Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Seizdra já takhle když předstírám že spím, tak mě to v hlavě tak pobaví, že dostanu záchvat smíchu
![]()
@ohýnek píše:
@Seizdra já takhle když předstírám že spím, tak mě to v hlavě tak pobaví, že dostanu záchvat smíchu![]()
![]()
to já taky
normálně by jsem to nevydržela ![]()
@ohýnek píše:
@Seizdra já takhle když předstírám že spím, tak mě to v hlavě tak pobaví, že dostanu záchvat smíchu![]()
![]()
Já mám doma odpůrce eminima přes mobil, takže já to vymakala k dokonalosti
položím mobil na noční stolek na nachystanou dečku skrz rachot, hlavu zabořit do polštáře skrz případný posvícení na mě jeho mobilem, občas se i ‚vzbudím‘ a ptám se, co dělá za bordel, že už jsem spala. To bys mě ale musela vidět při činu, blbě se to popisuje ![]()
@Seizdra píše:
Rum a mlíko?v jakým poměru?
a na co to je dobrý? Tak možná na kvalitní tyčku, nee?
Na zahřátí, chutná mi to víc než grog, to mlíko musí být samo teplý, ideálně těsně předtím, než začne dělat škraloup (fuj) a osladit nebo ideálně přidat med.
A poměr, no asi jako na grog, ale když to člověk dělá do půlitráku, tak 2 za večer jsou maximum (pro mě).
@ohýnek píše:
co fuj, nevíš co je dobrý
Jakožto abstinent teda radši to nealkoholický sperma
![]()
@Seizdra píše:
Já mám doma odpůrce eminima přes mobil, takže já to vymakala k dokonalostipoložím mobil na noční stolek na nachystanou dečku skrz rachot, hlavu zabořit do polštáře skrz případný posvícení na mě jeho mobilem, občas se i ‚vzbudím‘ a ptám se, co dělá za bordel, že už jsem spala. To bys mě ale musela vidět při činu, blbě se to popisuje
já těď nějak nevim, jestli potřebuji vidět všechno
![]()
@Seizdra píše:
Jakožto abstinent teda radši to nealkoholický sperma![]()
to druhý slovo je nějaký arabský, to neznám
@j.a.n.i1 píše:
Na zahřátí, chutná mi to víc než grog, to mlíko musí být samo teplý, ideálně těsně předtím, než začne dělat škraloup (fuj) a osladit nebo ideálně přidat med.
A poměr, no asi jako na grog, ale když to člověk dělá do půlitráku, tak 2 za večer jsou maximum (pro mě).
Jo zatepla! Hmm
škraloup miluju! Vypíná televizi, pa!
@Seizdra píše:
Jo zatepla! Hmmškraloup miluju! Vypíná televizi, pa!
Tak v tom případě ho můžeš klidně i vařit ![]()
@Seizdra píše:
Já mám doma odpůrce eminima přes mobil, takže já to vymakala k dokonalostipoložím mobil na noční stolek na nachystanou dečku skrz rachot, hlavu zabořit do polštáře skrz případný posvícení na mě jeho mobilem, občas se i ‚vzbudím‘ a ptám se, co dělá za bordel, že už jsem spala. To bys mě ale musela vidět při činu, blbě se to popisuje
teda ty to máš vymakaný
hotovej colombo ![]()
@IvkaH píše:
Zelená se dává do piva do mléka jsem ještě neslyšela![]()
a hru cestu do lesa a z lesa znáš?