Co vzít na náštěvu dětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
24.2.13 11:05

Vždycky nesu Kindervajíčko, děti to zbožňují a rodiče ať klidně chvíli trpí, je to dárek pro dítě, ne pro ně :lol:

• Citovat
  • Upravit
14856
24.2.13 11:13

@Pipet jo to je fakt…kdyby tam aspon byly ty celistvy figurky.

ja bych brala tu plastelinu, omalovanku, pastelky, nebo gumovy medvidky, lentilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
24.2.13 11:23

J8 většinou dovezu nějakou mlsku a ovoce. Teď v zimě třeba pomelo a kilo jablíček, v létě zase třeba meloun…Jsem ráda, když i návštěvy které míří k nám místo hromady bonbonů dovezou spíše ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.2.13 11:41

Pastelky, modelínu, bublifuk… + nějaké ovoce. Taky podle toho, jestli je trochu znáš. Třeba naše děti jí hořkou čokoládu, takže z mléčné by radost neměli. :nevim: Z kinder vajíčka vyndají figurku, chtějí po nás, abysme ji složily a pak to tu leží netknuté, dokud to nevyhodím. :roll: Čokoládu musím sníst sama. :mrgreen:
Gumový bonbony zas neudělají radost mě (složením), když jim to někdo dá a putují nenápadně z očí a posléze do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
24.2.13 11:45

@Nelisa tak já ti pošlu adresu a gumídky můžeš posílat mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
24.2.13 11:48
@lleennttiillkkaa píše:
@Nelisa tak já ti pošlu adresu a gumídky můžeš posílat mě :D

A kinder vejce mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.2.13 11:52

Chceš se pomstít rodičům? Kup jim prstové barvy a modelínu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne ale vážně, já už si začala poroučet, aby návštěvy takovéhle „kreativní“ věci kupovaly a nejlíp aby si s dětma pak samy zatvořily :mrgreen: Nebo třeba pexeso, který spolu vystřihnem a zahrajem si. Už mám totiž dost těch sladkostí, plyšáků a debilních hraček :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
24.2.13 11:53

Ovoce, pastelky omalovánky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.2.13 11:54
@Naima píše:
Vždycky nesu Kindervajíčko, děti to zbožňují a rodiče ať klidně chvíli trpí, je to dárek pro dítě, ne pro ně :lol:

Vrrrr, vždycky kvetu z kindervajíček :cert: :mrgreen:. Uvnitř nějaká píčovina, kterou stejnak musím zabavit, aby to mladší nesežrala a ta čokoláda teda taky nicmoc. No ale babičce zas nemám to srdce takto přímo to zatrhnout :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.2.13 11:55
@lleennttiillkkaa píše:
@Nelisa tak já ti pošlu adresu a gumídky můžeš posílat mě :D
@Almira-Alm píše:
A kinder vejce mě :mrgreen:

:pankac: :lol: :lol: :lol: I když na to kindervajco se občas obětuju ráda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.2.13 11:55

@Nelisa Tak gumídci z kauflandu docela složením ulezou, ty by šly :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.2.13 12:04
@Gina108 píše:
@Nelisa Tak gumídci z kauflandu docela složením ulezou, ty by šly :dance: ;)

Když já mám k té gumě obecně odpor. :mrgreen: Kaufland stejně nemám v dosahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
24.2.13 12:09
@Gina108 píše:
Vrrrr, vždycky kvetu z kindervajíček :cert: :mrgreen:. Uvnitř nějaká píčovina, kterou stejnak musím zabavit, aby to mladší nesežrala a ta čokoláda teda taky nicmoc. No ale babičce zas nemám to srdce takto přímo to zatrhnout :oops:

Nosíme to starším dětem, těm mladším zase jinou sladkost - ale rodiče těch dětí sladkosti neřeší (jinak se bojím donést, aby to nebylo hned zabaveno a já nebylá prokláta vzteklým pohledem) :lol:. Je fakt, že Kindrvejce děcka milují, na sedmdesátiprocentní čokoládu mají času dost a to mikroskopické množství jednou za uherák neškodí :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová