Závislost na Coca Cole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
22.2.13 22:14
@Kimm píše:
Týjo, 6 l Coly za týden, t o je dost, je to děsný sajrajt, však u té mrtvé říkali, že přišla o zuby, ne? všude vídáš takové ty sranda testy, jak cola dokáže vyčistit zrezlý hřebík atd.. Tak bacha, těm tělesným trubkám bych tam toho tolik nelila.. na chu´t ano, ale kupuj si jen třeba tu skleničkovou verzi, 0,33… PET verze si prostě zakaž…

děkuji za tip :kytka: nevěděla jsem, že v tom je nějaký rozdíl ale zkusím to omezit protože se bojím aby jsem nepřišla o zuby :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
22.2.13 22:15

:lol: jen třikrát týdně? tak to jsi ještě v pohodě; já jsem závislák /teda už skoro dva měsíce abstinuju/ a denně jsem pila 2 litry; taky jsem jí potřebovala; ale jedině light; kvůli chuti, normální mi tak nechutná :mavam:

@coca cola píše:
Ahojky, moc vás zdravím :kytka: mám takový dotaz a ten se týká závislosti na Coca cole.Je možné, utvořit si na ni závislost? Já si ji kupuji tak třikrát v týdnu a prostě ji musim mít :pocitac: nemohu bez ní být :zed: tento problém mám už půl roku. Normálně nemám potřebu skoro nic jíst když jí piju a jsem spokojená. Uvědomuji si, že to rozhodně není zdravé pro organismus atd. ale nedokážu si pomoct :zed: takže kdo ujíždíte na Coca cole sem a ještě lépe kdo mě dokáže poradit prosím pište děkuji :hug:
  • Citovat
  • Upravit
8939
22.2.13 22:16

Já osobně závislost na cole mám, ale na light verzi :lol:. No snažím se množství snížit, ale moc se mi to nedaří, už jsem se jedné své velké závislosti zbavila (kouření), tak věřím, že postupně se zbavím i této, nebo alespoň omezím. Já osobně žádná zdravotní komplikace nezaznamenala, jen bych ráda colu nahradila něčím jiným pro můj osobní pocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
22.2.13 22:17

Nejen o zuby; já přestala pít, protože jsem začla být hodně nervní, účinek už to moc nemělo, mám dotěď silnou avitaminózu, suchou kůži na rukou, atp.; přestaň, dokud je čas, ať nedopadneš jako já

@coca cola píše:
děkuji za tip :kytka: nevěděla jsem, že v tom je nějaký rozdíl ale zkusím to omezit protože se bojím aby jsem nepřišla o zuby :?
  • Citovat
  • Upravit
62
@Freetibet píše:
@coca cola aaa to vychazi litr coly na den. No ja nevim, ja bych to zas tak neresila. Pokud netrpis nejakou silenou nadvahou a muzes po ni spat… ja treba vecer colu nepiju vubec, protoze po ni neusnu. Mohla by sis treba koupit 7 plechovek na tyden a proste se kontrolovat, ze vic nez jednu nevypijes, jsou to jen tretinky…

problém s nadváhou nemám ale tímto tempem si na to zadělám :roll: musím to omezit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

A já z toho na tu colu právě dostala chuť :pocitac: :mrgreen: kurňaaa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.2.13 22:19
@MUFICE píše:
Tělu dáváš zbytečně prázdné kalorie a navíc tě pak odvodňuje, schválně se mrkni, kolik je tam kostek cukru. A to nemluvím o tom, že cola obsahuje kyselinu fosforečnou a ta zabraňuje vstřebávání vápníku do těla. Zkus to omezit na půllitrovku jednou týdně ;)
http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek?…

8o 8o já to raději omezím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.2.13 22:20
@Gladys píše:
No tak začni třeba tím, že si koupíš litrovku. Klasika, u každé závislosti se začne nižováním návykové látky ;) Nebo pokud je to na tebe moc velký skok, tak nejdřív 1,5l, pak litr, pak půllitr, pak plechovku a pak si místo ní začni kupovat něco jinýho, třeba džus, nebo nějakou jinou limonádu.

díky zkusím to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.2.13 22:21
@Seizdra píše:
A já z toho na tu colu právě dostala chuť :pocitac: :mrgreen: kurňaaa :cert:
:mrgreen: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
22.2.13 22:22

Ja ted piju porad bananove mliko :)
ale kdyz jsem se rozhodla to omezit, kupovala jsem si treba fantu atd proste jine sladke piti, pak jsem presla na cerstve pomerancove a jablecne dzusy, ty mam porad nejradej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
22.2.13 22:25
@K.Black píše:
Myslím že horší by bylo, kdyby jsi dala tři lahve vodky týdně, tímhle se netrap ;)

to dám za pátek sobotu :-D ale né teda každý týden, takže jsem na tom ještě dobře :-D

• Citovat
  • Upravit
74217
22.2.13 22:26

Ahoj nejsem závislá na cole, ale na čokoládě můžu se přidat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
@Seizdra píše:
A já z toho na tu colu právě dostala chuť :pocitac: :mrgreen: kurňaaa :cert:

a ty tady děláš co? Nepsala jsi že tu nebudeš? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101744
@Kimm píše:
Týjo, 6 l Coly za týden, t o je dost, je to děsný sajrajt, však u té mrtvé říkali, že přišla o zuby, ne? všude vídáš takové ty sranda testy, jak cola dokáže vyčistit zrezlý hřebík atd.. Tak bacha, těm tělesným trubkám bych tam toho tolik nelila.. na chu´t ano, ale kupuj si jen třeba tu skleničkovou verzi, 0,33… PET verze si prostě zakaž…

No, já bych to s tím děsným sajrajtem až zas tak nepřeháněla, složení je voda, cukr, oxid uhličitý, karamel E150, E338, kofein a aroma… takže to zas tak hrozné není, akorát tedy litrem coly už člověk překročil doporučenou dávku cukru na den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
@Freetibet píše:
Ja ted piju porad bananove mliko :)
ale kdyz jsem se rozhodla to omezit, kupovala jsem si treba fantu atd proste jine sladke piti, pak jsem presla na cerstve pomerancove a jablecne dzusy, ty mam porad nejradej

bananové mléko taky mohu :mrgreen: ale než ta fanta mě chutná mirinda :* mám někde zašitý multivitamínový džus, snad bude ještě jedlej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová