Závislost na Coca Cole

62
22.2.13 22:01

Závislost na Coca cole

Ahojky, moc vás zdravím :kytka: mám takový dotaz a ten se týká závislosti na Coca cole.Je možné, utvořit si na ni závislost? Já si ji kupuji tak třikrát v týdnu a prostě ji musim mít :pocitac: nemohu bez ní být :zed: tento problém mám už půl roku. Normálně nemám potřebu skoro nic jíst když jí piju a jsem spokojená. Uvědomuji si, že to rozhodně není zdravé pro organismus atd. ale nedokážu si pomoct :zed: takže kdo ujíždíte na Coca cole sem a ještě lépe kdo mě dokáže poradit prosím pište děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
22.2.13 22:02

Nedávno bylo na novinkách o američance, co téhle dobroty pila snad 10 litrů denně. Pila, teď je už mrtvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.2.13 22:05

Tak jestli si dáš 3× týdně půllitroku koly, tak mi to přijde ještě celkem normální, jak píše @Seizdra, ta Američanka vypila 10l denně, to už je jasné, že to neudělá dobře žádnému organismu, ale v podstatě jedna velká flaška týdně mi přijde poměrně neškodná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.2.13 22:05

Jo četla jsem to ale takový extrém zase nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.2.13 22:06

Myslím že horší by bylo, kdyby jsi dala tři lahve vodky týdně, tímhle se netrap ;)

• Citovat
  • Upravit
62
22.2.13 22:06
@Gladys píše:
Tak jestli si dáš 3× týdně půllitroku koly, tak mi to přijde ještě celkem normální, jak píše @Seizdra, ta Američanka vypila 10l denně, to už je jasné, že to neudělá dobře žádnému organismu, ale v podstatě jedna velká flaška týdně mi přijde poměrně neškodná

ale já si ji kupuji třikrát týdně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.2.13 22:07
@coca cola píše:
ale já si ji kupuji třikrát týdně :zed:

dvoulitrovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
22.2.13 22:07

A trikrat v tydnu si kupujes co? Jednu plechovku, nebo dvoulitrovku? Pijes ji kazdy den, nebo jen trikrat tydne. Ja jsem mela obdobi, kdy jsem mela minimalne jednu plechovku denne, obcas dve, snazila jsem se to redukovat na tu jednu a pak jsem si rekla, ze si ji dovolim treba jen dvakrat tydne. Ted treba mam ud od noveho roku tri plechovky v lednicce a jeste jsem je neotevrela. Co tim chci rict, fakt zalezi, kolik ji denne vypijes, ale zavislost si na ni vypestovat muzes, mam kamarada, co si denne koupi 2 litry a vypije je a obcas si da „voraz“ a pak na FB sdeluje, kolik dni je bez coly, myslim, ze vic jak 12dni nevydrzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.2.13 22:09
@K.Black píše:
Myslím že horší by bylo, kdyby jsi dala tři lahve vodky týdně, tímhle se netrap ;)

jen jsem četla, že se hodně kazí po cole zuby, to by jsem nerada :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.2.13 22:10

Týjo, 6 l Coly za týden, t o je dost, je to děsný sajrajt, však u té mrtvé říkali, že přišla o zuby, ne? všude vídáš takové ty sranda testy, jak cola dokáže vyčistit zrezlý hřebík atd.. Tak bacha, těm tělesným trubkám bych tam toho tolik nelila.. na chu´t ano, ale kupuj si jen třeba tu skleničkovou verzi, 0,33… PET verze si prostě zakaž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.2.13 22:10
@Freetibet píše:
A trikrat v tydnu si kupujes co? Jednu plechovku, nebo dvoulitrovku? Pijes ji kazdy den, nebo jen trikrat tydne. Ja jsem mela obdobi, kdy jsem mela minimalne jednu plechovku denne, obcas dve, snazila jsem se to redukovat na tu jednu a pak jsem si rekla, ze si ji dovolim treba jen dvakrat tydne. Ted treba mam ud od noveho roku tri plechovky v lednicce a jeste jsem je neotevrela. Co tim chci rict, fakt zalezi, kolik ji denne vypijes, ale zavislost si na ni vypestovat muzes, mam kamarada, co si denne koupi 2 litry a vypije je a obcas si da „voraz“ a pak na FB sdeluje, kolik dni je bez coly, myslim, ze vic jak 12dni nevydrzel…

dvoulitrovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
22.2.13 22:11

@coca cola aaa to vychazi litr coly na den. No ja nevim, ja bych to zas tak neresila. Pokud netrpis nejakou silenou nadvahou a muzes po ni spat… ja treba vecer colu nepiju vubec, protoze po ni neusnu. Mohla by sis treba koupit 7 plechovek na tyden a proste se kontrolovat, ze vic nez jednu nevypijes, jsou to jen tretinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
22.2.13 22:12

Je fakt, ze cola je hrozny sajrajt, me nevadi to mnozstvi cukru v ni, ale spis cola jako celek… proto jsem to omezila ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
22.2.13 22:12

Tělu dáváš zbytečně prázdné kalorie a navíc tě pak odvodňuje, schválně se mrkni, kolik je tam kostek cukru. A to nemluvím o tom, že cola obsahuje kyselinu fosforečnou a ta zabraňuje vstřebávání vápníku do těla. Zkus to omezit na půllitrovku jednou týdně ;)
 http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.2.13 22:13

No tak začni třeba tím, že si koupíš litrovku. Klasika, u každé závislosti se začne nižováním návykové látky ;) Nebo pokud je to na tebe moc velký skok, tak nejdřív 1,5l, pak litr, pak půllitr, pak plechovku a pak si místo ní začni kupovat něco jinýho, třeba džus, nebo nějakou jinou limonádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová