Rádio Leonardo končí

43031
24.2.13 10:29

Rádio Leonardo končí

Jsem nešťastná.
Jediné radio, které se dalo poslouchat kdykoli a stále tam běželo něco chytrého.
Mám chuť přestat platit koncesionářské poplatky.

http://m.rozhlas.cz/…edi--1173180

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
24.2.13 10:33

Poplatky se mi nechtějí platit už jak dlouho, rádio neposlouchám žádný, max v autě rubi. A o tomhle slyším vůbec poprvé 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.2.13 10:36

Hmm, já rádio neposlouchám, ale taťku asi picne, poslouchá doma skoro výhradně Leonardo… Hodina denně je poněkud chabá náhrada. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
24.2.13 10:50

Leonardo mám ráda, většinou si stahuji vybrané pořady do MP3. Škoda dobrého rádia :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
24.2.13 10:52
@Mava píše:
Leonardo mám ráda, většinou si stahuji vybrané pořady do MP3. Škoda dobrého rádia :?

prosimte jak to delas? ja si chtela neco stahnout a nezjistila jsem jak. dokonce jsem nasla na jejich strankach, ze to schvalne ke stazeni nedavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
24.2.13 10:56

Škoda každé takové stanice, já teda poslouchám víc Vltavu, ale i tak mi to s…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.2.13 11:33

Co hysterčíte, však i v tom odkazu píšou, že to není konec vědecko-populárních pořadů v rozhlase ;) Teda doufám, že nekecaj, jinak začínám hysterčit a přesávám platit koncesionářský poplatky též. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
24.2.13 13:26

@Pudloslava http://hledani.rozhlas.cz/iradio/?…:^%22%C4%8CRo+Leonardo%22$

tady
ale neptej se jak, jsem antitalent :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
24.2.13 13:47

@Gina108 a ty si budes sledovat program ruznych stanic CRO, aby sis v konkretnim case poslechla nejaky konkretni vedecky porad?
Ja teda vzdycky zapla leonardo u vareni a poslouchala, co zrovna davaj.

no myslim, ze jeste celkem dlouho pojedu na jejich archiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
24.2.13 13:51

@Pudloslava jo v archivu je toho dost
a i jiné stanice mají dobré pořady

já teď donutila manžela koupit mi rádio na flasku ;)
nakonec mi koupil autoradio, zamontoval do kuchyňské linky, perfektně hraje, má usb vstup
asi začnu i více vařit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
24.2.13 13:53

@Mišuna hele našla jsem tam možnost stahnout, ale zase se jen sputilo přehrátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
24.2.13 13:58

@Pudloslava
hele já kliknu pravím tlačítkem myši na to STÁHNOUT a dám ULOŽIT ODKAZ JAKO
a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
24.2.13 14:57

@Mava covece vono to jde. ja jsem dycky mela za to, ze kdyz dam „ulozit odkaz jako“, tak se mi ulozi prave jen link. kdyz chci to, nac ten link odkazuje, tak musim dat „ulozit cil jako“ - a ta moznost tam tedka nebyla, odkaz jsem ani nezkousela.
 Dikes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
24.2.13 15:45

@Pudloslava to jsem ráda ;)
To víš u mě to je pokus-omyl, ale na všechno pak příjdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.2.13 17:43
@Pudloslava píše:
@Gina108 a ty si budes sledovat program ruznych stanic CRO, aby sis v konkretnim case poslechla nejaky konkretni vedecky porad?
Ja teda vzdycky zapla leonardo u vareni a poslouchala, co zrovna davaj.no myslim, ze jeste celkem dlouho pojedu na jejich archiv.

Jo, já to tak dělám - pouštím si v sobotu dopoledne Meteor a pak Víkendovou univerzitu. Jinak u vaření si pouštím vždycky něco konkrétního, třeba nějakou přednášku z youtube, páč oni na tom Leonardu stejně ty pořady furt opakujou. :roll: Když jsem kdysi dávnou potřetí v týdnu slyšela tu samou Nula jedničku třeba, tak jsem se nas… a už si prostě vybírám. Akorát to hledání v archivu je pro mne nepohodlné v tom, že to asi nezvládnu pustit z telky, nebo to jde? :nevim: A budu muset zapínat comp. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová