Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky mám prosbu dneska jdem na náštěvu a chceme něco koupit dětem ale vůbec nevíme co koupit. máte někdo nějaký nápad? dětem je kluk 2 roky a holka bude jí 6. budu ráda za každý typ
Ahoj, já většinou nosím něco dobrýho, třeba jogurty, co mají rádi, nebo Brumíka, kukuřičné křupky (těm dvouletým) a u větších je větší výběr co jim vzít.
Anebo každýmu koupit nějakou malou hračku, ale to chce vědět, co už doma mají, aby si nekoupila, něco stejnýho.
Holčičce bych koupila nějaké výtvarné potřeby, chlapečkovi nějakou drobnou hračku.
Já když fakt nevím, co děti známých mají nebo chtějí, tak koupím plastelínu, omalovánky nebo pracovní sešit. Soudě podle nás, je tohle vše rychle spotřební, takže toho není nikdy dost ![]()
@nepřihl. hana20:00 píše:
Já když fakt nevím, co děti známých mají nebo chtějí, tak koupím plastelínu, omalovánky nebo pracovní sešit. Soudě podle nás, je tohle vše rychle spotřební, takže toho není nikdy dost
Tak nějak jsem to myslela, navíc to není ani tak drahé
Jestli nevíš s čím si hrají, tak určitě nic nezkazíš pastelkama (nejlépe takové ty silné trojhranné) k tomu papíry nebo omalovánky. Nebo modelínu. S oboujím si určitě užije i dvouleťák.
Z jídla já preferuju když nám návštěvy místo sladkostí radši přivezou nějaké ovoce a zeleninu.
Ahoj, těžko radit, sladkosti odsuzuji z principu a ovoce prcky nenadchne, v hračkách se topí a neví co dřív. Podle mě nějakou drobnou spotřební věc - platelína, vystřihovánky, omalovánky, pastelky, pexeso…
Buď sladkosti, čokoládu, nejlepší je kinder vejce(překvapení)
jinak pastelky, bloky s obrázkem atd.
@tamata píše:
Kindervajco
Né, prosím kindervajca néé, všechno je opatlané, pak jsou rodiče tyranizováni žádostmi o složení hračky, která děcka baví tak pět minut a pak se to jenom všude válí a samozřejmě se to nemůže vyhodit (nebo jen tajně)… ![]()
Nenávidím kindervajíčka!
Ty omalovánky nebo něco na ten způsob mi přijde fajn. Plus pytlík gumídků třeba, nebo ty Brumíky a jablko/pomeranč k tomu.
Tak já nesla na návštěvu ke kamarádce dětem kluk 6 let holčička 4 roky. Takový ty kelímky s brčkem http://www.kvalitadodomu.cz/…ek-pu-p-9827 a k tomu jsem koupila bublinkovou modelínu a bylo veselo ![]()
Nemám ráda návštěvy, které mému synovi donesou sladkost, protože ty on nejí…Takže za mě buď ovoce, my milujeme jogurty, ale i v tom mám vyhraněný názor na to jaké, oblečení nebo jak už se tady psalo omalovánky atd…Já bych kindervajíčko dětem nedala ![]()
Já nosívám většinou něco sladkého, co vím že dětem chutná, takže Kindervajco, Brumíka, Kinder mléčný řez, gumové medvídky, lízátka a tak, záleží ke komu jdu, u většiny kamarádek vím co baští. Pokud bych nevěděla, tak bych volila ty pastelky, omalovánky, plastelínu, tím se nic nezkazí. ![]()