Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MichelleA3 taky mám doma nespavce…ráno se vyloženě těším na horkou kávu a kdyby mi zvedala víčka jen Cola, piju ji. ![]()
@loverose Já ji pila asi rok v 15 letech. Ale pila jsem jen lehkou, ale za to 3 litry denně.
Pak jsem po ní měla docela velké bolesti břicha a tak jsem ji přestat musela pít. Bolest mě přinutila. Občas si dám kofolu, ale to tak 1-2 x do měsíce. Teď radši vodu se šťávou.
@MichelleA3 Doporucuji nahradit pitim neceho chutove vyrazneho ale mene toxickeho, treba kombucha je v tomhle velmi dobra.
Ahoj, jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má závislost na Coca Cole
Já si jí dávám většinou za odměnu. Byly doby, kdy jsem jí pila denně minimálně dva litry, hlavně v práci. Za celý den jsem nemusela nic jíst. Jen Colu a k tomu vodu z kohoutku. Zpětně se mi z toho dělá špatně. Zaplaťpánbůh dneska už to zvládám ukočírovat. Ale ta chuť… Hmmm… Slast.
Holky, tak jsem týden bez coly.
myslela jsem, ze to bude horší…
@Mar ket píše:
Ahoj, jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má závislost na Coca ColeJá si jí dávám většinou za odměnu. Byly doby, kdy jsem jí pila denně minimálně dva litry, hlavně v práci. Za celý den jsem nemusela nic jíst. Jen Colu a k tomu vodu z kohoutku. Zpětně se mi z toho dělá špatně. Zaplaťpánbůh dneska už to zvládám ukočírovat. Ale ta chuť… Hmmm… Slast.
Jak jsi to dokázala? Já se závislosti nemohu zbavit už asi 20let. ![]()
@merrinka ahoj, je to o vůli
a možná jsem se jí trochu přepila. Říkám si, že když jsem zvládla přestat kouřit, tak zvládnu cokoli
hodně štěstí!
@Mar ket píše:
@merrinka ahoj, je to o vůlia možná jsem se jí trochu přepila. Říkám si, že když jsem zvládla přestat kouřit, tak zvládnu cokoli
hodně štěstí!
Díky. Snad se zadaří. Dnes jsem měla jen dvě dvoudecové skleničky, jinak čaj, šťávu a minerálku (kvůli bublinkám). Je mi docela fajn, uvidím, jak to půjde zítra.
@merrinka držím palce
já piju hodně zelený čaj a vodu. Po cole jsem nafouklá jak balón ![]()
Tak já pila denně, tak litr. Teť mám litr, tak na měíc, ale tech cigaret se né a né zbavit.