Jak nemyslet na otěhotnění?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65321
3.5.10 08:18

Jooooooo nejdřív to bylo…tak kdy už si pořídíš taky dítě :cert:
a pak když jsem teda vzeky odpovídala,že to prostě „nejde“ slyšela jsem…no nesmíš na to tak myslet :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
3.5.10 08:44

haha,tak opravdu,nemyslet na to nejde,já mám 2 děti,ani nevím,kde jsme k nim přišla,ale 3.dítko ne a ne přijít,už jsme prodělali 3 IVf,a nejvíc mě také dostane věta : nesmíš na to tak myslet :zed: ,takže čekám na odpověď,jak na to nemyslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65321
3.5.10 09:12

Odpověd není…ono to prostě nejde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.10 09:17

holky dekuji za ,,rady" vim ze to nejde :) jen kdyby se nejaky tip nasel :wink: vylety a zajmy mam… jelikoz mam doma skoro 2 leteho prcka, tak uz toho casu uplne pro sebe neni, ale to mi nevadi. jen mi porad nejde do hlavy ze u prvniho jsem to neresila a ted jo… :( no uvidime nechame tomu cas nic jineho nam nezbude ze :?:

• Citovat
  • Upravit
20518
3.5.10 09:28

Ahoj,

to fakt nejde. Nemyslet na to. Co trochu prý zabírá (a mně to vyšlo), začít dělat aktivity, které jsou s těhu tak trochu neslučitelné nebo těžko absolvovatelné. Odjet na rok do Číny a tak :-)

Jinak tuto „verzi“ mohu potvrdit. Jára se taky půl roku nehlásil, a to přes měření bazálních teplot a používání ovulačních testů. Měli jsme postaveno, po svatbě, bylo by to prostě příliš ideální :-). Tak jsem jednoho rána zavřela sešit s teplotama, testy dala do domácí lékárny a večer vyrazila pařit. A další pátek na nějaký festival a v sobotu ke kamarádům, a v práci rozjela novej projekt a přišla s tm, co kdybysme to tam trochu přestěhovali a pozvali malířskou firmu … nebudu napínat, // byly tam. Když jsme pak Járovi pořizovali sourozence (byl mu rok a pryč), říkali jsme si, ono to zase nepůjde, tak tomu necháme volný průběh, do třech let bude ideální rozdíl. Já měla poslední rok před státnicema … no, mám přerušeno, protože to vyšlo na první pokus!!!

Tak nevím, jestli je to zaručený postup, ale u mně funguje. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
3.5.10 09:30

hhhhhh já to u prvního neřešila vůbec..6.4.1997 jsme se prostě rozhodli a za 14 dní jsem měla //.Kdeže ty loňské sněhy jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.10 09:37

ahojte, tak já mám neprůchodný vejcovod, takže problém už jako takový byl ale na první jsme čekali dva roky a na druhé tři roky, pořád jsem si říkala že na to nemyslím a měla jsem dojem že tím, že jedno už mám tak mi o to tak neběží ale opak byl pravdou.. pak mi skončila MD a já řešila práci a jiné věci nakonnec nastoupila na rekvalifikaci.. vůbec nebyl čas myslet na těhotenství, nějak jsem to vzdala a otěhotněla jsem asi po týdnu kdy jsem na ni nastoupila, úplně se mi to podařilo vylít z hlavy… podle mě něco co fakt odláká pozornost na těhotenství není blbost ale asi je to pro každýho něco jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
3.5.10 09:42

no, tak u nás to s klárkou bylo tak, že mě jednou naštavli v práci, byt jsme ještě neměli hotový, ale rozhodli jsme se, že už nebudu brát HA, stejně se budeme tak půl roku snažit. No zkuste si tipnout - podařilo se hned napoprvé (stěhovali jsme se, když jsem byla v 7. měsíci a to ještě klárka vyhrožovala předčasným vyloděním).
s druhým jsme se snažili tak 3 měsíce (já teda v práci v plném zápřahu), to bohužel skončilo zamlklým těhu. a napodruhé se podařilo taky tak za 3 měsíce. musím říct, že v rpáci se mi to zase moc nehodilo, protože došlo k organizačním změnám, velké zmatky s přesunem agendy a do toho jsem zůstala ze dne na den doma… ale taky se to zvládlo, nikdo není nenahraditelný. takže u mě prostě funguje naplánovat si dlouhodobé pracovní úkoly, u kterých musím být ;-) jinak ale asi všeobecně fungující rada není. to podvědomí je strašný prevít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
3.5.10 12:41
magnolie píše:
hhhhhh já to u prvního neřešila vůbec..6.4.1997 jsme se prostě rozhodli a za 14 dní jsem měla //.Kdeže ty loňské sněhy jsou…

hele a ty si myslíš, že to někdo první měsíc řeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
3.5.10 12:42
magnolie píše:
Péto to je přesně ono…NEMYSLY NA TO…a víš co je nejhorší,že ob patro nad námi v našem domě bydlí tchýně a kdykoliv se zeptá a my řeknem,že zas nic ,tak mi poradí..hádej co? Už několikrát její život visel na vlásku a přesto radí dál…

hele tak ji rekni, at na to nemysli ona a furt se nepta …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
3.5.10 13:29

Pudlo já tím jen chtěla říct,že tehdy mě ani v nejmenším nenapadlo se už od 7mého dne stresovat a bejt protivná sama sobě tím jak na TO myslím.Nutno dodat,že je to 2 roky co se snažíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
3.5.10 13:37

Holky, je jasný a naprosto samozřejmý, že na to myslíte, a to i několikrát denně. Myslím, že když někdo řekne tuhle větu, myslí to tak, abyste se tím příliš netrápily a nestresovaly se, že pak to pak nepůjde na just. Jak píšete, vůbec na to nemyslet zkrátka nejde. Jde o to nevěnovat tomu veškerou pozornost. Myslím si, že se mi těhu povedlo proto, že stále řešíme spoustu věcí okolo - firmu, koupě nemovitosti, následná rekonstrukce, stěhování firmy i nás, nové projekty… jen jsme si přestali dávat pozor a vyšlo to. Říkali jsme si, že to vyjde až někdy za dlouho (nejsme zase tak mladí, čekal nás nákup té nemovitosti, rozšíření firmy, antikoncepci jsem brala přes deset let a celkově nebyl moc čas, všude a ve všem chaos …) a že prostě uvidíme.

Radit si opravdu netroufám, spíš vás chci jen podpořit a možná motivovat.

Petro, tyhle řeči od tchýně jsou děsný :cert:

Holky, možná je u vás teď doba, kdy je opravdu všechno až tak moc ideální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
3.5.10 13:58

:-D :-D :-D za větu-NEMYSLI NA TO!!! budu asi vraždit :-D :-D :-D hrozně jednoduše se to říká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.10 14:05

u nas zatim okoli nevi ze se snazime… jen par lidi, a tim ze mame doma uz drobka,tak kdyz se nekdo opta na sourozence reknu ze az bude malej vetsi a je to :wink: nastesti tim padem nemusim slychavat vetu nemysli na to :twisted:

• Citovat
  • Upravit
ish
5353
3.5.10 21:16

No prostě na to nemyslet nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie