Začánám stimulovat, ale jsem nachlazená

Anonymní
30.1.21 22:33

Rada - únor ivf

Ahoj,
Zítra mám začínat stimulovat :think: první IVF. Ale od ráda mě bolí klouby, rýma :,(
(Test na covid jsem byla a negativní)

Nevím co dělat, obvykle mě vždy nachlazení pustí do 3 dne, ale teď nevím zda stimluvat nebo ne…

Už se nám to odlozilo 5 krát, já rozumím. Že se nemá nic úchvatat… Jen mě to i mrzí že kvůli tomu se to zřejmě odlozi :(
Chtěla jsem se zeptat má někdo takhle s tím. Zkušenost? Nevím co mám teď dělat, proto se zkouším vás dnes zeptat než v pondělí bude otevřeno.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.1.21 01:01

Ahojky. Koukam, ze nikdo neporadil, tak napisu aspon svoji zkusenost. Me zacalo byt spatne 2 dny pred odberem a dost sem se bala. Bylo mi receno, ze odber se udela. Ze to bych musela mit jo horecky. Nakonec se ukazalo, ze sem mela covid. Sice sem to zjistila az po odberu, ale uz s tim sli do toho rizika, ze to tak muze byt. Tezko rict, jak je to s tim, kdyz jsi na zacatku. Ale musis to zkusit poznat sama, zda to bude lehke nachlazeni a stoji to za to risknout neho pockat. Hodne stesti :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1359
31.1.21 22:09
@Anonymní píše:
Ahoj,
Zítra mám začínat stimulovat :think: první IVF. Ale od ráda mě bolí klouby, rýma :,(
(Test na covid jsem byla a negativní)

Nevím co dělat, obvykle mě vždy nachlazení pustí do 3 dne, ale teď nevím zda stimluvat nebo ne…

Už se nám to odlozilo 5 krát, já rozumím. Že se nemá nic úchvatat… Jen mě to i mrzí že kvůli tomu se to zřejmě odlozi :(
Chtěla jsem se zeptat má někdo takhle s tím. Zkušenost? Nevím co mám teď dělat, proto se zkouším vás dnes zeptat než v pondělí bude otevřeno.

To záleží na tobě, ale u stimulace si myslím, že to zase až tak nevadí nějaké nachlazení, horší by samozřejmě bylo, kdyby jsi měla horečky a tak, ale takto bych do toho šla..je to na palici pořád čekat co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí