Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Seizdra píše:
A já z toho na tu colu právě dostala chuť![]()
kurňaaa
Já taky, už ji mám nalitou ![]()
Holky tak bohuzel i ja jsem zavisla
Piju tak 2lit. koly light 5× tydne jedine obdobi kdy jsem to vynechala bylo kdyz jsem kojila to jsem vydtzela a ani mne to vubec nelakalo bohuzel jsem ale kojila jen 2 mesice cca po 3 mesicich jsem se k tomu vratila a jsem zas v tom ![]()
karolinka 12 - uz cca mesic mam strasne suchou kuzi na rukou chces mi jako rict ze to souvisi s tou kolou? to jsem vudbec netusila ![]()
Colu nalívám do wc, že je dobrá na čištění, pěkné to svinstvo ![]()
U nás se pije jen 14 dní v roce na Vánoce a to smí i děti nebo v létě na koupališti, jinak nám to nesmí domů, po Vánocích chvilku trvá než si všichni odvykneme.
Já mám závislost na kofole
sice ji nemusím mít pořád..když není tak není, ale když je tak ji dokažu vypít celou a klidně i více flašek zaleží na tom kolik jich je koupeno
ale já to mám místo kávy, kterou nepiju takže všem říkam že si ten kofein co oni pijou v kavě vynahrazuji v kofole
Já tedy nevim jestli to zde mohl přiznat, ale já raději kofolu
ale coca colu mám taky ráda
a pepsi mi teda nechutná ![]()
No holky, šmejdila jsem a našla nejen džusík ala bonboniérku a nugátovou
raději už půjdu spát, nebo to dopadne špatně ![]()
Coca-colu miluju, nejlepse v kombinaci s hranolkama a Big tasty od mekace
Domu kupuju prumerne litrovku na tyden, nedavam si ji kazdy den… ty dvoulitrovky ne, aby me to prave nelakalo. Ale vzdy, kdyz si ji naliju cerstvou, vychlazenou, tak si rikam, ze to je nejlepsi piti ![]()
Ale dobre vim, jak je nezdrava, detem ji davame pouze vyjimecne, manzel si jen tak ucucne, protoze je zastance zdrave vyzivy ![]()
Ja jsem taky coca colova, ale zavisla nejsem…no mozna dobre ze nemame auto, tak domu netahame lahve, ale kdyz k nam nekdo jede a jedeme nakoupit, tak karton kupujeme, nebo kdekoliv v restauraci nebo na vylete si colu kupuju.
Me je po dvoulitovce za den teda docela blbe, me nedela dobre ani to mnozstvi vodyy.
jako vypit deset litru jakykoliv tekutiny denne, tak jsem taky na marach ![]()
ja bych si zacala kupovat mensi baleni
@coca cola tak mi se po dietní coca cole totálně zkazily zuby. Takže to omez. Ale chápu tě, než jsem otěhotněla, tak jsme ji doma museli mát pořád. A to jsem se dost krotila. Teď nepiju. Ta s cukrem mi přijde příliš sladká a ta bez strašné svinstvo.
@misinka79 ja mam pocit, ze se fakt napiju
, manzel je taky colovej.
jeden cas jsme meli radi RC colu
@ohýnek pěkná profilovka
copak to má klouček za hračku