Závislost na Coca Cole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25187
22.2.13 23:54

Holky, já nestačím zírat, připomíná mi to pořad Zhubni nebo přiber. Ti extrémě hubení tam byli taky na podobném živy a ten doktor je docela strašil…
Já jsem teď kroutila očima, když si ji nechal koupit manžela otec do nemocnice… oni celkově pijí jen minerálky. Já jsem zvyklá na čaje a případně na šťávy a když to tady čtu, tak jsem hodně ráda, že nemám podobnou závislost…
Ale závislosti mám taky… najít doma čokoládu, tak je po ní :) Ale honí mě děsně mlsná, jak jsem těhotná a už asi týden strašně blbě spím, tak co asi dělám, že??? :roll: žeru…
Ale být zakladatelkou, tak se snažím to co nejvíc omezit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.2.13 23:57
@ohýnek píše:
ale vodníka by jsme tu snad sehnali :mrgreen:

ÓÓÓ paninka by ráda originál :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
23.2.13 00:00

@Kallkapa on už tady ale asi stejně není, okolo baráku mám rybníků dost, ale jsou starý a vyschlí, takže asi chcípnul :-D

• Citovat
  • Upravit
46669
23.2.13 06:44
@coca cola píše:
Ahojky, moc vás zdravím :kytka: mám takový dotaz a ten se týká závislosti na Coca cole.Je možné, utvořit si na ni závislost? Já si ji kupuji tak třikrát v týdnu a prostě ji musim mít :pocitac: nemohu bez ní být :zed: tento problém mám už půl roku. Normálně nemám potřebu skoro nic jíst když jí piju a jsem spokojená. Uvědomuji si, že to rozhodně není zdravé pro organismus atd. ale nedokážu si pomoct :zed: takže kdo ujíždíte na Coca cole sem a ještě lépe kdo mě dokáže poradit prosím pište děkuji :hug:

Já bych řekla, že to je stejný, jako když se někdo neobejde bez kafe, čokolády a dalších požitků. Takže jak se to vezme, asi závislá jsi, ale neviděla bych v tom problém :nevim:

Ta Američanka, co zemřela „na cocacolu“ by určitě zemřela, i kdyby pila denně 10l vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
23.2.13 07:20

Ja pila coca colu porad asi 4 roky v kuse, nic jinyho. je to zdroj energie ;) nemam zadny zdravotni problemy. ted jsme si koupili sodastream, a piju jakoukoliv prichut, po cole ani nevzdechnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
23.2.13 07:56

@coca cola Ahojky, neboj já byla v těhu hodně špatně s tlakem na tom takže colu jsem musela mít u sebe neustále a zžústalo i to do teď :D si neumím představit že by doma nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
23.2.13 08:45

Nepiju coca colu nikdy, jako deti jsme to pili pouze mimoradne,
na obycejne cole samozrejme je zavislost na cukru, kdy tim bud nahrazujeme normalni stravu, coz je pruser a nebo to mame navic a to je pruser taky

ovsem mnohem vetsi svinstvo je light verze, protoze ta obsahuje karcinogenni ummela sladidla

• Citovat
  • Upravit
4476
23.2.13 09:07

Jedna 2dcl sklenice coly obsahuje 8! kostek cukru. Nevim, jestli by sis takovehle mnozstvi normalne nasypala treba do kafe :think: Takze si minimalne odrovnas zuby. Navic tvoje deti to budou chtit pit taky, kdyz budou videt tebe… Nejlepsi je proste to nekoupit, pak te to nebude lakat. Kdyz ji nebudes mit doma v lednicce kdykoliv k dispozici, tak pochybuju, ze se rychle obleces a povalis do obchodu, aby sis ji koupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.2.13 09:15

Tak uznávám, že zakladatelka pije té coly dost. Na druhou stranu, kolik cukru asi obsahuje 100g čokolády nebo kousek buchty, byť domácí :nevim:. Pokud vypije půl litru coly denně, tak to nevidím tragicky. Víc, než ten cukr mi tam vadí ta kyselina fosforečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
23.2.13 09:54
@rachel55 píše:
ovsem mnohem vetsi svinstvo je light verze, protoze ta obsahuje karcinogenni ummela sladidla

Máš recht, ty light verze jsou větší svinstvo než ty klasické :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
23.2.13 11:34

@coca cola
hm já bych to asi zkusila snížit. Colu piju jen na nevolnosti, zabírá skvěle. Pro mě je odstrašující příklad můj táta. Pije jen colu a kávu, roky dlouhodobě a velké množství. Pitný režim i strava děs běs. No a v 60 mu diagnostikovali osteoporózu 3.stupeň, takže fakt špaténka, zuby má taky hnusný ale to asi nejen z koly. On navíc vůbec nemá přísun vápníku, ale fakt skoro vůbec. Takže za mě postupně snižovat nebo používat jako aperitiv nebo digestiv tzn. nemít doma velké zásoby a pít z hezkých malých sklínek a náležitě si to užít, ne se tím prolévat.

• Citovat
  • Upravit
1248
23.2.13 12:02

No, s tema zubama je to blbost. jak pisu, pila jsem ji 4 roky, u me to zacalo nevolnostmi v tehotenstvi, pak neustale paleni zahy, takze jsem pila jen kolu. Zuby mam v naprostem poradku, mam jedinou plombu a tu mam uz dlouho. Ja teda urcite nebyla zavisla na cukru ale delaji mi dobre bublinky. tom ze jsem presla na sodastrem, kde jsou bublinky mi vubec zadny cukr nechybi. kolu si kupuju jen kdyz jedu do mesta na cely den pullitrovku. beru to sama podle sebe, ac jsem ji pila denne 1-1,5 litru, tak jsem si zadnou zavislost nevytvorila, proste mi chutnala a delala dobre ma zaludek ;)
tim nechci rict, ze to schvaluju, jo a jeste chci rict, ze mam180 cm a 55 kilo v netehotnym stavu. takze ani kila u me nepribyvaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.2.13 13:32

Na cole opravdu vzniká závislost vzhledem k tomu, že obsahuje koku. Sice se tvrdí že ji už dávno neobsahuje, ale je tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
23.2.13 14:05

@Anettkaa : Teď si děláš srandu, že jo :lol: Hej kdyby tam byla, tak by to byl hodně horký artikl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
23.2.13 14:18

@savik coca cola a jeji slozeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie