Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to tak nějak udělat musíte, jelikož kontroly přijdou na tamtu adresu a tam vás nezastihnou, že jo.
Vůbec za ní chodit nemusíš, jen ji zavolej. Neschopenka je stejně elektronická. Doktorka tam automaticky dává adresu, kterou máš uvedenou v kartě. Je nutné hlásit, že budeš stonat jinde. Mě se doktorky i automaticky ptají.
Ideálně tam zavolej hned. Doktorka to přepíše a je to. Pokud bys tam měla jinou adresu a přišla tam kontrola tak máš problém.
Zavolej ji, kdyz ti pride kontrola, tak půjde na adresu na neschopence, kdyz te tam nezastihnou, tak o nemocenskou muzes prijit.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat včera mi moje doktorka vystavila neschopenku, jenže mám jí poprvé nikdy jindy jsem s tím neměla žádnou zkušenost a až dneska ráno jsem si všimla že mi tam napsala adresu trvalého pobytu i když bydlím jinde..vůbec jsem si to včera neuvědomila a neřekla jí že bydlím jinde takže je to moje vina
ale myslíte že když za ní zajdu a poprosím jí o změnu adresy pobytu v neschopence že to půjde? Děkuji za každou radu