Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem nešťastná.
Jediné radio, které se dalo poslouchat kdykoli a stále tam běželo něco chytrého.
Mám chuť přestat platit koncesionářské poplatky.
Poplatky se mi nechtějí platit už jak dlouho, rádio neposlouchám žádný, max v autě rubi. A o tomhle slyším vůbec poprvé ![]()
Hmm, já rádio neposlouchám, ale taťku asi picne, poslouchá doma skoro výhradně Leonardo… Hodina denně je poněkud chabá náhrada. ![]()
Leonardo mám ráda, většinou si stahuji vybrané pořady do MP3. Škoda dobrého rádia ![]()
@Mava píše:
Leonardo mám ráda, většinou si stahuji vybrané pořady do MP3. Škoda dobrého rádia
prosimte jak to delas? ja si chtela neco stahnout a nezjistila jsem jak. dokonce jsem nasla na jejich strankach, ze to schvalne ke stazeni nedavaji.
Škoda každé takové stanice, já teda poslouchám víc Vltavu, ale i tak mi to s…
Co hysterčíte, však i v tom odkazu píšou, že to není konec vědecko-populárních pořadů v rozhlase
Teda doufám, že nekecaj, jinak začínám hysterčit a přesávám platit koncesionářský poplatky též. ![]()
@Pudloslava http://hledani.rozhlas.cz/iradio/?…:^%22%C4%8CRo+Leonardo%22$
tady
ale neptej se jak, jsem antitalent ![]()
@Gina108 a ty si budes sledovat program ruznych stanic CRO, aby sis v konkretnim case poslechla nejaky konkretni vedecky porad?
Ja teda vzdycky zapla leonardo u vareni a poslouchala, co zrovna davaj.
no myslim, ze jeste celkem dlouho pojedu na jejich archiv.
@Pudloslava jo v archivu je toho dost
a i jiné stanice mají dobré pořady
já teď donutila manžela koupit mi rádio na flasku ![]()
nakonec mi koupil autoradio, zamontoval do kuchyňské linky, perfektně hraje, má usb vstup
asi začnu i více vařit ![]()
@Mišuna hele našla jsem tam možnost stahnout, ale zase se jen sputilo přehrátí
@Pudloslava
hele já kliknu pravím tlačítkem myši na to STÁHNOUT a dám ULOŽIT ODKAZ JAKO
a je to
@Mava covece vono to jde. ja jsem dycky mela za to, ze kdyz dam „ulozit odkaz jako“, tak se mi ulozi prave jen link. kdyz chci to, nac ten link odkazuje, tak musim dat „ulozit cil jako“ - a ta moznost tam tedka nebyla, odkaz jsem ani nezkousela.
Dikes
@Pudloslava to jsem ráda ![]()
To víš u mě to je pokus-omyl, ale na všechno pak příjdu ![]()
@Pudloslava píše:
@Gina108 a ty si budes sledovat program ruznych stanic CRO, aby sis v konkretnim case poslechla nejaky konkretni vedecky porad?
Ja teda vzdycky zapla leonardo u vareni a poslouchala, co zrovna davaj.no myslim, ze jeste celkem dlouho pojedu na jejich archiv.
Jo, já to tak dělám - pouštím si v sobotu dopoledne Meteor a pak Víkendovou univerzitu. Jinak u vaření si pouštím vždycky něco konkrétního, třeba nějakou přednášku z youtube, páč oni na tom Leonardu stejně ty pořady furt opakujou.
Když jsem kdysi dávnou potřetí v týdnu slyšela tu samou Nula jedničku třeba, tak jsem se nas… a už si prostě vybírám. Akorát to hledání v archivu je pro mne nepohodlné v tom, že to asi nezvládnu pustit z telky, nebo to jde?
A budu muset zapínat comp. ![]()