Je nutná registrace v porodnici Brno - Bohunice ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
19.1.10 13:00

registrace

prosim o radu,jsem z brna okoli,a chci se zeptat jestli se musim registrovat v porodnici bohunice, :think: a jestli jsou tam nejake prohlidky.rodit budu v dubnu,ale chci mit prehled uz ted.dekuju predem.lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
19.1.10 13:20

Registrace se v Brně nedělají nikde. Prohlídku si můžeš domluvit. Zkus stránky porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
19.1.10 14:15

Není…stačí, aby tě tam gynekolog poslal cca od 36-38tt na monitory. Nicméně to, že tam máš kartu pro ně nic neznamená, když mají plno, pošlou tě na Obilňák :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
19.1.10 14:33

Rodila jsem tam teď v prosinci. Volala jsem ráno, měli plno, volala jsem odpol než jsme vyjížděli - to už měli volno a dokonce na mě zbyl nadstandard. Zamluvit si nemůžeš nic, ani když už vyjíždíš z domu.
Na monitor jsem tam nechodila - domluvila jsem si to u dr v centru Brna, abych to měla blíž. Pak od toho 39tt už mě poslali na monitor do porodnice - to jsem nestihla, porodila jsem den před tím :-) U prvního zrovna tak.
Prohlídky tam jsou, tuším, že se to platí. Stačí jim zavolat přímo na porodní sály a optat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.1.10 17:55

Ahoj Luciku,my jsme se byli s manželem minulou sobotu podívat v porodnici Bohunice.Pořádají každé úterý a sobotu informativní schůzky,ale to si můžeš najít na jejich stránkách.Nicméně,je pravda,že se registrovat nemusíš.Porodní asistentka nám povykládala co a jak,dala nám letáčky a seznam co s sebou do porodnice.Taky jsme si prohlídli porodní boxy.Když tě tvůj doktor pošle na monitor,tak už si tě tam povedou a když ne,tak prý to nevadí,prostě přijedeš až k porodu.Taky je pravda,že si nemůžeš dopředu zamluvit nadstandart,nevíš jestli tam nebude zrovna obsazeno nebo třeba můžeš rodit dřív nebo později než v termínu.Ale ty obyčejný boxy jsou taky pěkný,takový malý pokojíčky akorát že tam nemáš vanu a tv.Do sprchy musíš na chodbu.My jsme byli spokojení,co jsme viděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.1.10 18:00

Jo a ještě objednávat se na tu schůzku nemusíš,dojdeš do porodnice do 1.patra jak je příjmová ambulance,je to ve 14 hodin.Stojí to pro tebe 300 kč+doprovod 200 kč.Napřed vám Bude PA vykládat co a jak a pak se půjdete podívat na ty boxy,pak taky na odd.šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
20.1.10 10:09

nadstandard je super kvůli sprše a WC.
telku jsem si fakt nepouštěla :lol:
poprve jsem měla standard a spokojenost, jen to chození po chodbě…
taky ten nadstandard má normální dveře, tak jsem si tam mohla nadávat a prý nebylo na chodbě nic slyšet. No a taky se tam líp chodilo - bylo tam víc místa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
12.5.10 15:47
pepro píše:
nadstandard je super kvůli sprše a WC.
telku jsem si fakt nepouštěla :lol:

Já jsem tam rodila před dvěma lety, a to se nadstardardy teprve dodělávaly. TV jsem na pokoji neměla, ale při placení mi ji naúčtovali :mrgreen: Ale to je detail. Nechyběla mi, jen mě pak to vyúčtování pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myshka
20.5.10 09:27

Jsem v Bohunicích. Prostě jsem tam jen zavolala, zda mohu chodit na monitory k nim. Aktuálně (je to 4 týdny zpátky) mi řekli, že to můžu zkusit, ale že mají totálně plno a nezaručí mi, že tam budu i rodit. Teď jsem objednaná na vyvolání porodu za 6 dní, tak jsem zvědavá, jaký to tam bude. Před dvěma lety jsem byla absolutně spokojená. S personálem, zařízením, skvělé spolubydlící, prostě to byla radost.

• Citovat
  • Upravit
5527
20.5.10 15:22

Myshko, rosím tě, pošli mi tam na ně číslo. Od příštího týdne bych taky měla začít chodit zas na monitor, tak ať mě nemusejí 100× přepojovat ;) Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myshka
21.5.10 10:00
lulje píše:
Myshko, rosím tě, pošli mi tam na ně číslo. Od příštího týdne bych taky měla začít chodit zas na monitor, tak ať mě nemusejí 100× přepojovat ;) Děkuju!

Přímo na ambulanci porodního sálu (tedy na monitory) je číslo 532233961.

• Citovat
  • Upravit
5527
21.5.10 13:33
Myshka píše:
lulje píše:
Přímo na ambulanci porodního sálu (tedy na monitory) je číslo 532233961.

Děkuju moc! Ještě prosím tě, od kolikátého týdne jsi začala na monitor chodit?

Mně ani v prvním těhotenství tam doktor neposlal, ale rohodla jsem se sama asi ve 36. nebo 37.týdnu. Hned si mě přebrali do vlatní péče a ke svému gyndr jsem přestala chodit. (Hlavně z toho důvodu, že neobjednává a mnohdy jsem čekala v čekárně i víc jak 3 hodiny, což už mě fakt štvalo. navíc mu moc nevěřím, takže jsem přešla na ten poslední měsíc do péče doktroů v BOhunicích. Teď s druhým mimčem to chci udělat stejně, i dkyž mi doktor říká, že mi číslo na nemocnici nedá, protože monitory jsou na nic a on mě dokáže vyšetřit stejně - ne-li líp - jako doktoři v porodnici :twisted: )

dík za odpověď! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myshka
28.5.10 10:36

Včera mě z Bohunic propustili. Můj dojem, že ok. Porodní sály, personál a vše kolem porodu - super, bez jediné výtky. Pak na šestinedělí - jako moc hezký pokoje, super sociální zázemí, ochotný personál a vše by bylo ok kdyby…, kdyby nebyli narvaný až po střechu a sestřičky toho neměly víc než jsou schopny v klidu zvládat, takže se tam hromadí maminy s mimčama, veškeré oblečení pro děti i matky, povlečení apod. mají tak tak akorát, aby to vyšlo a mají tak strašně moc práce, že není ten přístup tak osobní jako byl, když jsem rodila poprvé. Tehdy byly víc v klidu a víc v pohodě, teď nevěděly, kde jim hlava stojí, ale jako „zkušené“ mámě mi to bylo celkem jedno, povznesla jsem se nad to a byla šťastná, že mám zdravé mimi a že jsem sama zdravá. Jinak Bohunice ok, ale jak říkám…

• Citovat
  • Upravit
5527
28.5.10 12:36

Myshko, moc moc gratuluji ke krásnému miminku!!! …Říkáš, že jsou Bohunice letos narvanější než před dvěma lety? To ještě jde? Vždyť už tenkrát se rodilo na chodbách :zed: No, tak to si užiju… Můžu se tě zeptat, jak je teď zrekonstruované to 6nedělí? Když jsem rodila před 2 lety, tak se to teprve dodělávalo a byl kolem toho všeho velký zmatek, takže se chaos přičítal tomu, že sestřičky kromě běžné péče o nás a mimina mají ještě nad hlavu práce se stěhováním apod. Po kolika jsou teď pokoje? Poprvé jsem měla nadstandard a bylo to super. Teď uvažuju o normáoním pokoji, ale jen v případě, že tam budeme dvě. Tři už je na mě moc :oops:
Děkuju za odpověď!
A užívej si miminka. Už se taky začínám dost těšit!!! ( I když náš prcek se teď otočil napříč, takže mi hrozí císař :zed: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myshka
28.5.10 12:45
lulje píše:
Myshko, moc moc gratuluji ke krásnému miminku!!! …Říkáš, že jsou Bohunice letos narvanější než před dvěma lety? To ještě jde? Vždyť už tenkrát se rodilo na chodbách :zed: No, tak to si užiju… Můžu se tě zeptat, jak je teď zrekonstruované to 6nedělí? Když jsem rodila před 2 lety, tak se to teprve dodělávalo a byl kolem toho všeho velký zmatek, takže se chaos přičítal tomu, že sestřičky kromě běžné péče o nás a mimina mají ještě nad hlavu práce se stěhováním apod. Po kolika jsou teď pokoje? Poprvé jsem měla nadstandard a bylo to super. Teď uvažuju o normáoním pokoji, ale jen v případě, že tam budeme dvě. Tři už je na mě moc :oops:
Děkuju za odpověď!
A užívej si miminka. Už se taky začínám dost těšit!!! ( I když náš prcek se teď otočil napříč, takže mi hrozí císař :zed: ).

Já kvůli plnému stavu na šestinedělí neležela, ležela jsem na rizikových, kde z posledních 4 pokojů udělali provizorní šestinedělí. Nicméně obě oddělení jsou moc hezký, vkusný, čistý nový záchody a sprchy ke každému pokoji. Šestinedělní pokoje jsou po dvou maminách. Vypadá to tam fakt dobře. Rekonstrukce plně dokončena, klid a ticho. No ticho… :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková