Rady : intimní život

Anonymní
7.6.22 20:44

Rady : intimní život

Dobrý večer, chtěla bych znát názor „3. Osoby“ na moji situaci.
Nikdy jsem nevěřila že to budu muset řešit a je mi z toho trapně.
S přítelem jsme spolu 2 roky, dříve nebyl žádný problém co se týče intimního života (sice určité rozdíly tam byly ale nic co bychom nezvládli).
Bohužel v poslední době je to horší a horší.
Můžu kolem něj projít klidně nahá když to tak lajcky řeknu a sním to ani nehne.
Myslím že 2 roky není dlouhá doba na to aby už po mně netoužil. Chápu že už to období kdy jsme ze sebe ztrhali oblečení je pryč ale měl by mě ještě chtít.
Když se mu s tímhle svěřím vždy je oheň na střeše a nechá to být s větu,,prostě to nepotřebuju tak jako ty". Někomu jinému bych to uvěřila ale vím jak se choval na začátku..nevadilo mu se mnou spát klidně 4× za den, koukal na mě tak jak se člověk dívá ne někoho kdo se mu líbí ale bohužel tomu tak už není.
Jak říkám můžu kolem něj projít nahá, v novém spod. Prádle ale prostě nic jen se na mě na vteřinu koukne ale žádný zájem tam není. Už to nějaký ten měsíc je a mě to ubíjí.
Co si budem každý máme svou potřebu a mě už dochází trpělivost..
Už nevim co s tím. Hodně mi sráží sebevědomí když je vidět s jakou nechutí to dělá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LP4
1357
7.6.22 20:48

Rozejit se. Asi to nic jiného nevyřeší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.22 20:53
@LP4 píše:
Rozejit se. Asi to nic jiného nevyřeší :(

Jo to mě napadlo jako první..jenže ho vážně miluju a jsem s ním šťastná..až na tohle

• Citovat
  • Upravit
3958
7.6.22 21:36

A není to třeba jen období? Nemá nějaké starosti?
Jinak, co říct, pokud je to pro tebe důležité a nemáte spolu nějaké větší závazky, tak asi zvaž, zda ti to za to stojí.
U nás je to naopak. Manžel by chtěl, já po druhém porodu vůbec, zkrátka jsem ztratila chuť na sex :nevim: sex máme, ale taky ze mě určitě nesrší nadšení, co nadělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.6.22 21:54

Zkus chvilku vubec netlacit na pilu…jak se v tomhle začneš rejpat, chlap se zabejci a je konec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.22 22:25

Jsou ruzne moznosti - deprese nebo nejake vaznejsi problemy osobni ci v zamestnani nebo nemoc nebo taky jina zenska. U nas jsou pricinou deprese, ktere partner „leci po svem“… Tlacit na pilu opravdu nepomaha, ale mam obcas sto chuti utect, i kdyz mame pomerne velkou rodinu :,(. :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1074
8.6.22 09:49

Taky jsme měli toto období. Když jsme bydleli každý ve svém, klidně i 3× denně, pořád mě plácal do zadku a nejvíce ho bralo, když jsem na sobě měla jen kalhotky a tričko. A pak po pár letech a společném bydlení třeba 2 týdny nic. No a co nejhoršího jsem mohla udělat já? Rýpat a rýpat. Sám mi to řekl, že ho nebaví to pořád poslouchat, že už sex nechce a ano přiznávám se, párkrát jsem vypustila i něco jako „už se ti nelíbím“ a jednou možná i „nechodíš jinam?“ A teď bych si za to naflákala. Přestala jsem tlačit a pak to nějak hezky šlo samo o sobě. Přiznal se mi, že to měl na nic v práci a prostě jezdil domů pozdě a byl unavený. Po dvou letech vztahu člověk vidí jiné klady toho člověka než to, že na něj může 3× denně skočit a užít si. Předtím jsme spolu „jen“ chodili a víkendy trávili převážně na výletech a v posteli. Teď spolu bydlíme, chodíme do práce, řešíme koníčky, psa, dítě, máme prostě jiné starosti a toho druhého vidíme prostě jinak, než jen sexuálně. :) Dříve mi připadal nejvíce sexy jen v trenkách když vařil, teď měknu, když ho vidím na zahradě pracovat v montérkách, starat se o psa, či chovat dítě :mrgreen:

Zkus mu dát chvíli pokoj. Místo chození v sexy prádle bych se prostě jen přitulila, začala hladit a uvidíš. U nás to funguje spíše takto. A sex je pořád super. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
8.6.22 20:05

Zkus to naopak. Trochu se před ním schovávej. Kolik mu je, kolik tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová