Závislost na Coca Cole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
22.2.13 22:58
@Kallkapa píše:
To jsme pili na výšce - vodníkovo sperma - ještě teď mi je zle :mrgreen:
:D fuj :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
22.2.13 22:59

@Seizdra já takhle když předstírám že spím, tak mě to v hlavě tak pobaví, že dostanu záchvat smíchu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
62
22.2.13 22:59
@Seizdra píše: :D fuj :D

8o :poblion: a velebnosti jdu :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
22.2.13 23:00
@Seizdra píše: :D fuj :D

co fuj, nevíš co je dobrý :-D

• Citovat
  • Upravit
62
22.2.13 23:02
@ohýnek píše:
@Seizdra já takhle když předstírám že spím, tak mě to v hlavě tak pobaví, že dostanu záchvat smíchu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to já taky :dance: normálně by jsem to nevydržela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.2.13 23:02
@ohýnek píše:
@Seizdra já takhle když předstírám že spím, tak mě to v hlavě tak pobaví, že dostanu záchvat smíchu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já mám doma odpůrce eminima přes mobil, takže já to vymakala k dokonalosti :D položím mobil na noční stolek na nachystanou dečku skrz rachot, hlavu zabořit do polštáře skrz případný posvícení na mě jeho mobilem, občas se i ‚vzbudím‘ a ptám se, co dělá za bordel, že už jsem spala. To bys mě ale musela vidět při činu, blbě se to popisuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
22.2.13 23:03
@Seizdra píše:
Rum a mlíko? 8o v jakým poměru? 8o a na co to je dobrý? Tak možná na kvalitní tyčku, nee? :mrgreen:

Na zahřátí, chutná mi to víc než grog, to mlíko musí být samo teplý, ideálně těsně předtím, než začne dělat škraloup (fuj) a osladit nebo ideálně přidat med.
A poměr, no asi jako na grog, ale když to člověk dělá do půlitráku, tak 2 za večer jsou maximum (pro mě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.2.13 23:03
@ohýnek píše:
co fuj, nevíš co je dobrý :-D

Jakožto abstinent teda radši to nealkoholický sperma :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
22.2.13 23:04
@Seizdra píše:
Já mám doma odpůrce eminima přes mobil, takže já to vymakala k dokonalosti :D položím mobil na noční stolek na nachystanou dečku skrz rachot, hlavu zabořit do polštáře skrz případný posvícení na mě jeho mobilem, občas se i ‚vzbudím‘ a ptám se, co dělá za bordel, že už jsem spala. To bys mě ale musela vidět při činu, blbě se to popisuje :mrgreen:

já těď nějak nevim, jestli potřebuji vidět všechno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
22.2.13 23:04
@Seizdra píše:
Jakožto abstinent teda radši to nealkoholický sperma :think: :mrgreen:

to druhý slovo je nějaký arabský, to neznám

• Citovat
  • Upravit
21848
22.2.13 23:05
@j.a.n.i1 píše:
Na zahřátí, chutná mi to víc než grog, to mlíko musí být samo teplý, ideálně těsně předtím, než začne dělat škraloup (fuj) a osladit nebo ideálně přidat med.
A poměr, no asi jako na grog, ale když to člověk dělá do půlitráku, tak 2 za večer jsou maximum (pro mě).

Jo zatepla! Hmm :think: škraloup miluju! Vypíná televizi, pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.2.13 23:05

Zelená se dává do piva do mléka jsem ještě neslyšela :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
22.2.13 23:06
@Seizdra píše:
Jo zatepla! Hmm :think: škraloup miluju! Vypíná televizi, pa!

Tak v tom případě ho můžeš klidně i vařit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.2.13 23:07
@Seizdra píše:
Já mám doma odpůrce eminima přes mobil, takže já to vymakala k dokonalosti :D položím mobil na noční stolek na nachystanou dečku skrz rachot, hlavu zabořit do polštáře skrz případný posvícení na mě jeho mobilem, občas se i ‚vzbudím‘ a ptám se, co dělá za bordel, že už jsem spala. To bys mě ale musela vidět při činu, blbě se to popisuje :mrgreen:

teda ty to máš vymakaný :potlesk: hotovej colombo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
22.2.13 23:09
@IvkaH píše:
Zelená se dává do piva do mléka jsem ještě neslyšela :think: 8o

a hru cestu do lesa a z lesa znáš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek