Nahlášení viníka

1342
21.2.13 12:26

Nahlášení viníka

Vcera u nas pred domem auto ppl nacouvalo do zděné skříně s elektřinou a zborilo ji, vydělá jsem z okna, řidič vylezl, evidentne ok, nekam telefonoval, rikam si žije, vse ok.za chvili byl pryč. A dnes u nas policie, zda jsem neco neviděla, tak nejak automaticky jsem řekla pravdu a ted mi to vrtá hlavou, vim, ze bylo správně říci to, ale on to ted urcite dostane k náhradě, doma ma mozna rodinu, děti, ty prachy mu budou chybět, vim, ze si moc nevydělaji…jak byste se zachovali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38179
21.2.13 12:30
lllucie píše:
Vcera u nas pred domem auto ppl nacouvalo do zděné skříně s elektřinou a zborilo ji, vydělá jsem z okna, řidič vylezl, evidentne ok, nekam telefonoval, rikam si žije, vse ok.za chvili byl pryč. A dnes u nas policie, zda jsem neco neviděla, tak nejak automaticky jsem řekla pravdu a ted mi to vrtá hlavou, vim, ze bylo správně říci to, ale on to ted urcite dostane k náhradě, doma ma mozna rodinu, děti, ty prachy mu budou chybět, vim, ze si moc nevydělaji…jak byste se zachovali vy?

Neboj, zplatí to pojišťovna z povinného ručení a to možná mají i navíc jiné pojisty. On zaplatí jen pokutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.13 12:30
  • Citovat
  • Upravit
14090
21.2.13 12:31
@Heineken píše:
Neboj, zplatí to pojišťovna z povinného ručení a to možná mají i navíc jiné pojisty. On zaplatí jen pokutu.

to bude tučná pokuta, když ujel a nenahlásil to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
21.2.13 12:33
werunkaw123 píše:
to bude tučná pokuta, když ujel a nenahlásil to :think:

Třeba to nahlásil, někam přece volal, mohla to policie jen přijít ověřit.
:think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
21.2.13 12:40

To on asi volal někomu, aby ho přijel vytáhnout, sam by nevyjel, děsně to klouzalo…pitomec mohl to nahlásit, pokud to zaplatí pojišťovna jak píšete…chlap by to mohl vědet…me to nejak nedošlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
21.2.13 12:49

To byl spis hovor:
Sefe, srazil jsem sloupek
Videl te nekdo?
Snad ne..
Tak rychle ujed :mrgreen:

Nrboj, splnila jsi svoji obcanskou povinnost, nemusis mit cerne svedomi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
21.2.13 13:00
@pikola píše:
To byl spis hovor:
Sefe, srazil jsem sloupek
Videl te nekdo?
Snad ne..
Tak rychle ujed :mrgreen:Nrboj, splnila jsi svoji obcanskou povinnost, nemusis mit cerne svedomi..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
21.2.13 13:30
@lllucie píše:
Vcera u nas pred domem auto ppl nacouvalo do zděné skříně s elektřinou a zborilo ji, vydělá jsem z okna, řidič vylezl, evidentne ok, nekam telefonoval, rikam si žije, vse ok.za chvili byl pryč. A dnes u nas policie, zda jsem neco neviděla, tak nejak automaticky jsem řekla pravdu a ted mi to vrtá hlavou, vim, ze bylo správně říci to, ale on to ted urcite dostane k náhradě, doma ma mozna rodinu, děti, ty prachy mu budou chybět, vim, ze si moc nevydělaji…jak byste se zachovali vy?

asi tak, kdyby ti naboural auto a ujel tak by si ho taky nelitovala a byla bys naštvaná že to někdo viděl a nenahlásil.
Takže já myslím že jsi udělala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
21.2.13 20:18
@lllucie píše:
To on asi volal někomu, aby ho přijel vytáhnout, sam by nevyjel, děsně to klouzalo…pitomec mohl to nahlásit, pokud to zaplatí pojišťovna jak píšete…chlap by to mohl vědet…me to nejak nedošlo…

To sice ano, ale přišel by o bonus, takže tím pádem se mu prodraží pojištění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
22.2.13 11:25
@lllucie píše:

No jak - zapsal bych si značku a svědčil bych, co jsem viděl, ne? Když někdo udělá škodu, tak je na něm, aby to urovnal (ze svého, nebo z povinného ručení), jak jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
22.2.13 11:27
@Kallistó píše:
To sice ano, ale přišel by o bonus, takže tím pádem se mu prodraží pojištění…

No, a je to problém toho, komu tu škodu udělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
22.2.13 11:38
@eumedon píše:
No, a je to problém toho, komu tu škodu udělal?

Jak jsi z mého příspěvku vydedukoval, že je to problém toho, komu tu škodu udělal? Samozřejmě, že není. Tím příspěvkem jsem chtěla jen vysvětlit, jak lidé, kteří ujedou, mnohdy uvažují. Prostě jedna z možností. A kolikrát se jim to i vyplatí, pokud na to tedy někdo nepřijde anebo ho nenahlásí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová