Je nutná registrace v porodnici Brno - Bohunice ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
28.5.10 23:40

Děkuji za reference! Jen nestačím zírat, že se na babyboomu nic nezměnilo. Fakt jsem čekala, že to letos bude lepší. S tím provizorkem na rizikovém jsi mě dostala 8-o Tak snad budu mít štěstí aspoň na klasický pokoj. O nadstandardu si asi budu moct nechat jenom zdát, jak to tak vidím a slyším kolem. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.6.10 17:55

Bohunice

Ahoj všem,
já byla taky v Bohunicích a bála se jaký to bude, ale všechno moc super. Měsíc před termínem se začíná chodit na prohlídky přímo do nemocnice, každý týden. Jinak registrovat dopředu jsem se nemusela, i když tam nějaké těhulce říkali, že ale týden předtím měli plno a poslali by ju jinam, kdyby rodila, ale na tom by asi regisdtrace stejně nic nezměnila. Porodní boxy úžasný, soukromí, přítmí a klid, přítel tam byl se mnou, super porodní asistentka, protože všechno probíhalo v pohodě, doktorka se na mě byla jenom párkrát podívat, jinak porod s asistentkou. Byla moc příjemná, přesně mi říkala co bude dělat a co mám já dělat a povzbuzovala mě jak na zápase a chválila, což bylo takový srandovní ale nabudilo to. Jen sprchy měly trošku malý a přes celou chodbu, ale dalo se to. Páč bylo trošku plno, tak sem první noc byla na pokoji s paní na rizikovým, ale bylo to v poho a pak už na normálním šetinedělí. Akorát to měli na dvě patra a novorozenecký bylo to o patro níž, takže jsme s každou věcí musely chodit o patro níž. Ale byl tam výtah, takže taky dobrý. Na pokoji jsme byly tři, první noc jsem přemýšlela že bych si zaplatila dodatečně nadstandart, ale nakonec sem vydržela a byla ráda, protože jsem si navzájem pohlídaly dítka, když jsem chtěly jít do sprchy a navzájem si radily a bylo to moc fajn. Jen když se k nám nahrnuly návštěvy, tak tam bylo trochu těsno. Pokoj byl teda pro tři a měly jsme společnej záchod a koupelnu s dalším pokojem pro tři, ale žádná strkačka nebyla, krásně sme se domluvily. Sestřičky moc příjemný a ochotný, doktorky a doktoři taky, všichni usměvaví, jen měli většinou docela honičku, takže konkrétně u mě se žádný novomaminkovský vysvětlování co a jak s miminem moc nekonalo, na všechno sem se musela sama vyptat, zeptat, popř poradit se sousedkama. Ale zase maminkám co tam přišly později než já jedna sestřička udělala přdnášku co a jak a kde najdou a tak, takže je to asi zrovna o tom kdo má službu a čas. Jo a jídlo mi tam moc chutnalo:-))Takže Bohunice nezklamaly a šla bych znovu tam:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.10 18:40

porodnice Bohunice

Ahoj a pěkný den všem :)

Vím,že je to už otřepané téma a nechce se mi to tu hledat po článcích,tak se optám na vše a snad mi někdo odpoví..

Jak je to s porodnicí Brno-Bohunice? : musím si zavolat předem a zařídit si nějakou schůzku a registračku?Nebo tam stačí zajít jakýkoliv den s tím,že jsem těhulka a chtěla odrodit právě v Bohunicích?kde seženu nějaký kontakt,nebo něco podobného atd…děkuji moc za odpoved !! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.11 10:08

ahojky rodila jsem v bohunich v listopad 2010 a byla jsem na pokoji kde byli 3lůžka a byla tak koupelna kde byla i sprcha a wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dangelo
4.6.13 19:45

Co znamena oddeleni sestinedelni?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková