Závislost na Coca Cole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6869
9.4.14 14:19

@MichelleA3 taky mám doma nespavce…ráno se vyloženě těším na horkou kávu a kdyby mi zvedala víčka jen Cola, piju ji. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
9.4.14 14:21

@myšák1187 jsem to popletla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
9.4.14 14:26

@loverose Já ji pila asi rok v 15 letech. Ale pila jsem jen lehkou, ale za to 3 litry denně. :roll: Pak jsem po ní měla docela velké bolesti břicha a tak jsem ji přestat musela pít. Bolest mě přinutila. Občas si dám kofolu, ale to tak 1-2 x do měsíce. Teď radši vodu se šťávou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
9.4.14 14:29

@MichelleA3 Doporucuji nahradit pitim neceho chutove vyrazneho ale mene toxickeho, treba kombucha je v tomhle velmi dobra.

• Citovat
  • Upravit
167
9.4.14 15:19

Ahoj, jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má závislost na Coca Cole :D Já si jí dávám většinou za odměnu. Byly doby, kdy jsem jí pila denně minimálně dva litry, hlavně v práci. Za celý den jsem nemusela nic jíst. Jen Colu a k tomu vodu z kohoutku. Zpětně se mi z toho dělá špatně. Zaplaťpánbůh dneska už to zvládám ukočírovat. Ale ta chuť… Hmmm… Slast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
18.4.14 08:08

Holky, tak jsem týden bez coly. :pankac:myslela jsem, ze to bude horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.10.15 13:05

závis

@Mar ket píše:
Ahoj, jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má závislost na Coca Cole :D Já si jí dávám většinou za odměnu. Byly doby, kdy jsem jí pila denně minimálně dva litry, hlavně v práci. Za celý den jsem nemusela nic jíst. Jen Colu a k tomu vodu z kohoutku. Zpětně se mi z toho dělá špatně. Zaplaťpánbůh dneska už to zvládám ukočírovat. Ale ta chuť… Hmmm… Slast.

Jak jsi to dokázala? Já se závislosti nemohu zbavit už asi 20let. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.10.15 21:56

@merrinka ahoj, je to o vůli :-D a možná jsem se jí trochu přepila. Říkám si, že když jsem zvládla přestat kouřit, tak zvládnu cokoli ;-) hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.10.15 22:13
@Mar ket píše:
@merrinka ahoj, je to o vůli :-D a možná jsem se jí trochu přepila. Říkám si, že když jsem zvládla přestat kouřit, tak zvládnu cokoli ;-) hodně štěstí!

Díky. Snad se zadaří. Dnes jsem měla jen dvě dvoudecové skleničky, jinak čaj, šťávu a minerálku (kvůli bublinkám). Je mi docela fajn, uvidím, jak to půjde zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.10.15 23:26

@merrinka držím palce :-) :-) já piju hodně zelený čaj a vodu. Po cole jsem nafouklá jak balón :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.10.15 08:59

Tak já pila denně, tak litr. Teť mám litr, tak na měíc, ale tech cigaret se né a né zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.10.15 09:00
:pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie