Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chce to deku, kapky do oci a vyvazenou stravu, hylak a espumisan, at se vyprdis
![]()
@Berry77 píše:
Určitě jsi
To by bylo super ☺️️👍 👍 a páli mě i hrozné bradavky
@Mimo2020 píše:
To by bylo super ☺️️👍 👍 a páli mě i hrozné bradavky
Další, to už si druhá během chvilky co chce věštit z křišťálové koule. Ta první měla už aspoň zpoždění MS.
To tu je samé dneska „jsem těhotna“? mohu být těhotná? popsaných tisích příznaku… všechny jste těhu. Dneska je den těhotných na emiminu.
No jako jedna z mála jsi měla aspoň pohlavní styk. Tedy ne píšeš o tom ale předpokládám…
můžeš být těhotná a taky nemusíš.
Poradte prosím, mohu byt těhotná, kdyz v den očekávane MS jsme meli nechráněný sex a MS prisla o 3 dny pozdeji, prvni dva dny byla silna a ted treti den uz je velmi slaba? Kdy si mam případně udelat test?
@bartsch píše:
Jdu si vařit kafe, tak to z té sedliny možná vyvěštím
Jé vyvěšti mi prosím kdy budu rodit, termín mám 12.2. a prosím na minutu přesně
![]()
@bartsch píše:
Jdu si vařit kafe, tak to z té sedliny možná vyvěštím
Už jsem koukala, není. Jsou to ty prdy.
@Anonymní píše:
Poradte prosím, mohu byt těhotná, kdyz v den očekávane MS jsme meli nechráněný sex a MS prisla o 3 dny pozdeji, prvni dva dny byla silna a ted treti den uz je velmi slaba? Kdy si mam případně udelat test?
@wildcherry píše:
Chce to deku, kapky do oci a vyvazenou stravu, hylak a espumisan, at se vyprdis![]()
Az budu potřebovat poradit jak se mám vyprdet, nápisu ti
![]()
Holky, vsadila jsem si dnes sportku. Přesně v 11.00. Byla jsem při tom dost nervózní a teď je mi pořád zima a mám hrozné chutě vyhrát. Mohu prosím vyhrát? Děkuji za odpovědi. ![]()
Ahojky holky, mám týden před menstruaci a plodné dny jsme měla před týdnem, chtěla bych vědět zda mohu být v tom. Boli mě levý vajecnik, je mi zima, spím často, oči mě páli nafouklá jak meloun a krkam šťávy…