Co vzít na náštěvu dětem?

24.2.13 10:07

co vzít na náštěvu dětem?

Ahojky mám prosbu dneska jdem na náštěvu a chceme něco koupit dětem ale vůbec nevíme co koupit. máte někdo nějaký nápad? dětem je kluk 2 roky a holka bude jí 6. budu ráda za každý typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1879
24.2.13 10:10

Ahoj, já většinou nosím něco dobrýho, třeba jogurty, co mají rádi, nebo Brumíka, kukuřičné křupky (těm dvouletým) a u větších je větší výběr co jim vzít.

Anebo každýmu koupit nějakou malou hračku, ale to chce vědět, co už doma mají, aby si nekoupila, něco stejnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
24.2.13 10:12

Holčičce bych koupila nějaké výtvarné potřeby, chlapečkovi nějakou drobnou hračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
24.2.13 10:12

Já když fakt nevím, co děti známých mají nebo chtějí, tak koupím plastelínu, omalovánky nebo pracovní sešit. Soudě podle nás, je tohle vše rychle spotřební, takže toho není nikdy dost :)

• Citovat
  • Upravit
3337
24.2.13 10:14
@nepřihl. hana20:00 píše:
Já když fakt nevím, co děti známých mají nebo chtějí, tak koupím plastelínu, omalovánky nebo pracovní sešit. Soudě podle nás, je tohle vše rychle spotřební, takže toho není nikdy dost :)

Tak nějak jsem to myslela, navíc to není ani tak drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
24.2.13 10:14

Jestli nevíš s čím si hrají, tak určitě nic nezkazíš pastelkama (nejlépe takové ty silné trojhranné) k tomu papíry nebo omalovánky. Nebo modelínu. S oboujím si určitě užije i dvouleťák.
Z jídla já preferuju když nám návštěvy místo sladkostí radši přivezou nějaké ovoce a zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
24.2.13 10:15

Kindervajco :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
24.2.13 10:16

Ahoj, těžko radit, sladkosti odsuzuji z principu a ovoce prcky nenadchne, v hračkách se topí a neví co dřív. Podle mě nějakou drobnou spotřební věc - platelína, vystřihovánky, omalovánky, pastelky, pexeso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.2.13 10:22

Buď sladkosti, čokoládu, nejlepší je kinder vejce(překvapení) ;) jinak pastelky, bloky s obrázkem atd.

• Citovat
  • Upravit
24798
24.2.13 10:24
@tamata píše:
Kindervajco :palec:

Né, prosím kindervajca néé, všechno je opatlané, pak jsou rodiče tyranizováni žádostmi o složení hračky, která děcka baví tak pět minut a pak se to jenom všude válí a samozřejmě se to nemůže vyhodit (nebo jen tajně)… :cert:
Nenávidím kindervajíčka!

Ty omalovánky nebo něco na ten způsob mi přijde fajn. Plus pytlík gumídků třeba, nebo ty Brumíky a jablko/pomeranč k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
24.2.13 10:24

Tak já nesla na návštěvu ke kamarádce dětem kluk 6 let holčička 4 roky. Takový ty kelímky s brčkem http://www.kvalitadodomu.cz/…ek-pu-p-9827 a k tomu jsem koupila bublinkovou modelínu a bylo veselo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.2.13 10:26

Nosívám Kindervejce, protože tím se nejvíc zavděčím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
24.2.13 10:34

Nemám ráda návštěvy, které mému synovi donesou sladkost, protože ty on nejí…Takže za mě buď ovoce, my milujeme jogurty, ale i v tom mám vyhraněný názor na to jaké, oblečení nebo jak už se tady psalo omalovánky atd…Já bych kindervajíčko dětem nedala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
24.2.13 10:40

Kartacky na zuby s obrazkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
24.2.13 10:41

Já nosívám většinou něco sladkého, co vím že dětem chutná, takže Kindervajco, Brumíka, Kinder mléčný řez, gumové medvídky, lízátka a tak, záleží ke komu jdu, u většiny kamarádek vím co baští. Pokud bych nevěděla, tak bych volila ty pastelky, omalovánky, plastelínu, tím se nic nezkazí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová