Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@savik @74paja srandu si nedělám, jasně že jí tam není dávka jako pro feťáka, ale opravdu tam její stopy jsou
děkuji za složení jestli věříš všemu co je na potravinách napsáno tak tomu i nadále věř:)
@Anettkaa Mno mozna, ze ji tam pridavaji vyrobci v Americe {a proto ta pani vypila i 10 litru
} Ale v ruznych zemich se technologie vyroby upravuji, takze predpokladam, ze v ramci racionalizace a efektivity vyroby u nas to obsahuje akorat tak rozpustene zrecyklovane pneumatiky ![]()
Moje kamarádka má taky závisost na coca cole…a už léta. Oiřád si jí kupuje. Vždycky sem si zní dělala srandu, že je závislák na ní. Ona jí pije defakto pořád.
@74paja : @Anettkaa mluvila o závislosti na cole díky koce, která tam reálně není, je tam nějaký neúčinný výtažek a to pouze v Coca-Cole
Závislost spíš vzniká na cukru a na kofeinu. Já piju nejradši Freeway colu z Lidlu
a stejně jsem závislá ![]()
Kupuju si domu nejčastěji plechovky coca coly - 24ks baleni, takze doma jsou (nesnasim totiz vycpelou colu) a ‚pravidelne-nepravidelne‘ 1 denne dam… At uz je to normal nebo zero… Zavisla si nepripadam, proste ji mam rada
Ahoj, ja jsem taky zavislak coca colovej
ted jsem tehu, takze ji piji malinko ale pit ji musim
mam ji misto sladkych tycinek a vseho sladkeho.. ted ji koupim jednou do tydne ale mimo tehu je u nas porad, karton na vydrzi na dva tydny nebo vic ![]()
Ja zase miluju bublinky. Nemusi to byt cola, klidne i neochucena voda.Ale s bublinkama. Nejsem schopna naucit se pit obyc vodu z kohoutku. Prijde mi to jako voda z akvarka:D
Ja zase miluju bublinky. Nemusi to byt cola, klidne i neochucena voda.Ale s bublinkama. Nejsem schopna naucit se pit obyc vodu z kohoutku. Prijde mi to jako voda z akvarka:D
My vždycky u nás v USA kupujeme dceře ty coca coly v plechovně vezmeme celé plato plus jedno dostanem zdarma
taky jsme trochu závislíci ale teď se snažim to trošku omezovat když mi kamarádka řekla že je v jedné cole zhruba 30 kostek cukru
no co nadělám
![]()
@anlendy. Já jsem v těhu pila colu úplně normálně
naopak bych řekla, že víc než kdy jindy, protože v prvním trimestru to byl jediný „zdroj energie“ (nic jsem nejedla z důvodu nechutenství).. a pak jsem si na ní tak zvykla, že jsem v tom vesele pokračovala
![]()
@Tůmička také jsem pila v těho colu (plechovčičku) a i teď když kojím a oba moc hezky prospíváme ![]()
Je to sajrajt 2litry a obsahuje 48 kostek cukru a sajrajty o kterých ani nemluvim!! no fuj coca colou umyvam maximálně hajz…
![]()
Ahoj, mela jsem na ni zavislost, jako fetaci, kdyz jsem ji nemela, doslova jsem se trasla. musela jsem udelat za pitim tlustou caru a prestat ji pit.Je navykova jako vse s kofeinem, droga.