Rada - barva vlasů

6.10.20 10:23

Rada - barva vlasů

Ahoj holky, potřebovala bych vaší radu ohledně barvy vlasů.
Teď mám popelavou blond (viz pravá fotka) ale přemýšlela jsem že bych šla zase na hnědou.
Co myslíte?
Moc děkuji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5692
6.10.20 10:29

Myslím, že je to hodně podobné a sluší ti obě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
6.10.20 10:33

Myslím, že ti ta blond moc sluší. Můžeš to zkusit třeba na balayage, jestli chceš trochu změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24788
6.10.20 10:38

Jsi moc hezká, sluší ti oboje :potlesk: můžeš mít melír, když chceš změnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
6.10.20 10:40

Ta hneda se mi libi vic, je to prirozenejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
6.10.20 10:42

Ta hnědá ti podle mě sluší víc.

• Citovat
  • Upravit
9935
6.10.20 11:07

Hnědá vypadá více přirozeně, líbí se mi více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
6.10.20 15:40

Já jsem za tým blond :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
6.10.20 15:42

Ta hnědá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
6.10.20 16:26

Za mě blond :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
3.5.21 10:46

Melír

Ahoj holky, chystám se ke kadeřnici a chtěla bych nějakou změnu. Mám hnědé vlasy, hnědé oči, snědsi pleť. Nosím vlasy do podkovy, to chci ponechat, ale potřebuji je nějak oživit. Momentálně mám na vlasech hodně vymytou takovou červenou. Chtěla bych melír hlavně kolem obličeje, zbytek vystinovat. Napadl mě odstín karamel, nebo co by jste doporučili třeba? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.5.21 11:10

Hlavně tam nedělej nic divokého, nejhezčí vlasy jsou ty, co vypadají přirozeně a zdravě.

Šla bych do dlouhého mikáda, případně toho ve dvou patrech a s velmi jemným prosvětlením ton v tonu okolo obličeje a nebo, pokud to tvůj obličej vynese, tak s dlouhoou ofinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
3.5.21 11:52

@Ou Divokého nic nechci, ale tón v tónu zase moc není vidět, již jsem měla. Hnědou barvu a k tomu nějaký ten melír :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24788
3.5.21 12:41

@Šárka91 jsem hnědovláska.. výrazná.. na hlavě jsem měla už snad vše myslitelné.. já osobně se nejlépe cítím v černé (obecně to vůbec nedoporučuji ;) hlavně se jí nemusíš zbavit..), červené melíry mají problém ten, že se vymývají do zrz..
záleží co jsi za typ, některým brunetkám klidně blond melír sluší (ale ne Sněhurkám)… jaké máš oči? pokud zelené a třeba i pihy, tak bych šla do komplet zrz ;) pokud hnědé (tmavé? medové?) tam je to pak metoda pokus-omyl..
mne ta hnědá člověče nikdy nenadchla… pošlu ti kousek melíru z loňska, byl fajn.. ale stejně jsem zas černá :-D
obecně fakt nedávej červené a fialové.. jsou pěkné jen chvíli a pak je tu zrz-hnus… lepší je jít do přirozenějších barev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
3.5.21 12:49

@Lucy75 Právě že teď už chci něco přirozeného, nebo nějakou přírodní barvu. Černé určitě ne. Oči mám tmavě hnědé. Jo, takový přirozený melír jako máš ty se mi líbí. No napadl mě nějaký ten odstín karamelu, ale nikdy jsem neměla fakt vlasy, které by ke mně úplně sedly. A kadeřnice většinou neporadila, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová