma, tak pořád jako šššš když naše děti začaly plakat. No měla jsem sto chutí ji vlepit facku :cert: Sestřička mi říkala, že na vážení máme chodit i v noci, že si mám nařídit budík a budit malýho na kojení. Řekla jsem jí o té protivné babizně a ona mi na to řekla, že kdyby měla problém, tak ať pro ní příjdu a ona s ní udělá pořádek. Nakonec jsem sestřičkám donesla čokolády a kafíčko za tu jejich ochotu. :-) :potlesk: A letos jsem jak na porodní tak novorozenecké nesla Vánoční přáníčko. Ono to i každý vidí jinak. Kámoška co rodila v KM nadávala na sestry, druhá kamarádka co rodila ve Zlíně si taky stěžovala. Rodila císařem, na pokoji v jedné ruce kapačku, v druhé tlakoměr a pichlí jí dítě a kojte. Nikdo jí to ani neukázal. Musela sama bojovat, ještě do toho musela odebírat do zkumavky malýmu moč, protože má problémy z ledvinkama. Takže vyřízená a modlila se, aby mohla domů. Říkají, že v KM si tě víc všímají, že Zlín je spíš jako na běžícím páse. Co někomu vyhovuje, druhému vadí. Já volila KM z důvodu, že bydlím 2 minuty od nemocnice, měla jsem tam porodní asistentku. Dokonce mi půjčila domů odsávačku mléka, přišla za námi, když jsme potřebovali a vždycky moc pomohla. :-) Když jsem dostala 2 záněty do prsa, vždycky přispěchala na pomoc. Dostali jsme i krémy a vzprky. Slyšela jsem o druhém porodním kurzu v KM, že tam pouští porody / což třeba já jsem se nedokázala podívat ani na začátek na netu a to jsem silná povaha /, že říkají, ať mamky neberou magnézium ale nějaké jejich kapky, za kurz pro tatínky ze zvlášť platí atd. Tak doufám, že jsem trochu pomohla a nezdržovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.1.10 23:47

Ještě k tomu nadstandartu. Otázka, kolik bude rodiček a oni tam spíš dávají s těmi dvojčaty atd. Bohužel a to asi není jen problém KM nemocnice / leželi jsme s malým v Brně - malej 3 týdny, špatný výsledky krve z patičky a já musela ležet na noc jinde a on sám na pokoji-nejhorší zážitky, a v Olomouci v nemocnici / a nikde není asi víc jak jeden nadstandart a ten jen tak nedostaneš. Já měla suprovou spoluležnici, navštěvujeme se, no kamarádka k nezaplacení. Spíš tak trochu vadili ty návštěvy rodiny, že si člověk moc neodpočinul a ty ranní budíčky, návštěvy doktorů a sester. Že když člověk na chvilku usnul, tak někdo přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.1.10 08:24

Děkuji moc za příspěvek… Myslím že ten Kroměříž je opravdu lepší… Tady se aspoň o tebe více postarají… A mám to taky tady kousíček. V tomto počasí než bych se dostala do Zlína tak bych ještě porodila někde na cestě :lol: :lol:
No uvidíme, ale myslím že budu stoprocentně spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.1.10 08:57

jj z toho bych měla taky strach, sice budu rodit až v létě ale i tak do Zlína je to někdy záhul s těma zácpama :mrgreen:
a Krompl mi připadá zatím nejlepří volba, ještě bych mohla rodit v Přerově ale po prohlídce www stránek mě fakt přešla chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.1.10 09:30

V Přerově je černo :lol: :lol: a ti černí tam rodí jak na běžícím pásu :lol: :lol: tam bych asi fakt nejela, to už raději ten Zlín.. Nebo teď výjde na stejno i Brno, ale člověk nikdy na těch cestách neví co je tam čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.1.10 09:37

no právě nejsem žádnej rasista cigán jak černoch :mrgreen: ale jen když je slušnej
né fakt já byla rozhodnutá pro KM už od začátku ani by mě nenapadlo rodit jinde já se tu taky narodila i brácha a vlastně většina mých známých :mrgreen:
už sem v Km ležela na kožním a bylo to fajn jen to jídlo je děsný a furt se to prej nezměnilo
no myslím že moje rodinka mě hlady umřít nenechá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
18.1.10 20:42

Holky, buďte klidní. Černý po porodu nezůstávají v porodnici, nechají tam dítě a potom si pro něj jen přijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.1.10 06:53

tak to je trefný :palec:
je fakt že všichni nejsou stejný znám rodinku naprostej vzor by se od nich i bílý mohli učit ale to je fakt výjímka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
19.1.10 08:18

No tomu věřím… A někteří si to dítě ani nevyzvednou co :-) :-) :-)
Já rasista nejsem, ale někteří jsou opravdu hulváti a hooooodně mě štve kolik oni dostávají peněz, obzvlášt když nepracují nebo jsou na mateřské.. a nám nechtějí dát navíc nic… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.1.10 17:40

jj cigáni si vyřvou na úřadech všechno a my ať se jdem pást
jo dneska sem u gyndaře potkala další holčinu která se občas koukne i na emimino tak sem říkala že bysme pak někdy mohly dát v KM kafčo a splknout přecejen budeme mít děcka přibližně stejně starý aj s tebou a na pokec je to určo dobrý co ty na to?
No a maslím to všeobecně pokud se tu najde další mamina, která by se k nám přidala
Ta další holčina má taky termín jak já v červnu, takže je to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.1.10 17:44

No holky, tak to bychom si měly pospíšit… Já mám termín už za 3 týdny :lol: :lol: :lol:
Jedině pak dofrčííím s kočárkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
25.1.10 06:56

Ahojky tak sem opět tu po svatebním víkendu :mavam:
utahaná jako kotě ale šťastná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková