Závislost na Coca Cole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
23.2.13 14:29

@savik @74paja srandu si nedělám, jasně že jí tam není dávka jako pro feťáka, ale opravdu tam její stopy jsou ;) děkuji za složení jestli věříš všemu co je na potravinách napsáno tak tomu i nadále věř:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
23.2.13 14:33

@Anettkaa Mno mozna, ze ji tam pridavaji vyrobci v Americe {a proto ta pani vypila i 10 litru :lol: } Ale v ruznych zemich se technologie vyroby upravuji, takze predpokladam, ze v ramci racionalizace a efektivity vyroby u nas to obsahuje akorat tak rozpustene zrecyklovane pneumatiky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.2.13 14:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
23.2.13 14:40

Moje kamarádka má taky závisost na coca cole…a už léta. Oiřád si jí kupuje. Vždycky sem si zní dělala srandu, že je závislák na ní. Ona jí pije defakto pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
23.2.13 14:56

@74paja : @Anettkaa mluvila o závislosti na cole díky koce, která tam reálně není, je tam nějaký neúčinný výtažek a to pouze v Coca-Cole ;) Závislost spíš vzniká na cukru a na kofeinu. Já piju nejradši Freeway colu z Lidlu :mrgreen: a stejně jsem závislá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
23.2.13 14:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
7.7.13 08:36

Kupuju si domu nejčastěji plechovky coca coly - 24ks baleni, takze doma jsou (nesnasim totiz vycpelou colu) a ‚pravidelne-nepravidelne‘ 1 denne dam… At uz je to normal nebo zero… Zavisla si nepripadam, proste ji mam rada

• Citovat
  • Upravit
1491
7.7.13 08:48

Ahoj, ja jsem taky zavislak coca colovej :lol: ted jsem tehu, takze ji piji malinko ale pit ji musim :D mam ji misto sladkych tycinek a vseho sladkeho.. ted ji koupim jednou do tydne ale mimo tehu je u nas porad, karton na vydrzi na dva tydny nebo vic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
7.7.13 08:50

Ja zase miluju bublinky. Nemusi to byt cola, klidne i neochucena voda.Ale s bublinkama. Nejsem schopna naucit se pit obyc vodu z kohoutku. Prijde mi to jako voda z akvarka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
7.7.13 08:50

Ja zase miluju bublinky. Nemusi to byt cola, klidne i neochucena voda.Ale s bublinkama. Nejsem schopna naucit se pit obyc vodu z kohoutku. Prijde mi to jako voda z akvarka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avinka
7.7.13 09:08

My vždycky u nás v USA kupujeme dceře ty coca coly v plechovně vezmeme celé plato plus jedno dostanem zdarma :lol: taky jsme trochu závislíci ale teď se snažim to trošku omezovat když mi kamarádka řekla že je v jedné cole zhruba 30 kostek cukru 8o no co nadělám :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
12691
7.7.13 09:13

@anlendy. Já jsem v těhu pila colu úplně normálně :oops: naopak bych řekla, že víc než kdy jindy, protože v prvním trimestru to byl jediný „zdroj energie“ (nic jsem nejedla z důvodu nechutenství).. a pak jsem si na ní tak zvykla, že jsem v tom vesele pokračovala ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
7.7.13 09:29

@Tůmička také jsem pila v těho colu (plechovčičku) a i teď když kojím a oba moc hezky prospíváme :palec:

• Citovat
  • Upravit
608
7.7.13 09:42

Je to sajrajt 2litry a obsahuje 48 kostek cukru a sajrajty o kterých ani nemluvim!! no fuj coca colou umyvam maximálně hajz… :? :| :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
7.7.13 09:44

Ahoj, mela jsem na ni zavislost, jako fetaci, kdyz jsem ji nemela, doslova jsem se trasla. musela jsem udelat za pitim tlustou caru a prestat ji pit.Je navykova jako vse s kofeinem, droga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová