Závislost na Coca Cole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
22.2.13 22:26

@ohýnek pěkná profilovka :palec: copak to má klouček za hračku ;)

• Citovat
  • Upravit
101754
22.2.13 22:27
@Seizdra píše:
A já z toho na tu colu právě dostala chuť :pocitac: :mrgreen: kurňaaa :cert:

Já taky, už ji mám nalitou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
22.2.13 22:28

@K.Black M249minimi, takže moje dvě miminka :-D

• Citovat
  • Upravit
62
22.2.13 22:28
@IvkaH píše:
Ahoj nejsem závislá na cole, ale na čokoládě můžu se přidat? :mrgreen:
:dance: vítej :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.2.13 22:30

Holky tak bohuzel i ja jsem zavisla :? Piju tak 2lit. koly light 5× tydne jedine obdobi kdy jsem to vynechala bylo kdyz jsem kojila to jsem vydtzela a ani mne to vubec nelakalo bohuzel jsem ale kojila jen 2 mesice cca po 3 mesicich jsem se k tomu vratila a jsem zas v tom :zed:
karolinka 12 - uz cca mesic mam strasne suchou kuzi na rukou chces mi jako rict ze to souvisi s tou kolou? to jsem vudbec netusila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.2.13 22:30

Colu nalívám do wc, že je dobrá na čištění, pěkné to svinstvo :D
U nás se pije jen 14 dní v roce na Vánoce a to smí i děti nebo v létě na koupališti, jinak nám to nesmí domů, po Vánocích chvilku trvá než si všichni odvykneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
22.2.13 22:31

Já mám závislost na kofole :mrgreen: sice ji nemusím mít pořád..když není tak není, ale když je tak ji dokažu vypít celou a klidně i více flašek zaleží na tom kolik jich je koupeno :lol: ale já to mám místo kávy, kterou nepiju takže všem říkam že si ten kofein co oni pijou v kavě vynahrazuji v kofole

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
22.2.13 22:32

Já tedy nevim jestli to zde mohl přiznat, ale já raději kofolu :-) ale coca colu mám taky ráda :-) a pepsi mi teda nechutná :-)

• Citovat
  • Upravit
62
22.2.13 22:33

No holky, šmejdila jsem a našla nejen džusík ala bonboniérku a nugátovou :* raději už půjdu spát, nebo to dopadne špatně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
22.2.13 22:33

Coca-colu miluju, nejlepse v kombinaci s hranolkama a Big tasty od mekace :mrgreen: Domu kupuju prumerne litrovku na tyden, nedavam si ji kazdy den… ty dvoulitrovky ne, aby me to prave nelakalo. Ale vzdy, kdyz si ji naliju cerstvou, vychlazenou, tak si rikam, ze to je nejlepsi piti :D
Ale dobre vim, jak je nezdrava, detem ji davame pouze vyjimecne, manzel si jen tak ucucne, protoze je zastance zdrave vyzivy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.2.13 22:34

Colu nemám, dám si zmrzku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.2.13 22:34

Ja jsem taky coca colova, ale zavisla nejsem…no mozna dobre ze nemame auto, tak domu netahame lahve, ale kdyz k nam nekdo jede a jedeme nakoupit, tak karton kupujeme, nebo kdekoliv v restauraci nebo na vylete si colu kupuju.
Me je po dvoulitovce za den teda docela blbe, me nedela dobre ani to mnozstvi vodyy.

jako vypit deset litru jakykoliv tekutiny denne, tak jsem taky na marach :mrgreen:

ja bych si zacala kupovat mensi baleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
22.2.13 22:35

@coca cola tak mi se po dietní coca cole totálně zkazily zuby. Takže to omez. Ale chápu tě, než jsem otěhotněla, tak jsme ji doma museli mát pořád. A to jsem se dost krotila. Teď nepiju. Ta s cukrem mi přijde příliš sladká a ta bez strašné svinstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.2.13 22:35

@misinka79 ja mam pocit, ze se fakt napiju :mrgreen:, manzel je taky colovej.

jeden cas jsme meli radi RC colu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.2.13 22:36
@ohýnek píše:
@K.Black M249minimi, takže moje dvě miminka :-D
;) :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek