Rada ohledně práce

2
25.10.16 10:30

Rada ohledně práce

Prosím o radu. V práci jsem ve zkušební době, nyní končím 28..je to pátek a svátek, můžu podat žádost o zrušení prac. poměru v tento den? A když nastoupím pak od 1.11.do nové práce, co ten jeden den pondělí? Musím na up skrz jeden den?
Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
401
25.10.16 10:39

Ahoj na UP nemusis, oznamovaci povinnost je do 7 dni. Jinak s tim prvnim neporadim :( ja podavala jednou vypoved v sobotu o svatku ale to byl v me praci bezny pracovni den, totez nedele. Povinnost dle smlouvy byla s 3dennim pracovni vypovednu lhutou, pokud dohoda neurci jinak, dle sveho rozpisu jsem mela jit do prace jeste v pondeli na smenu ale vedouci jsem rekla, ze uz nedorazim a ji to nevadilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
25.10.16 10:40

Výpověď ve zkušební době bys měla podat nejpozději poslední pracovní den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
25.10.16 11:06

Dej jim to písemné zrušení už ve čtvrtek a napiš tam, že končíš pracovní poměr ve ZD k 28.10 (pokud to je poslední den, kdy budeš pracovat). Nastup normálně v úterý do nové práce. Určitě si vyděláš tolik, aby ti to pokrylo minimum pojištění na měsíc. Den není potřeba řešit. Ber to jako zasloužené prázdniny.

• Citovat
  • Upravit
7527
25.10.16 11:57

Na UP chodit na ten den nemusíš, zdravotní pojištění se platí za daný měsíc, takže za říjen zaplaceno máš a za listopad ti zaplatí už nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.10.16 15:26

Ahoj, prosím o pomoc. Je tady nějaká maminka, která bude odcházet na mateřskou dovolenou a v práci za ní hledají náhradu? :) Už jsem zoufalá a hledám zaměstání na okrese Příbram a okolí :) Nyní jsem vedena na ÚP, tzn. že nástup může být ihned. Mám VŠ (Bc. a DiS.), praxi jako sociální pracovnice a administrativa, PC, komunikace s klienty, ale rada bych klidne i neco nového, třeba v soukromém sektoru, firmě. Ráda se učím novým věcem. Jsem velmi milá, příjemná a přátelská osoba. Věk 27, bezďetná, časově neomezená. Budu moc, moc ráda za jakoukoli nabídku a pomoc. Moc děkuji maminky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat